Czuję się w obowiązku poinformować , że ta osoba to zwykła (usunięte przez administratora)Pani Woźniczak , wspólnie ze swoją matką Urszulą Kaczmarek prowadzą ,,Bezpłatną Szkołę Rodzenia Bambino’’ . Stosowały latami nieuczciwe praktyki , prowadzące do (usunięte przez administratora)co skończyło się dla nich wyrokiem. Pacjentki były wzywane na przesłuchania , a ostatecznie Karolinie odebrano prawo wykonywania zawodu, co można zweryfikować na stronie OPiPu. Mało tego standardowym postępowaniem tej ze pani jest zatrudnianie nowych położnych co dwa miesiące , ponieważ tyle mniej więcej trwa zorientowanie się , że nie dostaną żadnej wypłaty za wykonane usługi. Karolina (usunięte przez administratora) ciągle prowadzi zajęcia i patronaze , jednak dziwnym trafem nie podbijała nigdy dokumentów pacjentek. Sama zostałam przez nią oszukana , znam multum położnych, które przewinęły się przez jej szkole i zostały okradzione z wypłat. Mało tego wielokrotnie słyszałam od pacjentek, że były z powodu uczęszczania do niej na zajęcia, ciągane potem po prokuraturze. Jeżeli życzą sobie Państwo bezpośredniego kontaktu, chcetnie potwierdzę wszystko , co tu opisałam. Nie pozwolę by ten szmatławy człowiek
dalej funkcjonował w środowisku Jakby nigdy nic.