Przebieg rekrutacji
szuka idiotów na smieciowe wynagrodzenia o pracę na kierowcę !! - piszczy dniowki km frachty a umowy o pracę co innego , sprawdzajcie co podpisujecie w obecnosci swoich prawników ! człowiek bez kultury szacunku z negatywnym stereotypem wobec osób ! Jawnie dyskryminuje cudzoziemców bez znajomosci jezyka w podjeciu zatrudnienia oraz osoby z niepelnosprawnosciami ! Ogloszenia o pracę daje na portalach anonimowo do słuchawki piszczy kokosy , niespodzianki na wypłatę !! nic nie podpisuj na jego warunkach ! Non stop szuka jelenia . ------------posty moga być usuwane lub zarchiwizowane zwlaszcza w opiniii na gowork ( wykupione konto profilowe )
Pytania
Rezultat: