Niby rodzinna firma, ale jakoś się wszyscy kłócą.
Fajny kierownik tam pracował Łukasz (nie syn właściciela) z łodzi chyba, ale nie wiem czemu, już go tam nie ma. Znał się i normalnie do ludzi podchodził, bez gburowania Kingi i reszty.
Również Pakowanie
05.07.2022 21:14
To nie był kierownik.
On się zajmował kontaktem z klientami i gdy nie było syna i córki właściciela, to stażem był najdłużej, więc jemu ufali i on pilnował. Co innego, że miał podejście do ludzi i bystry facet był. Powodów czemu go nie ma, nie znam, ale mogę zapewnić, że nie pozbyliby się go, bo pilnował im kasy i towaru, odbierał dostawy, płacił i wysyłał paczki, kontrolował kurierów, przy tym miał swobodę szybkiego myślenia i podejmowania decyzji. Nauczył mnie sporo.
Co do atmosfery.
Kłócili się rzeczywiście sporo :), ale między sobą.
Do pracowników zawsze podchodzili uczciwie i wywiązywali się, na co się umówili.
Kilka pomysłów może mało zrozumiałcyh, ale o wszytkim nie można wiedzieć.
Pozytywnie oceniam pracodawcę i fajną atmosferę, przynajmniej, jak Łukasz pracował.
Duży minus zimową porą. Okres najgorętszy i dość zimno na pakowaniu.
Czasem, po godzinach, można było liczyć na ciepły posiłek, gdy rzeczywiście robiło się chłodniej.
Zostaw merytoryczną opinię o Marian Cichosz
Nie przegap nowości o Marian Cichosz!