K A M L O G Kamil Nogal

3.9/5

• Kilka słów o nas
  • Usługi transportowe na rynku krajowym
  • Skontaktuj się z nami

Kilka słów o nas

Usługi transportowe na rynku krajowym

Skontaktuj się z nami

• Minkowice

3. Opinie o pracodawcach Świdnik
  5. Opinie o K A M L O G Kamil Nogal

Opinie o K A M L O G Kamil Nogal Świdnik

Nie przegap nowości o K A M L O G Kamil Nogal!

Rafałek

16.03.2026 10:49

Tak jak jeden z kolegów napisał - atmosfera znośna, ponieważ kontakt z "górą" ogranicza się do niezbędnego minimum. Nikt nikomu nie wchodzi w drogę. Ale sam tabór, a szczególnie naczepy to jest jakiś koszmar. A same stawki to już zależy jak kto się dogada i jaką ma trasę. Jeden pracuje 7 godzin i zarobi ósemkę, a drugi będzie zasuwał po 10 godzin i nie wyciągnie siódemki. Umowy oczywiście na najniższą krajową, co w sumie jest normą w tym państwie.
    #KierowcaCe

Kafar

22.02.2025 10:52

Pracowałem u Kamila parę miesięcy. Klimat i nastawienie do mnie bez zastrzeżeń. Natomiast zlecenia i samochód którym je wykonywałem to mówiąc, że dramat, to tak jakby nic nie powiedzieć. Odradzam !

Byly

22.12.2023 14:50

Witam ogólnie nie polecam tej firmy sprzęt tragedia umowy o pracę brak a jak już dostaniesz umowę o pracę to na najniższa krajowa

Michał

28.08.2023 19:34

Witam warto podjąć pracę w tej firmie jako kierowca c+e ?
    Zenek

26.01.2022 21:11

Super firma pracuje rok jestem zadowolony z godzin pracy codziennie w domu kasa się zgadza nic nie potrzebuje więcej

Kontakt - K A M L O G Kamil Nogal

Drzymały 3 21-040 Świdnik

Branża główna: Transport i spedycja
    Kierowca

27.06.2021 19:03

Ja pracuje tu już 2 lata i nie mam żadnych problemów co opisują inni owszem jest jest problem z samochodami bo jak odebrałem samochód od kierowcy był całkowicie zapuszczony ale to tylko (usunięte przez administratora) pseudo kierowca był który nie potrafił wymienić żarówki po innym wziąłem naczepe gdzie było odkrecone kolo ale to sa pseudo kierowcy bez mózgu sprawa byla prosta pojechalem na wulkanizacje wymienili szpilki firma zaplacila samochod na myjnie nie musialem sie prosic kasa bez problemu lekka robota nie wiem kiedy dzialy sie rzeczy z komentarzy ja osobiscie polecam
    Zainteresowany

24.03.2021 22:27

Czy ten pracodawca ma wstawione auto w oddziale Rzeszowskim(Rudna Mała) i obsługuje linie pod Pocztą?Drugie pytanie,jak wygląda obecnie sprawa z wypłatami,umowami i sprzętem? Poprawiło się coś?Czy dalej tragedia?
    Encepence

06.03.2020 21:52

Jako byly pracownik skomentuje wpisy poprzedników. Samochody - są różne, i starsze i młodsze. Raczej jak kto dba tak ma. Tak samo ze stanem technicznym. Jak kierowca dopuści do np. łysych opon to tak jeździ, komu zależy to 1 telefon i nie ma problemu. Umowy o prace na pełne etaty ale są i na 1/2. Wypłaty raczej terminowo z możliwym małym poślizgiem, czasami trzeba sie przypomnieć . Karty paliwowe owszem dość często zablokowane.
    Jacek

20.11.2019 18:50

Witam. Czytam opinie o firmie i myślę że powinienem dodać swoją. Kiedyś zostałem oskarżony o to że tu napisałem, co jest niestety nieprawda. Ale po pewnych informacjach, zostawię tu swoją. Imię jest prawdziwe więc właściciel będzie wiedział kto. Do Pani Beaty, może i daje firma zatrudnienie ale nie wszystkim na umowę, a tym bardziej na czas nieokreślony. Raczej wymysly pt, umowa na 1/2 lub 3/4 albo jeszcze inne smieciowki. Ponadto, ciągle braki na kartach paliwowych, nie regulowane należności za naprawy. Wciskanie urlopu w dni, przestoj pojazdy, nie spowodowany przez kierowcę. Poza tym kwestia wynagrodzenia na czas pozostawia wiele do życzenia. Miałbym ochotę wiele napisać na temat firmy ale zostawię dla siebie i sądu. Pozdrawiam wszystkich którzy chcieliby podjąć pracę w tej firmie. Proszę przemyśleć i zasięgnąć informacji by potem nie żałować.
    xxx

28.07.2019 17:21

On zatrudnia osoby tylko z Lubelskiego czy ma wstawione auta pod oddziały poczty w róznych Województwach?

Zostaw merytoryczną opinię o K A M L O G Kamil Nogal