Walerina02.01.2023 20:34
Bardzo sprytna i przebiegła pracodawczyni, która (usunięte przez administratora) uczciwie pracujące osoby z maksymalnym wykorzystywaniem.Bardzo trzeba uważać przy rozliczeniu.Podczas sprzątania klatek dowozi zimną wodę w baniakach dodatkowo z limitem przez co po krótkim czasie z braku wody myje się tzw. żyburą.Wieczne pretensje przy krótkim odpoczynku, wiecznie arogancka.Przy przyjmowaniu do pracy niezwykle miła co zmienia się po czasie.Nie polecam a wręcz przestrzegam kolejne osoby, gdyż perfidnie (usunięte przez administratora) 19 letniego syna koleżanki, która zmarła i nie wypłaciła mu wszystkich zarobionych pieniędzy przez jego mamę tylko tzw jałmużnę na odczepkę.Zmarła koleżanka pracowała nad wymiar jakby to dwie osoby pracowały.Nawet nie przyszła na jej pogrzeb twierdząc do innych, że o śmierci i pogrzebie nie wiedziała.Perfidne kłamstwo.Dużo by można tu na ten temat pisać.Jednym słowem nie polecam tej (usunięte przez administratora) bo wykorzystuje innych jak tylko się da.Uważajcie na jej miłe fałszywe słowa.Sprawa zgaszana do PIP.