Jestem jak widzę kolejną osobą poszkodowaną przez ten salon... Szkoda, że nie mozna tu dodać zdjęcia, ale opinie i tak wystawie. Przyszłam do salonu zachęcona zdjęciami z ich strony na fb jak również z zapewnień właścicielki, że wykonuje pracę profesjonalnie. Moimi włosami zajęła się jej pracownica Ukrainka, ale właścicielka bezczelnie probuje mi wmówić, że zdjęcia które przesłałam jak włosy wyglądają od wewnątrz (zdjęcia z datą ich wykonania, a było to kilka godz po wizycie w salonie) nie są po koloryzacji w ich salonie ???? miał być ładny jednolity blond, a od spodu są (usunięte przez administratora)rude... Co nigdy mi się nie zdazylo u żadnego fryzjera by moje naturalne włosy brąz rozjaśnił do rudego. Z zewnątrz włosy nawet ładnie wyglądają i w salonie widzą je byłam zadowolona to fakt tylko mój błąd, że nie zobaczylam co jest od środka... Ale jak właścicielka twierdzi ma monitoring i w razie roszczeń wszystko odtworzy więc mam nadzieję, że to Pani wykorzysta na moja korzyść :) cały konflikt trwa od soboty gdy poprosiłam o zwrot połowy kwoty jaką zaplacilam a cała ta "usługa" kosztowała mnie 400zl właścicielka zaczęła mnie straszyć prawnikami. Na poprawkę nie mam możliwości przyjechać bo mieszkam ponad 200km a nawet gdybym mieszkała bliżej napewno bym się ponownie nie oddała w ręce ani jednej ani drugiej Pani. (usunięte przez administratora)