Nikomu nie życzę pracy dla pani(usunięte przez administratora) Niewdzięczne wredne babsko, większość recepcjonistek odchodzi z płaczem. Lepiej iść rozdawać ulotki. Klientów traktuje bardzo dobrze, ale pracowników, jak (usunięte przez administratora) Złe zarządzanie, brak organizacji, niejasne obowiązki. Moje doświadczenie w Lipowa Sport (usunięte przez administratora) Health było dalekie od satysfakcjonującego. Przede wszystkim panował tam brak jasnej organizacji pracy – zakres obowiązków często zmieniał się bez wcześniejszego informowania pracowników, co utrudniało efektywne wykonywanie zadań.
Kolejnym problemem było słabe zarządzanie – brakowało struktury i jasno określonych zasad dotyczących pracy recepcji. Oczekiwano wielozadaniowości, ale nie zapewniano odpowiedniego wsparcia ani instrukcji.
Dodatkowo, komunikacja wewnętrzna pozostawiała wiele do życzenia. Ważne informacje często nie były przekazywane na czas, co prowadziło do nieporozumień i niepotrzebnego stresu. Często nielogiczne wymyślone zadania bez sensu. Bardziej niż recepcją zajmujesz się sprzątaniem wielkich sal i czyszczeniem wszystkiego, w tym odśnieżanie parkingu zimą (od tego powinna być inna osoba). Praca bardzo męcząca, stresująca i za najniższą krajową.
Podsumowując, firma wymaga znaczącej poprawy w zakresie zarządzania personelem i organizacji pracy. Nie poleciłabym jej osobom szukającym stabilnego i dobrze zorganizowanego środowiska zawodowego.