Absolutnie nie polecam... P. adw. pazerna na pieniądze przy miernym zaangażowaniu w sprawę... Sąd Apelacyjny wycenił pracę p. adwokat
na kwotę 180 zł bo tyle pracy wykonała dla sprawy (2 lakoniczne pisma), natomiast pieniędzy pobrała ode mnie 1200 zł, w dodatku bez pokwitowania (paragonu). W takiej sytuacji, to jak wygląda sprawa należnych podatków dla Urzędu Skarbowego ze strony p. adwokat?
Mirella Nowak
22.08.2022 20:07
Szanowny Panie Janie K. !
W związku z zamieszczaniem na różnych serwisach internetowych negatywnych opinii na temat mój i mojej kancelarii oraz wykonywaniem telefonów w weekend w późnych godzinach wieczornych, strasząc mnie ministrem Ziobrą, co w chwili obecnej uważam już za nękanie, myślę że warto jest dla przykładu innych kolegów i koleżanek odnieść się do Pana sprawy.
Około 3 lata temu prowadziłam Pana sprawę, którą Panu wygrałam. Pana niezadowolenie i chyba frustracja wynika z tego, że ów minister Ziobro, na którego Pan się powoływał strasząc mnie, ustalił tak niskie stawki w sprawach tego rodzaju, a nie na sposób prowadzenia sprawy, która jeszcze raz podkreślam wygrałam !
Jeśli Pana zdaniem kwota, na którą Pan się powołuje w różnych komentarzach zapłacona jako moje honorarium jest dla Pana zbyt wygórowana, pragnę Panu przypomnieć, że był Pan bardzo zadowolony z zaproponowanej stawki. Komentarz dotyczący "co na to urząd skarbowy" w świetle Pana wszystkich działań również uważam za zastraszanie, na co z uwagi wykonywanego zawodu pozwolić sobie nie mogę. Paragon został wystawiony, jeżeli życzy Pan sobie fakturę serdecznie zapraszam do Kancelarii.
Zwracam się do Pana o zaprzestanie działań, które uważam za nękanie.
Pozdrawiam Pana bardzo serdecznie!
Jan K.
19.07.2024 17:27
Sprawa została wygrana li tylko mojej czujności i operatywności, bo p. Nowak nawet nie raczyła mnie poinformować o pouczeniach (terminach) przychodzących pism sądowych. A apelacja dotyczyła właśnie tych marnych 180 zł (tak wycenił pracę obrońcy Sąd Apelacyjny), które faktycznie zarobiła p. Adwokat a wzięła ode mnie z góry 1200 zł !
Łucja
12.08.2023 16:07
Nie polecam. Tylko nacisk na pieniądz, zero zainteresowania sprawą. Tyle pieniędzy poszło w cholerę. Uważać i nie ufać tej Pani.
Eli
08.07.2022 12:39
Nie mogę polecić Pani adwokat. Widać było tylko nacisk na pieniądze. Nieprzygotowana na sprawę. Nagle z biegu pojawia się. Zero profesjonalizmu. Długo by opowiadać, ale jak najdalej, nie dajcie się nabrać.
Nie polecam... p. adw. pazerna na pieniądze przy miernym zaangażowaniu w sprawę... Sąd Apelacyjny wycenił pracę p. adwokat
na kwotę 180 zł, natomiast pobrała ode mnie 1200 zł, w dodatku bez pokwitowania (paragonu). W takiej sytuacji, jak wygląda sprawa należnych podatków dla Urzędu Skarbowego?
Jan K.
20.02.2021 22:43
Słaba komunikacja ze strony Pani adwokat, nie informowała o swoich działaniach i pisemnych "Pouczeniach" Sądu... Mierne zaangażowanie w sprawę, za to duże w braniu pieniędzy, w dodatku bez pokwitowania...
Swoim zachowaniem potrafiła obrażać moją inteligencję... a na wsparcie "duchowe w sprawie" nie można było liczyć. Absolutnie nie polecam...
Anna
19.12.2020 09:40
Nie polecam. Zapłaciliśmy za prowadzenie sprawy spadkowej podeszła do tematu olewatorsko nie odbierała telefonów nie przekazala nam ważnych informacji co do dalszego postępowania w przypadku przyjęcia spadku. Kiedy okazało się że pewne formalności nie zostały dopełnione nie raczyła nawet odbierać telefonu! Zostawila swoich klientów z problem samych. Bez wahania zmieniliśmy kancelarie- niestety przez brak fachowości Pani Mirelli Nowak ponosimy teraz wiele dodatkowych kosztów.
Zostaw merytoryczną opinię o Kancelaria Adwokacka adwokat Mirella Nowak