4.1/5

• Krosna-Wieś
  • Koszajec
  • Koszajec Wieś
  • Parzniew

3. Opinie o pracodawcach Brwinów
  5. Opinie o Vet Med Vet Vita Małgorzata Guzowska

Opinie o Vet Med Vet Vita Małgorzata Guzowska Brwinów

Nie przegap nowości o Vet Med Vet Vita Małgorzata Guzowska!

25.04.2023 13:26

Szanowni Państwo,

Serdecznie witamy wszystkich użytkowników, którzy odwiedzają nasz profil!

Bardzo mi miło, że jesteście z nami!

Zapraszamy do współpracy oraz do wyrażania merytorycznych i prawdziwych opinii na temat naszej firmy. Każda Wasza opinia jest dla nas bardzo cenna i pozwala wyciągnąć odpowiednie wnioski, aby firma mogła się dla Was rozwijać!

Jesteśmy otwarci na opinie zarówno obecnych jak i byłych współpracowników, oraz klientów. Śledzimy treści pojawiające się na forum i zawsze staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki.

Proszę jednak pamiętać, że każda wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do świadomego kłamstwa, do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności. Godność osoby ludzkiej, jej dobre imię i dobra osobiste są pod ochroną prawa. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię, propagujących faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa. Komentarze zawierające treści niezgodne z prawem będą usuwane przez administratora.
    Anna

29.01.2023 21:07

Polecam, rodzice zafascynowani opieka nad ich pieskiem. Również Panią z recepcji która obsłużyła ich w bardzo miły sposób i wytłumaczyła wszystko spokojnie i z uśmiechem.
    Aneta

29.01.2023 21:06

Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Duża empatia,wiedza i fachowość. Wyszłam z gabinetu z przeczuciem ,że mój Louis trafił w dobre ręce. Zresztą widać było , że sam pacjent też w gabinecie czuł się doskonale i bezpiecznie ,bo wyciągnął się jak żaba :) Pozdrawiam i polecam
    Jacek

12.12.2022 10:18

Bardzo Polecam. Po wizycie na nocnym dyżurze .piesek wstał o swych siłach, a przyniosłem go na rękach

Agnieszka

20.01.2026 08:37

Mojemu pieskowi wypadło oczko (pekińczyk) jechaliśmy do kliniki łamiąc wszystkie przepisy drogowe,bo czas odgrywa kluczową rolę.Piesek miał zabieg i na drugi dzień go odebrałam.Kontrola odbyła sie już w moim miejscu zamieszkania i co sie dowiedziałam? Że zabieg został nieprawidłowo wykonany,nie umieszczono prawidłowo oka w oczodole,nie zostało wykonane nacięcia, żeby te oczko mogło wpaść...zszyto tylko powiekę,myślałam że to jest efekt opuchlizny po operacji.Pies w dniu dzisiejszym znowu bedzie miał zabieg,znowu narkoza.Zapłaciłam 920 zł,pytam sie was za co?

HannaP

06.11.2024 19:07

Jestem bardzo zadowolona z usług lecznicy. Mój pies zawdzięcza lekarzom z Vet Medu swoje życie. Trafiliśmy do lecznicy na nocny dyżur i dzięki szybkiej reakcji Pani doktor, Hugo jest dalej z nami. Gorąco polecam!

Jacek

26.09.2024 18:29

Kot był i kota nie ma, chcieliśmy kota uśpić bo kot po przejściach( rak jednej łupki operacją, zęby 3/4 brak, problemy z plusem....) w nocy dostał padaczki i jakiegoś wstrząsy, kot wył przejechaliśmy kota uśpić ale pani powiedziała że go uratuje. Kot został w klinice gdy zadzwoniliśmy po kilku godzinach pan powiedział że nie ma szans na przeżycie gdy żona podjechała (wieczorem)żeby dać zgodę na uśpienie kota właścicielka kliniki powiedziała żeby dać szansę i żona dała rano kot nie żył. Naciągacze

Ola

04.10.2024 17:04

Też byłam niezadowolona ze sposobu w jaki zajmowano się moim kotem. Wpłaciłam zaliczę a po kilku godzinach byłam już pytana o kolejną wpłatę. Mimo że kot miał być w tym samym dniu odebrany. Więc na koniec rozliczone byłoby wszysto

24.01.2024 21:07

Witam, wdziałam ten wcześniejszy wątek odnośnie kandydatury do recepcji. jakie kompetencje są wymagane by móc otrzymać umowę o prace na czas nieokreślony? i czy w najbliższym czasie będzie wolny wakat? Zastanawiam się czy nie wysłać CV

21.02.2024 13:24

Dzień dobry - tak istotnie planujemy zwiększenie liczby godzin pracy w jednej z placówek - będzie to kwiecień lub przełom kwietnia i maja Pozdrawiamy

26.02.2024 22:58

Zachęcam do kontaktu telefonicznego po przesłaniu CV z założeniem chęci aplikacji. Wtedy odpowiemy na wszystkie pytania. Pozdrawiamy
    Agnes

25.01.2024 09:40

Mój stary kotek bardzo dużo wody pił w domu. A w przychodni po nocnym pobycie Lekarka mówi do mnie że kotek nie chciał pić że tylko zjadł. Poprosiłam o miskę z wodą przy mnie wypił aż 2 miseczki. Pisze to do tej Pani żeby wiedziała że właściciel zna prawdę. !!! Nie polecam. Proszę nie myśleć że ludzie są naiwni i nie potrafią ocenić opieki nad ich zwierzakiem.
    Irena

12.09.2023 09:03

Z opinii tutaj ciężko coś wywnioskować, bo nie widzę niektórych komentarzy. W każdym bądź razie najświeższa opinia o pracodawcy jest pozytywna. Powiecie mi zatem jaką umowę mogłabym dostać na recepcji? Czy mogę liczyć od początku współpracy na umowę o pracę?

