Vrata drzwi (Vrata Kamil Stolarek)

4.3/5

• Petrykozy
  • Kolonia Wola Zaradzyńska
  • Chechło Pierwsze

3. Opinie o pracodawcach Pabianice
  5. Opinie o Vrata drzwi (Vrata Kamil Stolarek)

Opinie o Vrata drzwi (Vrata Kamil Stolarek) Pabianice

Nie przegap nowości o Vrata Kamil Stolarek!

Sarcon

12.12.2025 01:04

Widzę,że firma sama sobie wystawia oceny,popatrzcie na lipiec co kilka minut w jednym dniu... Sprawa w sądzie
    #TajemniczyKlient

Wojtek

23.07.2024 11:25

Od pomiaru do montażu - wszystko przebiegło bez zarzutu. Firma rzetelna i terminowa. Polecam

Marika

19.07.2024 12:48

Firma Vrata to gwarancja profesjonalizmu i jakości! Polecam

Wiktoria

18.07.2024 15:42

Szeroki wybór drzwi i fachowy montaż. Jestem zadowolona.
    Magdalena

18.07.2024 09:38

Zamówiłam drzwi w firmie Vrata i byłam zaskoczona, jak szybko umówiliśmy się na darmowy pomiar. U mnie wszystko przebiegło bez problemu.
    Bartek

18.07.2024 09:33

Zamówienie na stronie, pomiar, montaż - wszystko załatwione szybko. Drzwi zamontowane perfekcyjnie.
    @Maciej

18.07.2024 09:10

Drzwi godne polecenia! Solidne, estetyczne, a montaż przebiegł bezproblemowo. Polecam!
    Roksana

18.07.2024 09:09

Wybór firmy Vrata był strzałem w dziesiątkę! Drzwi idealnie pasują do naszego wnętrza i są solidnie wykonane. Montaż przebiegł szybko i sprawnie, a ekipa montażowa zostawiła po sobie porządek. Gorąco polecam!
    PaulaWar

17.07.2024 09:42

Szubko i poprawnie. Jestem zadowolona. Polecam Pana Sławka :)
    RafałVitro

17.07.2024 09:33

Pracuje od 3 lat i jestem zadowolony. Solida pensja, jasne zasady.
    Natalia W.

17.07.2024 09:15

Jestem zadowolona z usług firmy. Drzwi były w dobrej cennie, montaż w terminie i staranny

Kontakt - Vrata Kamil Stolarek

Łaska 3/5 lok. 129 95-200 Pabianice

NIP:7311992970

Branża główna: Budowa budynków
    Krycha

12.01.2023 19:47

Nie polecam tej firmy. Ktos bierze urlop bo maja przyjechać montażyści a tu nagle Paniusia dzwoni ze niestety do montażu nie dojdzie. Wstyd. To nie firma to (usunięte przez administratora) Zepsute święta 4 razy umawiany montaż do którego nie doszło. Stoje z remontem.
    Pat

22.10.2022 14:47

Dramat szkoda czasu i pieniędzy. Sprprana robota. Drzwi zamonotowane na starej futrynie, zerwał się zawias. Firma ma to gdzieś, nie odpowiada wg na reklamacje.

13.12.2021 15:56

Jaki rodzaj umowy preferowany jest w Vrata Kamil Stolarek?
    marek

06.10.2022 11:12

Chciałem się pochwalić wygraną sprawą sondową z firmą Vrata/Wyremontuje.pl. Dzięki pomocy Pani Rzecznik Praw Konsumenta z Pabianic wygraliśmy sprawę i oddam nam zadatek i wszystkie inne koszty.
    Maria

09.09.2022 18:20

Przedstawiciel firmy, który dokonywał pomiarów i wstępnej oceny, zlekceważył zły stan ościeżnic i zawiasów, chociaż zamawiający zwracał na to uwagę i w zleceniu pisze "wymiana zawiasów". Dzięki umiejętnościom Panów montażystów drzwi zostały zmocowane (zlec. 555 09.09.2022r.). Pozostaje nam mieć nadzieję, że nie dojdzie do uszkodzeń, ale uważamy, że przedstawiciel dokonujący pomiarów i oceny koniecznych prac powinien mieć doświadczenie w montażu a nie tyko w teorii wymiany drzwi. Po to zamawiamy fachowców.

