al26.09.2023 14:23
Nie polecam firmy Made by Fly, robiącej torebki na zamówienie. Zdecydowałam się zamowic torebkę ze zdjęcia z innymi paskami. W odpowiedzi dostałam informację, ze nie ma takiej możliwości, bo sznurek się nieestetycznie naciągnie. Jednak bylam zdecydowana na właśnie takie paski wyłącznie na moja odpowiedzialnosc. W koncu ciężarów nosić nie planowalam...Dzień wcześniej wpłaciłam 100 zl zadatku. Owy podmiot nie zgodzil wykonać modyfikacji torebki. Po czym zwrócił wplacony zadatek.
Nastepnie Made by Fly opisała wszystko na swoim profilu, celem ośmieszenia mnie i szukania poklasku wśród swojej gawiedzi. Z przykrością musze stwierdzić, ze z tak malo profesjonalna firma nie miałam nigdy styczności. I nie polecam ich uslug, bo wychodzi na to, że jak coś nie jest po ich myśli, to oczerniają klientów w internecie. I jeszcze taka mam konkluzja na ten temat... czy widzieliscie kiedykolwiek zeby jakas duza marka modowa, " bawila sie" w oczernianie swoich przyszlych klientów? Bo byc moze teraz sie nie dogadałyśmy, ale w przyszłości, kto wie, może bym kupila od nich jakies rekodzilo.