12.09.2023 12:12

Owszem - forma współpracy oraz wynagrodzenie ustalane jest podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Zależy od kompetencji, doświadczenia oraz oczekiwań kandydatki.

Kontakt - Vet Med Vet Vita Małgorzata Guzowska

Grodziska 46/12 05-840 Brwinów

Branża główna: Weterynaria

Wywiadu udzielił/aKreska

09.05.2023 16:28

Chcemy Cię lepiej poznać. Napisz proszę, jaką historią chcesz się z nami podzielić?

Chcę się podzielić historią pracy w tej firmie.

Na jakim stanowisku pracujesz i na czym ono polega?

Pracuję jako technik weterynarii.

Jakie są widełki wynagrodzeń na tym stanowisku?

Od 3,5 do 5 tysięcy złotych netto.

Jak długo pracujesz w tej firmie?

4 lata.

Czy poleciłbyś/poleciłabyś pracę w tej firmie swojemu przyjacielowi? Uzasadnij swoją odpowiedź.

Tak. W firmie panują bardzo fajne warunki pracy. Mam tu na myśli przede wszystkim dobry kontakt z szefową, a także zgrany zespół, w którym świetnie się między sobą dogadujemy.

Co najbardziej lubisz, a czego nie lubisz w tej firmie? Uzasadnij odpowiedź.

Najbardziej lubię zespół, w jakim pracujemy. Doceniam też elastyczny grafik pracy. Oczywiście obowiązują pewne godziny pracy, ale szefowa podchodzi do nich bardzo elastycznie i możemy dopasować swój czas pracy np. w przypadku losowych wydarzeń czy prywatnych potrzeb. W zespole pracują również studenci i uczniowie szkół ponadgimnazjalnych, którzy spokojnie mogą połączyć naukę z pracą właśnie dzięki takiemu podejściu.

Jakie są możliwości rozwoju na aktualnym stanowisku / w Twoim dziale? Z czego to wynika?

Tak. Można bardzo dużo się nauczyć i zdobyć doświadczenie, wynikające z interesujących przypadków, z jakim przyszło nam pracować.

Jak wyglądają szkolenia w Twojej firmie? Czy są zaplanowane i jak często się odbywają? Jakich obszarów/ tematyki dotyczą? W przypadku braku szkoleń, jak myślisz, z czego to wynika? W jakich obszarach chciałbyś być szkolony i dlaczego?

Spotykamy się raz w miesiącu z szefową i mamy krótkie szkolenia dotyczące różnych zagadnień.

Jak oceniasz atmosferę panującą w firmie? Jak myślisz, z czego to wynika?

Atmosfera jest bardzo przyjemna. Pracownicy mają ze sobą dobry kontakt.

Jak oceniasz warunki i ustalenia z pierwszego dnia pracy względem przestrzegania tych ustaleń przez pracodawcę? Jeżeli pracodawca nie przestrzega warunków, opisz dokładnie o jakie warunki chodzi i co nie jest przestrzegane.

Mogę stwierdzić, że ustalone na początku współpracy warunki są przestrzegane.

Lunita

25.04.2023 17:04

Super zespół, miła atmosfera, ciekawa praca.
    Julia

09.03.2023 13:17

Super podejście do zwierząt! Zaangażowanie, indywidualne podejście i udzielone cenne uwagi. Wyszłam z poczuciem, że moje zwierzaki są pod dobrą opieką.

18.11.2022 09:06

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Vet Med Vet Vita Małgorzata Guzowska? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    Xyz

13.01.2023 23:52

Zazwyczaj nie ma reakcji - szefowa zdaje się wierzyć, że rynek pracowników jest nieskończony.

25.12.2021 19:54

Kasia K

22.02.2022 14:52

Zostaw namiary to się z tobą skontaktuję.
    Zuza

18.10.2022 18:14

Czy mogłabym prosić o kontakt na priv?

19.04.2022 18:55

12.07.2022 14:03

Jak możesz napisać jak wyglądają zarobki? Obecnie szukają technika i z rozmowy wywnioskowałam, że na cały etat.

12.07.2022 17:19

@Kasia czy mogłabyś coś więcej powiedzieć na temat pracy w lecznicy w Brwinowie? Ja się ma sprawa grafiku czy w etacie dużo jest dyżurów weekendowych. Jak z płatnościami wiem, że umowa jest inna niż umówiona stawka, ale czy zdarzało się, że kwota umowna nie była wypłacona w całości?
    Gal Anonim

02.04.2021 19:20

Zdecydowanie nie polecam, drogie wizyty, naciąganie na niepotrzebne badania, drogie ceny w sklepiku nawet dwukrotnie większe niż u konkurencji, słaba obsługa medyczna, dyskryminacja klientów, nierzetelnie prowadzone usługi, brak stałej osoby na recepcji i czasami ciężko o obsługę, czasami jedna osoba obsługuje kilka stanowisk pracy, przez co powstaje chaos. Zdarzają się sytuacje, że nikogo nie można dopytać o wynik badań, bo nikt nic nie wie. Stanowczo odradzam. Oświadczam również, że to moja subiektywna opinia, przekonajcie się państwo sami. Lecznicę odwiedzałem bardzo często, wiec miałem czas na wyrobienie sobie opinii.

Zostaw merytoryczną opinię o Vet Med Vet Vita Małgorzata Guzowska