Ponad dwa miesiące temu wysłałem maila z zapytaniem dotyczącym produktu — nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Po dłuższym czasie wysłałem ponaglenie i ponownie zostałem zignorowany. Uważam, że taki poziom obsługi klienta jest nie do zaakceptowania, szczególnie w firmie zajmującej się sprzedażą produktów, które powinny gwarantować komfort i zaufanie.
Zdecydowanie nie polecam zakupu w miejscu, gdzie klient po dokonaniu transakcji (lub nawet przed) pozostaje całkowicie bez kontaktu. Brak odpowiedzi to brak szacunku dla klienta.
DIM-SEN
04.11.2025 12:44
Panie Grzegorzu,
dziękujemy za Pana opinię. Przykro nam, że ma Pan negatywne wrażenie po kontakcie z naszą firmą.
Dla porządku chcielibyśmy jednak wyjaśnić, że nie doszło do żadnej transakcji — nie był Pan naszym klientem, a zapytanie dotyczyło zakupu niestandardowych kawałków pianki w charakterze indywidualnym, poza naszą standardową ofertą handlową. Wiadomość nie zawierała też danych technicznych pozwalających na przygotowanie konkretnej wyceny.
Z szacunku do naszych klientów i partnerów biznesowych nie udzielamy szczegółowych informacji handlowych w formie otwartej ani nie prowadzimy sprzedaży detalicznej materiałów produkcyjnych.
Zawsze staramy się odpowiadać na zapytania mieszczące się w zakresie naszej działalności i zgodne z polityką firmy.
Życzymy wszystkiego dobrego.
Zespół DIM-SEN
Zostaw merytoryczną opinię o Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa Dim-Sen Dariusz Szyszkowski