Polecam. Mega wiedza. Duży wybór. Wszystko wytłumaczą i dobrze dobiorą sprzęt. Jestem zadowolony bo wydałem mniej niż oczekiwałem a spawarka spawa bardzo dobrze
Michał
24.06.2026 01:41
Dowodem było zapewnienie wlasciela autoryzowanego serwisu marki Migatronic. Nie kupiłem tego od "Pana Józia" tylko AUTORYZOWANEGO SERWISU MIGATRONIC. Byłem przekonany o tym, że to zobowiązuje. Dodatkowo sprzęt jak na swoje lata nie był okazyjnie tani. Nie oczekiwalem igły w cenie złomu użytkowego. Tylko jeśli kupujesz cos co jest po przeglądzie a ma braki w środku a sprzedawca twierdzi ze "musiało wypaść w trakcie transportu" to co można przypuszczać na temat uczciwości Pana Kołaskiego?
ASO
24.06.2026 06:53
Ja takiego problemu nie miałem i nie będę podważał czyjejś uczciwości . Takie spory tak naprawdę są rozwiązywane sądownie
Michał
21.06.2026 18:48
Uwaga na tą "firmę" sprzedaje mocno wyeksploatowane urządzenia po przeglądzie ktory sprowadza się do wyplakowania obudowy, masa usterek, zero poczucia się do winy i naprawy sytuacji,zero kontaktu, poblokowal numery telefonów (usunięte przez administratora) i naciągacz radzę uważać, nawet na google view ma wyblurowany budynek... (usunięte przez administratora)
Krystian
28.02.2026 18:15
Polecam zakupy w firmie Spawlab Kupilem spawarkę esab która dobrał pan Jarosław pod moje wymagania oraz pieniążki jakie mogłem przeznaczyć na zakup . Sprzęt mogłem przetestować przed zakupem,Towar dostarczony pod dom w umówionym terminie. A dzisiaj podczas pierwszej po ośmiu latach awarii bardzo dobry kontakt oraz pomoc. Bardzo polecem
Bardzo negatywne podejście do ludzi, brak szacunku. Każdorazowe załatwianie spraw poprzez robienie pod górkę. SZCZERZE NIE POLECAM
G@G
19.11.2022 15:27
(usunięte przez administratora)sklep. 19 dni czekam na dostawę zapłaconego towaru i nie jest jasne kiedy otrzymam zakupiony towar . W sklepie najpierw powiedzieli, że czekają na dostawę do Polski, chociaż przy sprzedaży poinformowali, że produkt jest w magazynie, a kiedy go wyślą, poinformują o tym i napiszą numer paczki . Potem odpowiedzieli, że wysłali towar w poniedziałek, chociaż zapytałem w środę i nic mi o tym nie powiedziano ! solidna loża !(usunięte przez administratora) Bardzo żałuję, że miałem do czynienia z tym sklepem !
Spawlab
16.06.2025 13:59
Szanowni Panie/Pani
Dziękujemy za wszystkie opinie, także te krytyczne. Pragniemy jednak podkreślić, że fundamentem Spawlab jest wiedza ekspercka i najwyższa jakość obsługi, co potwierdzają setki zadowolonych profesjonalistów z całej Polski.
Opisana w komentarzu sytuacja jest tak dalece odbiegająca od naszych procedur i filozofii działania, że trudno jest nam ją uznać za odzwierciedlenie rzeczywistej transakcji. Nasz model biznesowy opiera się na zaufaniu i partnerskich relacjach, a nie na dezinformacji.
Każdego klienta, który ma jakiekolwiek wątpliwości, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu. Jesteśmy tu, by doradzać i rozwiązywać problemy, a nie je tworzyć.
Z wyrazami szacunku,
Jarosław Kołaski, IWE