Z całego serca polecam pomoc psychologiczno- terapeutyczną P. Doroty Walaśkiewicz. Jest to bardzo doświadczona i wszechstronna terapeutka. Bardzo indywiduanie, z dużą wrażliwością, empatią i ciepłem podchodzi do każdego człowieka. Proponuje szeroką gamę metod psychologicznych i terapeutycznych, chcąc pomóc wyprowadzić człowieka z trudnej dla niego sytuacji. Ma dużą intuicję i szereg umiejętności, wiem, że nieustannie doskonali swój warsztat psychoterapeutyczny, by zrozumieć i jeszcze rzetelniej pomóc potrzebującym dzieciom, młodzieży , dorosłym i całym rodzinom. Zostałam zachęcona do skorzystania z usług p.Doroty przez swoją przyjaciółkę, poleciłam ją także moim przyjaciołom, znajomym .Wszyscy są bardzo zadowoleni, więc dalej polecam tę rzetelną poradnię, która zaskakuje wachlarzem pomocy psychologicznej.Mnie osobiście P.Dorota b.pomogła zarówno profesjonalnymi rozmowami i ciekawymi metodami pracy, ale i terapią czaszkową. Cały zespół w tej poradni jest godny zaufania i polecenia, ale poznałam najwięcej metod pracy P.Doroty Walaśkiewicz i jestem pod dużym wrażeniem jej warsztatu pracy i profesjonalizmu.Serdecznie polecam💕