Proszę ten sklep omijać szerokim łukiem. Chamska właścicielka i pracownica, które obrażają ludzi w najgorszy z możliwych sposobów. Do tego szukają poprzez UP stażysty, od którego wymagają kwalifikacji a przecież staże są od tego aby bezrobotny mógł zdobyć wiedze i umiejętności. Obiecuje taka przez telefon szkolenia w trakcie stażu a na spotkaniu od razu zadaje pytania na temat ziół i odmawia stażu. Pracodawcy się wycwanili i chcą za darmo mieć pracowników bo na stażu stażyście płaci urząd a nie pracodawca.
Wlasciciel
04.07.2024 07:58
Chcąc pracować w takim punkcie,trzeba znać minimum podstaw.Staż to poznawanie zasad pracy,a nie nauka,czy zioła sa np.ekspresowe.Pracodawca ma możliwość wyboru stażysty i wymuszanie krzykiem lub płaczem zatrudnienia,naprawdę wzbudza co najmniej niesmak.Zastraszanie,by na siłe przyjąć na staż,to jednak nie jest budująca współpraca.
Kazimierz
28.01.2019 15:22
Bardzo kompetentne panie,które wiedzą mogą zadziwić nie jednego.Polecam ten punkt kazdemu,kto ma problemy ze zdrowiem.
Lubię atmosferę w Sklep Zielarsko Medyczny Natura Elżbieta Sołtysiak za:
Miła obsługa i wielka fachowość.
Zostaw merytoryczną opinię o SKLEP ZIELARSKO MEDYCZNY NATURA Elżbieta Sołtysiak