Miałem podobnie. Pan Profesor nie widzi problemu, mówi, że można z przypadłością żyć. Dobrze, że są inni lekarze, którzy się zainteresowali i obecnie jestem w trakcie specjalistycznego leczenia.
Piotr Liszewski
14.05.2023 18:23
Nie polecam obecnego Profesora dlatego że nie potrafi pomóc moja żona ma uszkodzony nerw przedsionkowy z którym się męczy dziesiąty miesiąc po badaniu tonalnym wystawił nas za drzwi udając że problemu nie ma mówiąc tylko o słuchu i wciśnięciu aparatów słuchowych na siłę,moja żona jest wykończona psychicznie myśli samobójcze gdzie jeden z doktorów znalaz probem ale pan profesor Niemczyka nie widzi problemu że jest uszkodzony nerw przedsionkowy i błędnik i jest potrzebny zabieg przecięcie nerwu przedsionkowego lub uśpienie nerwu przez podanie antybiotyku tak że nie polecam ludzie dajcie sobie spokój on i tak wam nie pomoże powie wam że trzeba z tym żyć, życzę mu żeby w jego rodzinie ktoś miał taki problem jak moja w tedy pan profesor Niemczyka zobaczy czy można z tym żyć czy nie
Zostaw merytoryczną opinię o Gabinet Laryngologiczny Kazimierz Niemczyk