Klient202604.05.2026 07:00
Brak profesjonalizmu i niespójne informacje – współpraca z F.H.U. Hanex Hanna Romanowska
Niestety moje doświadczenie we współpracy z Panią Hanną Romanowską pozostawia wiele do życzenia. Już na etapie składania zamówienia pojawiły się rozbieżności między tym, co zostało przedstawione telefonicznie, a tym, co finalnie otrzymałem. Materiał, który miał być lepszej jakości, okazał się w praktyce znacznie gorszy i nie spełniał podstawowych oczekiwań użytkowych.
Największym problemem jest jednak sposób podejścia do klienta po zgłoszeniu reklamacji. Zamiast rzeczowego i profesjonalnego rozwiązania sprawy, spotkałem się z częstymi zmianami stanowiska oraz próbami przerzucenia odpowiedzialności. Komunikacja była niespójna i momentami trudna, co tylko pogłębiało frustrację.
Dodatkowo jakość produktów znacząco odbiega od deklaracji – w codziennym użytkowaniu ujawniły się ich wady, których nie dało się przewidzieć wcześniej. Co istotne, nawet personel nie chce z nich korzystać ze względu na ich niepraktyczność.
Podsumowując – brak konsekwencji, problemy z jakością oraz nieprofesjonalne podejście do reklamacji sprawiają, że trudno polecić współpracę. W mojej ocenie warto dokładnie przemyśleć decyzję przed podjęciem współpracy.