Znam firmę od strony pracownika. Jeśli ktoś ceni rodzinną atmosferę, wszechstronną chęć niesienia pomocy to bez obaw może aplikować. Między pracownikami panuje przyjazna atmosfera. Zawsze można liczyć na pomoc i dobrą radę. Nie ma zawiści czy podkopywania pod sobą dołków. Wzajemny szacunek płynie z góry. Każdy jest szanowany i traktowany równo, bez pupilków i ulubieńców. Każdy ma równy dostęp do szkoleń, możliwości rozwijania się i kawy ???? Każdy problem znajdzie rozwiązanie zadowalające każdą ze stron. W każdym momencie można uzyskać pomoc i niezbędne do pracy odpowiedzi, ponieważ kontakt na linii pracownik - pracodawca czy pracownik - pracownik jest bez zarzutu. Nie rozumiem tylu negatywnych komentarzy. Czyżby urażona duma szukała ujścia w internecie? Te zarzuty i pretensje mają mało wspólnego z rzeczywistością panującą w firmie. Niestety ktoś nie potrafił pogodzić się z tym, że dostał tyle ile sam potrafił dać.
Potencjalny
15.03.2021 03:11
Państwo K. porażka!!! Wyrażanie opinii Klientom o pracownikach i pracownikom o Klientach. Wykorzystują do zaspokajania własnych potrzeb nie zważając na dobro firmy
13.04.2023 17:08
Mój stosunek do ludzi jest bardzo pozytywny, co sprawia, że często się uśmiecham, a nawet śmieję. Trudno mi jednak wpłynąć na odbiór mojego zachowania przez innych ludzi. Czasami wystarczy, że ktoś jest w złym nastroju, aby odebrać mój z serca płynący uśmiech jako „śmianie się w twarz”. Nie mam jednak na to wpływu…
13.04.2023 23:25
Porażką jest ta opinia. Gdyby szefostwo nie zważało na dobro firmy już dawno nie było by jej na rynku. Przedstawiony brak szacunku i śmiechy w twarz to objaw twojej frustracji. Dobroduszność nikogo nie urzeka a profesjonalizm i jakość usług. Sprawy z mojej perspektywy pracownika mają się dobrze. Pani B. jest zaangażowana w sprawy firmy i dobro swoich pracowników oraz klientów. Na tym to polega i dzięki temu funkcjonuje prawidłowo.
15.03.2021 09:06
Czy pracownicy w Grupa Księgowych i Doradców Beata Kaźmierczak dogadują się między sobą?
13.04.2023 17:00
Staramy się z całych sił, aby posiadać w miarę możliwości pełen zasób informacji służących do właściwego kierowania firmą. Jeśli ktoś mówi w firmie lub poza nią rzeczy, które godzą w dobre imię pracodawcy albo innych osób, to z pewnością nie pasuje do naszego zespołu. Nie pozwalamy bowiem na intrygi i brak szacunku do innych w naszym biurze.
Brzydzę się (usunięte przez administratora)i boję się takich osób. Miło mi oczywiście, jeśli osoby z którymi pracuję odnoszą się do mnie z szacunkiem. Sama wiele razy proszę pracowników, aby szczerze mówili, co myślą, bo zależy mi na ich opiniach w wielu ważnych sprawach.
Moja dewiza: „Nie wolno ludzi (usunięte przez administratora) dla ich dobra. Jak ktoś (usunięte przez administratora) ludzi dla ich dobra, to zawsze to jest dla jego dobra, a nie ludzi.” /Małgorzata Musierowicz z książki „Kłamczucha”/.
13.04.2023 23:24
Pracownicy się dogadują i są zgranym zespołem. Szefostwo ma biuro obok, dziwne żeby nic nie słyszeli ani nie widzieli. Relacje z szefostwem na plus. Dbają o sprawy pracowników, pytają jak mogą pomóc, czy wszystko gra. Wspólna codzienna przerwa śniadaniowa to standard. Potrzebna do zacieśniania relacji i prawidłowej atmosfery w biurze.
Tak, lepiej nie rekrutuj! Istna porażka. Zero kontaktu z Szefową, wiecznie chora... A kto za to wszystko odpowiada?! Brak odpowiedzi na nurtujące pytania, ciągłe wykręty od wszystkiego! A ceny - niczym PGNiG po podwyżce
13.04.2023 23:22
Tak znam. Szefostwo profesjonale i zawsze pomocne. Zważają na potrzeby pracowników i klientów. Dostępni także pod telefonem do późnych godzin wieczornych. Choroba ludzka sprawa, każdy ma prawo do zwolnienia lekarskiego. Nie zależnie czy jest pracownikiem czy szefem. Ktoś tu chyba za mocno sobie wkręcił odpowiedzialność, pracownik nie odpowiada za firmę, tylko za swoją pracę. A co do ceny, wysokiej jakości usługi sporo kosztują, nikt w dzisiejszych czasach nie pracuje charytatywnie.
