Nie polecam firmy nikomu, komu zależy na rzetelnej umowie i dotrzymaniu słowa. Pierwszy raz z prośbą o rezerwację terminu zadzwoniłam do firmy fresh we wrześniu tego roku, poinformowano mnie wtedy, że w październiku chcieliby zobaczyć stan budowy, aby ocenić ilość okien i stan prac. Do takiego spotkania na budowie doszło, Pani z firmy nie zapisała terminu ponieważ stan prac był wedlug niej za malo zaawansowany. Zapewniła mnie jednak, że na pewno w grudniu usługa zostanie wykonana nawet w niedzielę, że znajdą dla nas termin z uwagi na mój przewidywany na ten czas termin porodu. Miałam odezwać się na początku grudnia jak idą prace wykończeniowe, tak też zrobiłam. Już wtedy pojawił się problem, ponieważ, jak się okazało, Pani uznała, że nie zdążymy się wprowadzić. Po rozmowie wyznaczyli termin sprzątania na 21-22.12.2024. Dzisiaj otrzymałam smsa z firmy z "prośbami" o przełożenie terminu, informacjami o dodatkowych opłatach, o których wcześniej nie było żadnej mowy. Smsy miały nacisk emocjonalny na to, że psuje komuś święta, a już nie wzięto pod uwagę słowa danego klientowi. Zostałam bez firmy sprzątającej w nowym domu na dwa tygodnie przed porodem.