NIE POLECAM !
Mój wpis jest ostrzeżeniem dla przyszłych kandydatów. W zakładzie nie są przestrzegane żadne, najmniejsze standardy B H P Ludzie pracują przy wysoce szkodliwych chemikaliach bez zabezpieczeń ( maseczki). W firmie atmosfera nie miła każdy(starzy pracownicy) obgadują, naśmiewają się z nowych bo on im nie pasuje w szczególności Pan P.W Czuję się jakby był szefem firmy. Nieważne ile zrobisz a ciągle mało mało.. Praca na akord! lecz tego ci nie powiedzą na początku zaczynania pracy! Gdy masz dostać umowę to pracownicy robią ci pod górkę żeby chronić siebie a kierownik nic z tym nie robi(jeszcze ich kryje). Na halach zimno brak wyciągów cały pył wdychasz. Narzędzia do pracy stare ledwo działające nowej nie dostaniesz bo kosztuje 600zl jedna oscylacja. Problemy z narkotykami pracownicy naćpani. Rotacja ludzi tylko gdy jest zapotrzebowanie dostanie sie kazdy z marszu. Czas probny to loteria 2-3 msc na czarno pozniej umowa na 3 msc poczym zostajesz zwolniony bez podawania przyczyny okres umowy sie zakonczyl. I oczywiscie papiery wysylane poczta z szefem nie porozmawiasz o tym.Szef ogólnie spoko do pogadania na luzie ale wiadomo zależy jaki ma humor. Ogólnie gdy dochodzi do sytuacji gdy chcesz się sam zwolnić ze względu na sytuację jaka tam panuje i ludzi to załatwiasz z kierownikiem chcesz rozmowę z szefem to nie ma szans bo kierownik przedstawia sytuację na korzyść firmy u ludzi których kryje a ty wychodzisz najgorszy. Wyplata najnizsza krajowa czasami troszkę więcej zależne od godzin w miesiącu. Premia ha ha zapomnij wyrób normę a jaka jest niewiadomo, oczywiście kapusie dostają i to nie mała. Ogólnie to ODRADZAM PRACY U TEGO PRACODAWCY