Paweł06.05.2020 18:28
Nie polecam firmy. Wg mnie brak profesjonalizmu.
Pomimo że przed pracami wykonałem w tej firmie projekt ogrodu- wykonanie różni się od projeku. Wykonawca zorientował się po położeniu kilkunastu metrów kostki brukowej że wykonuje prace niezgodnie z projektem.
Nieprofesjonalne doradzanie np proponowanie wysiewania trawy pod koniec marca/ na początku kwietnia. Niesłowność- wykonawca obiecał dosiać trawę w późniejszym czasie. Po zapłaceniu pieniędzy- brak zainteresowania. A na moje uwagi brak odzewu.
Pomimo że prace w ogrodzie trwały ok 3 tygodnie, wykonawca podłączył pompę do źródła wody na koniec prac, mimo że studnia wykopana była dużo wcześniej. Po 2 dniach nawadnianie przestało działać. Na koniec prac w ogrodzie wykonawca zasadził tuje, nie upewniając się że system nawadniania działa. Nie musze pisać jaki był tego skutek.
Brak profesjonalizmu wykonawcy naraził mnie na dodatkowe koszty.
Brak wywiązania się z podsumowania dokonanych prac. Po miesiącu gdy przypomniałem się otrzymałem szkic instalacji.
Nie mówiąc już o kwestiach estetyki. Wykonawca zamontował mi sterownik do zraszaczy na desce wbitej w ziemi. Po dostarczeniu słupka metalowego - sterownik jest wprawdzie na tym słupku ale obok słupka wiszą kable do niego.
Nie polecam. Brak profesjonalizmu. Brak odpowiedzialności za wykonaną pracę.