Lenka17.06.2019 03:57
Witam Państwa.Nie polecam rąk tej Pani .Wykonała mi zabieg ,,lwich zmarszczek oraz bruzd w okolicy nosa i wargi".Skutek...po dwóch minutach od wstrzyknięcia kwasu okolica czoła piekła niesamowicie, zaczerwienienia były widoczne gołym okiem,opuchlizna pojawiła się asymetrycznie na prawej stronie czoła,na prawej powiece oraz na lewej stronie twarzy tuż przy nosie.Od razu o tym powiedziałam kosmetyczce w salonie a ona mi powiedziała tak,,gdzie tam ...nie ma opuchlizny,proszę sobie nie "wyolbrzymiać".Zaczęła mi masować miejsca wstrzyknięć kwasem w taki sposób,że miałam dosyć... ból głowy,pieczenie było niesamowicie mocne,efektu pozytywnego żadnego.Przed zabiegiem żadnego wywiadu ze mną nie zrobiła,pomimo ,że jej opowiedziałam o skutkach botoksu,co mi się działo gdy w jej gabinecie również miałam zrobiony miesiąc wcześniej.Jedyne co usłyszałam to to,że mam ,,pecha" oraz słowo,, przepraszam,że musiała Pani cierpieć".Nie ma to jak źle wykonany zabieg nazwać,, moim pechem".Nie polecam tej Pani!!!