Nie polecam, w firmie przy robocie było zatrudnionych ok 30 osób, gdy przyszedł koniec miesiaca miało być rozlicznie, okazało się że wiadomo - rozlicznie do 10- tego, a jak przyszedł 10 to pół dnia to wszyscy musieli czekać pół dnia bo byli umpowieni na tą samą godzinę, UWAŻAĆ!
Krzysztof Makowski
04.06.2020 12:36
W odpowiedzi na tak głupi wpis informuję że w firmie wypłaty są w pierwszy piątek miesiąca ,jeśli nie wypada przed czwartym dniem miesiąca ,musimy mieć czas na naliczenie kwot ,wypłaty są robione po południu jak brygady wracają na bazę i na pewno nikt nie czeka więcej jak pół godziny .
rzekomy Marcinie, gdybyś był naszym pracownikiem to przy podpisaniu umowy o pracę byś wiedział kiedy jest wypłata. i na pewno do 10 każdego miesiąca , po drugie już od dobrych 2 lat robimy przelewy na konto// to na co ty czkałeś pół dnia ??.. AAA nie masz kąta rozumię . To tym bardziej nie byłeś nigdy moim pracownikiem ,nawet placowym dziadziem z miotłą .Pozdrawiam Konkurencję . żal pupę ściska ??
K.Makowski
Zostaw merytoryczną opinię o B.K.S. Krzysztof Makowski