21.05.2022 19:39

Artur

11.06.2022 14:18

Ja rozumie że kasę się bierze za usługę ale w tym przypadku o tym nie może być mowy. Drzwi wypaczone, krzywo osadzone, brak obróbki. Ci di bezczelności to mi powiedziano że jak drzwi są krzywe to oni nie są magikami i nic mi nie poradzą. Wymienia drzwi jak będą mieli nowe. Po ponad pół roku nadal się nie doczekałem ich wymiany. Monter podobno już był prawie pod domem ale minął miesiąc i jakoś nie doszedł. Rozłączanie się w trakcie rozmowy to standard. I wracając ponownie do kasy, to po nią potrafili prz6jacgac już na następny dzień.

30.03.2022 10:47

Firmy coraz częściej dostrzegają pozytywny wpływ dobrej atmosfery na efektywność pracowników. Czy podobnie jest w Vrata Kamil Stolarek?
    Marek zWarszawy

26.01.2022 18:16

Wszystko Oki Drzwi dojechały montaż Super Polecam!!!!

27.01.2022 14:55

Też bylemmnie zadowolony bo czekałem pół roku ale przyjechali dobrze montaż zrobiony Super drzwi dobrej jakości dlatego dałem komentarz. Pozytywny.
    aa00

18.03.2022 13:34

Kuba, ale to nie taka rzadka praktyka, jak robią to robią dobrze, żeby były też opinie pozytywne. Taka pokraczna forma piramidy finansowej
    ZOFIA-LODZ 5.01.2022r

05.02.2022 13:30

Absolutnie nie polecam tej firmy nie mozna doczekac sie realizacji zamowienia panie odbierajace telefon klamia i sa niegrzeczne czekam juz na jakikolwiek kontakt trzy miesiace. Mialy byc po 30 dniach potem po 40 i do tej pory cisza . 5.01.2022r.

01.10.2021 11:35

Żal...

07.10.2021 16:24

Strona dotyczy opinii na temat pracodawcy. Niestety nie ma żadnej odpowiedzi na ten temat. Czy ktoś pracował w tej firmie?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Vrata drzwi (Vrata Kamil Stolarek)?

02.09.2021 10:10

21.09.2021 20:24

@Kuba54 ja chce zrezygnować to mnie straszą sądem. Srubuj na ten tel dzwonili dziś do mnie 42 214 42 01 Jak coś dawaj znać Jakoś umowę zaliczkę pisałeś z nimi na drzwi?
    Michał

18.08.2021 11:56

Zleciłem montaż 2 drzwi. Po miesiącu monteży przyjechali , zamontowali jedne, a drugie zabrali z powrotem do przycinki. I tak czekam już 6 tygodni na wstawienie drugich drzwi. Pracownicy obsługi za każdym razem gdy dzwonię mówią te same kłamstwa: że już w przyszłym tygodniu będzie z panem się ktoś kontaktował, że drzwi są na produkcji, że drzwi już są gotowe tylko nie mamy innych zlecen w pana miejscowośći i trzeba czekać... Dzwonię tydzień później to informują mnie że drzwi jeszcze na produkcji i musżę jeszcze poczekać. Kłamstwa i zbywanie klienta - to firma Vrata Nie polecam nikomu tej firmy.
    TOMASZ Z TOMASZOWA

10.04.2021 00:57

Witam. Nie mam umiejętności pisemnej relacji czyjejś pracy, ale niestety muszę z przykrością stwierdzić, że firma Vrata nie wywiązuje się w pełni ze swoich obowiązków. Niestety czynności reklamacyjne wymiany drzwi zdają się nie mieć końca. W tej chwili czekam na zamontowanie wkładki z kluczem do drzwi. Wszystko wskazuje na to że dla firmy jest to zbyt błahy powód do przysłania pracownika, który wykona tą trywialną czynność. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Vrata Kamil Stolarek