Hej,
czy ktoś pracuje lub pracował jako mechanik samochodowy ze specjalizacją BMW? Jakie są realne zarobki i atmosfera? Warto aplikować bez dużego doświadczenia w pracy przy tej marce?
Wymagają samodzielności. Potrzebny staż pracy jako mechanik-elektromechanik. Trzeba mieć prawo jazdy kat. B. Brak informacji o benefitach.
Nie wiem czy opinie były i zostały usunięte czy zwyczajnie ludzie nie chcą pisać na temat tego "pracodawcy".
Zero szacunku do pracownika,pretensjonalny ton-przynieś to, dokręć to, posprzątaj to i wiele wiele więcej.Za wiele nie nauczysz się bo właściciel większość grubszych napraw/wymian wykonuje sam a pracownikowi zostawia wymianę oleju lub żarówki.
Umowa jakaś jest ale bez urlopu i chorobowego,przerwy na posiłek też nie ma bo trzeba zapi*rdalać.
Miałem okazję zaczepić się dwa lata temu i żałuję każdej sekundy w tym zakładzie.Mam nadzieję, że ludzie którzy mieli okazję poznać ww.osobnika,obudzą się i podzielą moje zdanie aby trzymać się jak najdalej od tego człowieka.
Zostaw merytoryczną opinię o Beben-Serwis Jan Bęben