Z całego serca polecam ten gabinet stomatologiczny!
Już od samego progu czuć tutaj ogromny profesjonalizm, a jednocześnie niezwykle ciepłą i miłą atmosferę. Cały personel jest po prostu cudowny – przemiły, pomocny i w pełni zaangażowany. W gabinecie panuje idealna czystość i dbałość o każdy detal, co sprawia, że człowiek od razu czuje się komfortowo i zaopiekowany.
Szczególne i przeogromne podziękowania chcę jednak złożyć pani dr Katarzyna Krupska Grębowicz. Jest to jedyna lekarka, która wykazała się tak wielką cierpliwością i sercem, że jako jedyna dała radę sprawić, by moje 5-letnie dziecko w ogóle otworzyło buzię i dało sobie chociaż częściowo wyczyścić ząbka.
Mimo że maluch był ogromnie spanikowany i sytuacja była wyjątkowo trudna, pani doktor się nie poddała i nie odpuściła. Zamiast presji czy rezygnacji, z którymi tak często można się spotkać, zastałam tam ogromną walkę o moje dziecko, spokój i niesamowite podejście do małego pacjenta. Jestem za tę cierpliwość i poświęcony czas ogromnie wdzięczna.
Jeśli szukacie miejsca z profesjonalnym i przemiłym zespołem, a zwłaszcza wspaniałego lekarza z empatycznym podejściem do dzieci – z czystym sumieniem polecam! Gorąco dziękuję! ❤️