Jako były pracownik polecam firmę każdemu. Firma Hammerhead była moją pierwszą pracą w której zostałam zatrudniona jako grafik. w kieszeni miałam zaledwie zamiłowanie do grafiki i jakieś tam doświadczenie "domowe". Rafał nauczył mnie wszystkiego, co więcej, uważam że żadne studia graficzne ani szkoły podyplomowe nie nauczą podstaw jak praca u boku Rafała. Pokazano mi podstawy Corela na którym cała firma bazuje. Po 10 latach już mojego doświadczenia obecnie jestem wdzięczna za najlepsze przygotowanie do stanowiska pracy jakim jest grafik komputerowy. Nauczono mnie nie tylko klepania projektów w Corelu ale także wprowadzono w świat poligrafii. Pokazano krok po kroku jak obsługiwać maszyny tj ploter tnący, termiczny, drukarka solwentowa, maszynka do wizytówek. Dzięki Rafałowi moja kariera nabrała rozpędu a na dzień dzisiejszy jestem bardzo wdzięczna i dumna że mam takiego byłego szefa. Kontakt mamy do dziś i nie raz wracam w priorytecie do Firmy byłego szefa będąc już na wyższych szczeblach marketingu korzystam chętnie z drukarni Rafała.
Opisując zarobki jakie na tamte czasy panowały zarabiałam adekwatnie do mojego doświadczenia a firma rozrastała się jeszcze bardziej z czego też jestem dumna. Pracując w latach 2014-2016 miałam ponad 2 tys do ręki. W tak małym mieście na tamte czasy to było naprawdę dużo podkreślając że to była moja pierwsza praca. Kolega Grafik Dominik pracował już przede mną i także bezproblemowy, przyjazny i pomocny.
Nasze drogi rozeszły się pozytywnie, przeszłam do firmy jednego z klientów Rafała goniąc za pieniędzmi ale, pozostałam w kontakcie z drukarnią na której polegałam zawsze i polegam do dziś.
Atmosfera zawsze była przyjazna i nigdy nie było awantur czy dramatów a nawet podczas błędów szło się dogadać. Pieniądze wypłacane na czas zawsze i bez żadnych (usunięte przez administratora) Pracę wspominam miło i pozytywnie i naprawdę szczerze polecam Całą drukarnie, szefa i ludzi tam pracujących :)