A skoro Państwo uważacie że w Waszej firmie jest wszystko ok gratuluję i mam nadzieję że Państwowa Inspekcja Pracy i inne kontrolę będą dla Państwa udane.
Nie pozdrawiam
Zawsze jest powód jak tak traktują ludzi a później piszą że to wina ludzi a nie firmy.
Niby mieli tyle kontroli zobaczymy kiedy na tych kontrolach wyjdzie że jednak coś jest nie tak.
Klaudia
20.08.2026 23:56
czyli były kontrole wielokrotnie i nie przynosiły żadnej poprawy? czy była możliwość udokumentowania tych nieprawidłowości?
Oskar
12.08.2026 16:29
Tak pięknie piszecie z tą sztuczna inteligencja i widać jednak że to jest sztuczna inteligencja niż Wasza odpowiedź a wiem to też od chłopaków z magazynu że kierowniczka odpisuje Ai bo sama się tym chwaliła do nich , może i mam problemy ale chociaż nie oszukuje samego Siebie jak Wy Państwo i życzę Wam wkońcu zobaczenia co i jak a nie tylko zmieniania ludzi po miesiącu pracy .
Pracowałem na magazynie w tej firmie , praca nawet spoko ale monotonna i trzeba uważać jak pracownicy raczą się alkoholem bo wtedy też musisz się napić.
Zwolniono mnie a chłopak który Został przyjęty za mnie na drugi dzień nie przyszedł bo też popłyną .Ogólnie mało płacą i wykorzystują ludzi z premią jest uznaniowa to za blachę rzeczy możesz nie dostać .(usunięte przez administratora)zero myślenia i komunikacji.
Po godzinach pracy nasi pracownicy oczywiście mogą robić, co tylko chcą. W czasie pracy natomiast obowiązują zasady obowiązujące w każdej normalnie funkcjonującej firmie. Przez wszystkie lata prowadzenia działalności nie mieliśmy sytuacji, w której pracownicy spożywaliby alkohol w miejscu pracy, dlatego sugestie zawarte w Pana opinii są po prostu nieprawdziwe.
Skoro twierdzi Pan, że przez 30 dni pracy widział alkohol w firmie i że pracownicy „musieli się napić”, pozostaje pytanie, dlaczego nie zgłosił Pan tego ani razu przełożonemu. O alkomacie również możemy powiedzieć tyle, że jest dostępny – natomiast nie widzimy powodu, aby codziennie demonstrować go każdemu pracownikowi.
Jeżeli chodzi o życie towarzyskie po pracy, to naprawdę trudno nam zrozumieć, dlaczego pracodawca miałby odpowiadać za to, czy koledzy z pracy zabrali Pana po godzinach na piwo. Jeśli tego nie zrobili, być może warto zastanowić się, dlaczego. Nie jest to jednak ani nasza sprawa, ani przedmiotem oceny warunków zatrudnienia.
W kwestii wynagrodzenia również nie odkrył Pan niczego nadzwyczajnego. Trudno oczekiwać, aby pracownik zatrudniony od 30 dni, pracownik z rocznym stażem i pracownik pracujący w firmie od 10 lat byli traktowani dokładnie tak samo pod względem premii. Premia uznaniowa z definicji może być różna i zależy między innymi od zaangażowania, doświadczenia oraz jakości wykonywanej pracy.
Skoro wspomina Pan o swoim 30-dniowym okresie zatrudnienia, możemy również odnieść się do kwestii zaangażowania. Posiadamy informacje dotyczące organizacji Pana pracy, w tym częstotliwości przebywania w szatni. Nie będziemy jednak publicznie przedstawiać szczegółów dotyczących byłego pracownika, bo nie zamierzamy schodzić do takiego poziomu.
Pana odpowiedź zawiera błędy językowe, które sugerują, że powrót do podstaw języka polskiego mógłby się okazać bardziej pożyteczny niż dalsze prowadzenie tej dyskusji.
Nie będziemy również komentować Pana przyszłej kariery. Możemy jedynie życzyć powodzenia w znalezieniu pracodawcy spełniającego Pana oczekiwania – albo, jeśli ma Pan tak doskonałe rozeznanie w zarządzaniu ludźmi, w otwarciu własnej działalności gospodarczej. Wtedy będzie Pan mógł osobiście przekonać się, jak wygląda zarządzanie zespołem, system premiowy i odpowiedzialność za pracowników.
Z naszej strony temat uważamy za zakończony.
Widzę że zamiast odnieść się do rzetelnych informacji.Panstwo wolą zapisywać komentarze bo są nie wygodne.(usunięte przez administratora) pracownicy wiecznie nie będą cicho siedzieć.
Bo to nie PRL a 21 wiek.
Byłem pracowałem tydzień i zostałem zwolniony za swoje poglądy co w tej pracy jest nie tak zaczynając od BHP.
Ale widać prościej jest zwolnić pracownika niż poprawić BHP.
Pozdrawiam.
Klaudia
03.06.2026 21:05
zwykle pierwsze miesiące w pracy są wdrożeniowe i pracownik dopiero uczy się pracy na nowym stanowisku. czy ocena pracownika na podstawie jedynie pierwszego tygodnia pracy na pewno jest miarodajna?
