Nie mogłem znaleźć ogłoszeń o prace do firmy. Gdy szukacie kogoś nowego to gdzie się ogłaszacie?
Joooon
14.07.2026 12:56
Agencja pracy SAL/ Olx
Mateusz
14.07.2026 14:28
Ooo dzienaa. Jesteś z nimi na bieżąco? bo zastanawiam się czy warto
Lukiopb
30.07.2025 03:42
Na początku było fajnie miła atmosfera ale to pierwsze 3 dni a tu się okazuje że wymagają na początku żeby wszystko umieć jak najwięcej a co w cztery dni się nauczysz mało rzeczy a w czwartym dniu dostałem umowę zlecenie na 3 miesiące a potem w tym samym dniu się okazało jak podpisałem umowę przez agencję to kierownik do nich dzwonił jak szkonczylem pracę o 15 to im powiedział że się nie nadaje gdybym wiedział że to strata czasu to bym do tej firmy wogule bym nie zaczął pracować zmieniają ludzi jak rękawiczki mają za wysokie wymagania nie polecam tej firmy za wysokie wymagania jeśli nie znasz się tak na metalach to nie polecam lakierni bo tam jest tak że trzeba od 9 godzin lub 12 godzin zostawać codziennie od poniedziałku do soboty a jak przy składaniu mebli to trochę lepiej bo od6 do 15 ale tam odrazu musisz umieć i tak by tam by zwolnili bo takiego pana starszego zwolnili po 2 dniach a umiał robić ta firma to strata czasu jeśli szukasz zatrudnienia na dużej to tej firmie tego nie znajdziesz
Agencja pracy SAL
22.09.2025 09:43
Jako firma rekrutująca osoby na dane stanowisko chcielibyśmy wyjaśnić, że proces rekrutacji, w tym dni próbne, jest standardową praktyką mającą na celu wzajemne poznanie się pracodawcy i pracownika. Zawsze informujemy kandydatów, że pierwsze dni pracy są okresem próbnym, który ma pozwolić obu stronom ocenić, czy współpraca będzie satysfakcjonująca.
Jako pracodawca, zależy nam na tym, by zatrudniać osoby, które mają odpowiednie kwalifikacje i które są w stanie szybko wdrożyć się w specyfikę naszej pracy. Oczekujemy zaangażowania i chęci nauki, jednak jesteśmy świadomi, że pełne opanowanie nowych zadań wymaga czasu.
Pański przypadek był dla nas sygnałem, że oczekiwania co do tempa wdrożenia były prawdopodobnie zbyt różne dla obu stron i że współpraca nie będzie korzystna dla żadnej ze stron. Decyzja o rozwiązaniu umowy w tak krótkim czasie nigdy nie jest łatwa i jest podejmowana po dokładnym rozważeniu sytuacji. Chcielibyśmy jednak podkreślić, że każdy pracownik jest dla nas ważny i staramy się stworzyć atmosferę sprzyjającą rozwojowi.
Decyzja o zakończeniu współpracy nie była wymierzona przeciwko Panu, a jedynie odzwierciedlała wzajemne dopasowanie. Życzymy Panu powodzenia w znalezieniu pracy, która będzie w pełni odpowiadała Pana kwalifikacjom i
Przychody i zysk Bgroup
-3,0 tys
2021
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zgrany zespół; kierownictwo z którym można się dogadać; jak wszędzie trzeba ciężko pracować; ale ogólnie pozytywna firma
Goku
29.09.2020 13:43
Witam,
Czy mógłbym prosić o jakąś informacje od pracowników o firmie?
Jaka jest atmosfera w pracy, jakie są stosunki między pracownikami oraz parę słów o kadrze zarządzającej.
Z góry dziękuje.
Zostaw merytoryczną opinię o Bgroup Sp. z o.o.