Opinie o Matt-Moto Mateusz Supryn w Topórek

Poniżej przeczytasz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy Matt-Moto Mateusz Supryn. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do zatrudnienia w Matt-Moto Mateusz Supryn o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja motocykli, quadów i skuterów

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Matt-Moto Mateusz Supryn w Topórek

baner wywiady
Natalia Nowy wpis

hej, widzę, że klienci coś tu narzekali ale działalność jest wciąż prowadzona, więc czy coś się poprawiło w obsłudze? Zatrudniono nową osobę? wiecie ile mogłoby tutaj teraz pracować i czy można się tu zatrudnić? młodszy brat chciałby porobić cokolwiek przy motorach, pozwolą mu i go przyuczą?

Kolik Nowy wpis

Nie wywiązuje się z umowy potem unika kontaktu

anonim Nowy wpis

OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA

zostałem zrobiony w lewo

Kupiłem od pana mateusza motorower miał mi załatwić przegląd nie załatwił dałem mu pieniądze na bagażnik nie kupił pieniędzy nie mam tak że trzeba na niego uważać

Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Matt-Moto Mateusz Supryn - Topórek

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Matt-Moto Mateusz Supryn?

Zobacz opinie na temat firmy Matt-Moto Mateusz Supryn tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Matt-Moto Mateusz Supryn?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Matt-Moto Mateusz Supryn
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • 10A
    08-110 Topórek
  • NIP: 8212636020 REGON: 360209422
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)