Ciężkich warunków ludzi pracy, nie zmienia. Dla mnie nie wie nic o ciężkiej pracy fizycznej, biednych ludzi. Pranie mozgu, wylądowałam na ulicy przez psychoterapię. Agresywne naciski. Wyprze się każdego swojego działania. Zakłamana ta Pani jest. Biednych ludzi, ciężko pracujących na etat i dwa nie zmieni warunków. Bardzo dużo straciłam w PL. Planuje wyjazd zagranicę. Nie chce już w PL mieszkać. Żadna psychoterapia mi nie pomoże. Ciężki kraj.
Monika
MT
14.04.2026 11:34
Terapeuta miał zmienić warunki pracy ludziom? Trochę trudno zrozumieć treść opinii. Przez psychoterapie na ulicy sie nie laduje, a przez wlasne decyzje. Zmiana kraju akurat w takich przypadkach nie pomoze.
Jesli terapia u konkretnej osoby nie zadziałała, albo w konkretnym nurcie się ktoś nie odnalazł, to znaczy, ze tutaj cos do zmiany bylo.
Z tego, co kojarze p. Marta opiera sie tez o nurt ACT, ktory naklania do dzialania, a nie ciaglego słuchania, analizowania i rozumienia. Moze w tym tkwił problem, ze nurt byl nieadekwatny do aktualnych zapotrzebowan?
Po którejś juz styczności z p. Marta postanowilam sprawdzić, czy publikuje jakieś dodatkowe treści, zeby "pracować" ze soba na ich bazie i trafiłam na te opinie, ktora bazujac na moich doświadczeniach jest zupełnie sprzeczna, jesli chodzi o brak zrozumienia i wspomniane "pranie mozgu".
Zostaw merytoryczną opinię o MARTA SZYDŁOWSKA psychoterapia superwizja warsztaty