24.06.2021 11:04
13.04.2023 15:55
Obowiązuje u nas elegancki dress code. Osób, z którymi się związaliśmy raczej nie trzeba do niego przekonywać ani na niego namawiać. Co do mojej osoby, mieszkam w tym samym budynku, w którym jest biuro i zdarza się, że załatwiając w danym dniu sprawy prywatne, czasami wpadnę do dziewczyn do biura w dżinsach. Ale zawsze wtedy proszę, aby uprzedziły mnie, gdyby miał pojawić się ktoś z zewnątrz, bo zależy mi bardzo na tym, aby każdy Klient czuł się przeze mnie i przez nas wszystkich w pełni szanowany. Myślę, że dziewczyny w biurze nie odbierają źle moich sporadycznych wejść do biura w dżinsach – czują, że nie jestem sztywna.
13.04.2023 23:17
Zawód księgowego wymaga odpowiedniego ubioru. Każdy chce dobrze wyglądać na spotkaniu z klientem. Dress code to kwestia umowna. Nikt nikomu nie każe chodzić w spódnicy za kolano i koszuli zapiętej pod szyje. Można ubrać się wygodnie i jednocześnie świetnie wyglądać.
25.09.2022 11:43
Czy w Grupa Księgowych i Doradców Beata Kaźmierczak występują paczki/bony świąteczne?
13.04.2023 23:16
Tak, można liczyć na dodatki świąteczne i upominki na każde okazje takie jak walentynki, dzień kobiet, urodziny. Dzieci pracowników również otrzymują upominki i są mile widziane w firmie.
15.11.2019 00:15
Nie polecam - PROFESJONALIZM w ich znaczeniu... to raczej przerost formy nad treścią!
Dominika
13.04.2023 14:44
Nasz zespół składa się z PROFESJONALISTÓW, którzy dokładają wszelkich sił, aby sprostać oczekiwaniom naszych klientów. Pojęcie profesjonalizmu może charakteryzować się drobiazgowym i rzetelnym sprawdzaniem każdej sprawy, co nie jest zupełnie przerostem formy nad treścią, lecz przejawem troski o klienta oraz dbaniem oto, aby informacje, których udzielamy były rzetelne oraz zweryfikowane na każdej możliwej płaszczyźnie.
13.04.2023 15:58
Zatrudniam wyłącznie osoby, które mają ogromną motywację wewnętrzną do wykonywania pracy w sposób wysoce profesjonalny. Każdy z nas stara się ze wszystkich sił, aby Klient otrzymywał od nas prawidłowe dokumenty i maksimum informacji, do których udzielenia jesteśmy uprawnieni. Zdarza się, że rozstajemy się z osobami, które tego profesjonalizmu nie są w stanie zapewnić.
13.11.2019 07:00
Smoffii
25.09.2022 19:38
Wystarczy zasięgnąć opinii z najbliższego środowiska... Każdy, kto szuka pracy, bądź księgowego, dowiaduje się o danej firmie... Niestety nie mają najlepszych opinii, pod każdym kątem...
13.04.2023 15:41
Odpowiadając, w pierwszej kolejności posłużę się anegdotą.
Pewna kobieta poszła do księdza, żeby się wyspowiadać. Wyznała, że plotkowała na temat innych. Ksiądz zadał jej osobliwą pokutę: „Pójdź na najwyższy pagórek w swoim miasteczku, zabierz ze sobą cały worek piór i w czasie wietrznej pogody rozsyp je dokoła, a następnie wróć, to powiem Ci, co dalej robić”. Kobieta zrobiła, jak jej ksiądz polecił. Poszła na wzgórek i rozsypała pióra, które unosząc się na wietrze poleciały we wszystkie strony rozprzestrzeniając się po najodleglejszych okolicach. Kobieta wróciła do księdza po dalsze wskazówki. Ksiądz w ramach pokuty powiedział: „A teraz pójdź w to samo miejsce i pozbieraj WSZYTSKIE pióra”.
Jeżeli jesteś lub byłaś / byłeś Kandydatem, to dlaczego piszesz: „Nie polecam tej firmy” opierając swój brak polecenia wyłącznie na opiniach innych, bliżej nieznanych osób?
Serdecznie zapraszamy wszystkich, aby przekonać się, na jakim poziomie świadczymy swoje usługi i jaką mamy atmosferę w biurze oraz w jaki sposób traktujemy osoby, z którymi pracujemy.
Trudno się odnieść do tak bardzo ogólnikowych opinii, jak ta, że „nie mamy najlepszych opinii pod każdym kątem”. Mogę jedynie powiedzieć, że jest mi przykro, bo jeśli ktoś ocenia nie znając opinii klientów, których obsługujemy, ani osób, z którymi pracujemy na co dzień, a dodatkowo ta osoba nie ujawnia swojego imienia i nazwiska, to nie możemy się nawet bronić. Opinie w Internecie mają to do siebie, że może je też pisać jedna osoba z różnych nick-ów, a wygląda to, jakby rzesza ludzi była niezadowolona z kontaktów z nami. Zresztą zadowolenie tego rodzaju to rzecz subiektywna i trudno z nią polemizować. Nie jesteśmy też w stanie zadowolić wszystkich, biorąc pod uwagę nasze wymagania co do kompetencji, zapału do pracy oraz pozytywnego nastawienia do życia i ludzi. Z pewnością nie każdy pasuje do naszej kultury organizacyjnej i z tym musimy się pogodzić.
Zostaw merytoryczną opinię o Grupa Księgowych i Doradców Beata Kaźmierczak
Nie przegap nowości o Grupa Księgowych i Doradców Beata Kaźmierczak!