Robert2
08.06.2026 12:57
Po 29 latach pracy z ludźmi często widać to już po pierwszym dniu czy dana osoba jest na właściwym stanowisku.
Patryk
14.05.2026 19:59
Niestety potwierdzam to co piszą ludzie przede mną.
Nie można tam zauważyć szacunku dla pracownika.
(usunięte przez administratora)to osoba bez Honoru , człowiek który się dorobił na wyzysku innych. Brak komunikacji i logistyki na których cierpią klienci i pracownicy bo(usunięte przez administratora)ma swoją wizję wszystkiego która nie ma się nic do rzeczywistości.
Nie polecam tam pracy w żadnym charakterze bo zniszczą w Tobie chęć pracy ponieważ nawet mają problem jak pracownicy rozmawiają ze sobą w pracy i uważają że wtedy nie pracujemy i najlepiej żeby nikt z nikim nie rozmawiał tylko każdy patrzył na każdego wilkiem.Czy to magazyn czy to sklep.
Na kontenerach (usunięte przez administratora) tylko patrzeć kiedy stanie się coś złego i któryś z pracowników ucierpi.
Dziękujemy za każdą opinię – również tę krytyczną. Jednak zależy nam także na rzetelnym przedstawianiu faktów.
Nie zgadzamy się z przedstawionymi zarzutami dotyczącymi wyzysku pracowników, nieprzestrzegania prawa czy prowadzenia jakichkolwiek nielegalnych działań. Pragniemy podkreślić, że wobec naszej firmy nigdy nie zapadł żaden wyrok dotyczący zarzucanych kwestii, nie byliśmy skazani za „wyzysk” ani za jakiekolwiek nielegalne działania. Nie była również prowadzona żadna sprawa potwierdzająca tego typu oskarżenia.
Szanujemy prawo każdego do wyrażania własnej opinii, jednak istnieje wyraźna różnica między subiektywną oceną,a formułowaniem poważnych zarzutów przedstawianych jako fakty. Rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji, pomówień czy oskarżeń o oszustwa może wiązać się z konsekwencjami prawnymi.
W związku z pojawiającymi się wpisami zabezpieczyliśmy treść opublikowanych komentarzy. W przypadku dalszego rozpowszechniania nieprawdziwych informacji zastrzegamy sobie możliwość podjęcia odpowiednich kroków prawnych w celu ochrony dobrego imienia firmy.
Cosmo
14.05.2026 16:25
Jako klient miałem możliwość patrzenia jak pracodawca nie adekwatnie zachowuje się do swoich pracowników to jest typowy(usunięte przez administratora)w prawdziwym wydaniu.
Współczuję tam pracownikom którzy muszą pracować tak jak wypowiedź wcześniej (usunięte przez administratora)
Nie polecam u nich pracować.
Ciekawe
14.05.2026 17:04
Najgorsze jest to ze nie każdy teraz to widzi. został ktokolwiek ostatnio zle potraktowany?
Cosmo
14.05.2026 19:08
Ja nie znam każdego pracownika z imienia czy nazwiska i jest rodo.
Ale tam ludzie się często zmieniają niestety a pracodawca to tylko wykorzystuje na swoją stronę.
Ale radzę omijać rodzinę Królewską i ich etaty pracy bo tylko wykończają pracowników swoim podejściem.
PRL się skończył i każdy pracownik ma też swoje prawa i życzę im aby to zaczęli respektować i walczyć , bo każdy pracownik zasługuje na szacunek a tam ewidentnie go nie ma na linii szefostwo-pracownik.
Xyz
17.03.2025 22:45
Odradzam tego pracodawcę. Zero wdrożenia na stanowisko. Problem z urlopami… wieczne podglądanie na kamerach. Właściciel pali papierosy wśród pracowników oraz kiepuje wszędzie gdzie popadnie… (usunięte przez administratora)
d
27.02.2026 17:26
''pracowałeś'' tam tylko 2 tygodnie ,więc kwestie urlopów Ciebie nie dotyczyły
Masakra
22.02.2026 07:42
Omijać szerokim łukiem.
Jeśli nie myślisz tak jak rodzina Zielińskich to jesteś zwolniony.
Cała rodzina zachowuje się jak rodzina królewska.
Plotki to specjalność tego miejsca.
Jeśli chcesz poznać ludzi z Łodzi to tylko w Szronie, codziennie przyjmują i zwalniają ludzi.
dzięki takiemu zarządzaniu firma istnieje już 29lat
Beata
20.02.2025 15:56
Przesyłka niezgodna z zamówieniem szef upiera się że takie zamówienie złożone niezgodne z reklamowanym towarem.Cena nie warta produktu
Beata
20.02.2025 15:56
19.02.2025 07:00
Asystent AI
Dajcie znać co wiecie o zatrudnieniu w przedsiębiorstwie P.H.U. Szron Grzegorz Zieliński w mieście Łódź? Zachęcamy do dodania opinii przez byłych pracowników!
Zostaw merytoryczną opinię o P.H.U. Szron Grzegorz Zieliński