HR_WeskadBud07.05.2026 11:03
Wynagrodzenie na stanowiskach związanych z prowadzeniem i koordynacją budów w WESKAD-BUD zależy od doświadczenia, zakresu odpowiedzialności, liczby prowadzonych inwestycji oraz formy współpracy. Nie stosujemy jednej sztywnej stawki dla każdego kandydata.
W naszej firmie funkcjonują zarówno kierownicy posiadający uprawnienia budowlane, jak i osoby koordynujące budowy od strony organizacyjnej, jakościowej i logistycznej. Posiadamy w zespole osoby z uprawnieniami, dlatego przy części stanowisk kluczowe jest przede wszystkim realne doświadczenie w prowadzeniu prac, dobra organizacja, samodzielność, szybkie reagowanie i odpowiedzialność za powierzony zakres.
Budowy realizujemy głównie w rejonie Warszawy, Mińska Mazowieckiego i okolic, zazwyczaj do około 80 km od siedziby firmy. W praktyce nie są to więc delegacje po całej Polsce, tylko praca na inwestycjach prowadzonych lokalnie i regionalnie. Kwestie dojazdów, paliwa, samochodu lub innych kosztów organizacyjnych ustalane są indywidualnie, zależnie od zakresu współpracy.
Praca jest prowadzona w oparciu o dokumentację, standardy wykonania oraz wewnętrzny system organizacji pracy, w tym CRM. Dzięki temu informacje o inwestycjach, ustaleniach, zadaniach, etapach i zgłoszeniach są uporządkowane, a osoby prowadzące budowy mają dostęp do danych potrzebnych do sprawnego działania.
Duży nacisk kładziemy na standard wykonania, terminowość, dobrą komunikację z klientem oraz szybkie rozwiązywanie problemów na budowie. W przypadku osób, które realnie wpływają na sprawną realizację inwestycji, zadowolenie klienta, ograniczenie błędów i dobrą organizację prac, możliwe są również premie lub dodatkowe rozliczenia za efekty i sukces inwestycji.
Proces rekrutacji obejmuje zwykle rozmowę, omówienie doświadczenia kandydata, zakresu obowiązków oraz oczekiwań obu stron. Weryfikujemy kwalifikacje, doświadczenie i — jeżeli stanowisko tego wymaga — również uprawnienia budowlane.
Nowa osoba otrzymuje dostęp do dokumentacji, informacji o inwestycjach, kontaktu z biurem, kosztorysami, kierownikami z uprawnieniami oraz ekipami wykonawczymi. Zależy nam na uporządkowanym wdrożeniu, ponieważ prowadzimy wiele budów jednocześnie i ważna jest dobra organizacja pracy.
Stawiamy na otwartą komunikację, samodzielność i odpowiedzialność. Osoby, które dobrze organizują pracę, potrafią rozwiązywać problemy na budowie, pilnują standardu wykonania i dbają o zadowolenie klienta, mają u nas możliwość dalszego rozwoju.
Szczegóły wynagrodzenia, ewentualnych premii i zakresu obowiązków zawsze ustalamy indywidualnie podczas rozmowy.
WESKAD-BUD Budownictwo sp. z o.o.