Kupiłem opla mokke 23 sierpnia ,nie będę się rozpisywał bo sprawa jest w toku,auto odstawione i stoi ,ja zbieram na inne bo już autem nie mogę jeździć,tylko tak w skrócie,kupiony 23sierpien ,przebieg 180tys ,w ogłoszeniu było 155tys ,od samego początku auto piszczało i gasło przy skrętach,po przejechaniu 400km dwie sądy lambda koszt 900zł ,wymiana oleju ,oraz oleju w dyferencjale(opiłki metalu i pęknieta obudowa) napędu ,mam świadków, dlatego sprawa trafiła do prawnika,kolejny koszt 3400 oddanie dyferencjału do regeneracji przez (usunięte przez administratora),nie został wysłany tylko zrobił to sam ,fakturę wystawili między sobą,po odebraniu auto od (usunięte przez administratora) bo to był jego mechanik,wycieki oleju ,wymiana uszczelniaczy itp 2700 ,za tydz kompresor klimatyzacji do regeneracji 900zł ,za 2 tyg akumulator ,nie polecam kupować auta z tego komisu (usunięte przez administratora),auta są tylko dobrze wypucowane,posiadają piękne zdjęcia na o.l.x i to wszystko,(ja mu nie odpuszczę