Gemuseland

Unterpleichfeld

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 52 ocen.

Opinie o Gemuseland

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gemuseland

Agata

@farid wspominasz o panujących zasadach w miejscu pracy, do których niektórzy pracownicy nie mogą się dostosować. O jakich zasadach myślisz? Czy mógłbyś je wyjaśnić wszystkim użytkownikom, zainteresowanym pracą w Gemuseland?

nikt89

szef jest kazik, adam i norbert, niema nowego menedżera, nie wiem co to za kolo tam łazi, on tylko ludzi sprawdza i prace, czasem do roboty przydziela, właścicielem był schlereth (dwóch w zasadzie), jest i będzie, i to oni tym wzystkim rządzą, a to że sie pozmieniało to mniemam że od tej pory kiedy chłopak (polak) się utopił w stawie, musieli schlerethom w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejść i to wszystko doprowadzić do porządku. Przynajmniej ja od tamtej pory zauważyłem zmiany.

farid
@nikt89 14.04.2016 16:38
szef jest kazik, adam i norbert, niema nowego menedżera, nie wiem co to za kolo tam łazi, on tylko ludzi sprawdza i prace, czas...

z tego co zauważyłem @nikt 89 to większość ludzi tutaj przychodzących jakoś nie potrafi się podporządkować pod zasady panujace tutaj. To już ich sprawa...

gosc

niepolecam wyjazdu nikomu a szczególnie jesienią tam wogóle się znikim nieliczą pracy b.mało za godz.ok 6euro a jak praca jest to zapierdol do upadłego,z dnuwki odlicza 6euro za nocleg tak wogóle to płacą jak chcą,chociaż pan z Buska zapewnia ze jest 7.40euro godz.i zadnych odcięc,nic bardziej mylnego ontylko patrzy na waszą kase.pozatym tam jest jeden wielki syf.

nikt

ostatnio 6Eur za godzine płaciła, a wypłata jest na końcu pracy, jak się umowa skończy. Poza tym zap***dol i niemożna więcej niż 60h w tygodniu przepracować.

ak
@nikt 17.04.2015 22:15
ostatnio 6Eur za godzine płaciła, a wypłata jest na końcu pracy, jak się umowa skończy. Poza tym zap***dol i niemożna więcej ni...

a kto tam teraz szef na chali jest? Kazik czy Adam ?

różowyTomek89

nie wiem dlaczego ale nie mogę znaleźć żadnej informacji o firmie Gemuseland w języku polskim, czy to moja wina i mojego braku nieumiejętności czy rzeczywiście firma nie dla o swój polski marketing w internecie? proszę o odpowiedź bo doszły mnie plotki że podobno są teraz u nich jakieś duże przyjęcia noiwych pracowników?

maniek
@sewek 02.03.2015 22:42
topią? rozwiń wątek ktoś się tam utopił? wiem że obcieło komuś rękę - byłem przy tym ale że się topią ? powiedz coś więcej...

tak bedzie ze 2 lata temu chlopak 21 lat chyba byl myjkowym i po tygodniu znalezli go w tym duzym stawie kolo placu

AS
@maniek 26.03.2015 23:16
tak bedzie ze 2 lata temu chlopak 21 lat chyba byl myjkowym i po tygodniu znalezli go w tym duzym stawie kolo placu...

ale numer tam to sie naprawde dziei - dyscyplina i wyzysk może i płaca dobrze ale za jaką prace

mietek

Witam wybiera sie ktos tam w najblizszym czasie?? okolice pazdziernika/listopada? bardzo ciezko tam jest? jednak niektórzy wracaaja..

JORGE

Czy szefuje teraz za ( usunięte przez administratora )

maniek
@JORGE 31.07.2014 17:21
Czy szefuje teraz za ( usunięte przez administratora )

jeśli chodzi Ci o tego Łukasza co był brygadzistą na majsie i kapuście to chyba nie bo wyrabali go przez rudego w zeszłym roku ,szkoda chłopkoa bo z nim to sie chciało robic a przy rudym to chce sie uciekać;)

CEZAR

Jeśli chodzi o prace to jest tam ona cały rok, ja dziś z tamtad wórciłem, płaci obecnie po ''6 euro'' - 4.5 euro za obiad( jakies rzygo warte 50 centó) odlicza takze hotel 2.5 za dobe, na dodatek są normy które musisz zrobić aby cie nie wywalili na Pauze albo zeby szefowa przy rozliczeniu nie ucieła 200 euro. Praca bardzo cieżka ale jak wszedzie są stanowiska lepsze i gorsze... trafiając na obieranie kapusty zeby wytrzymac trzeba miec bardzo mocne rece oraz byc naprawde szybkim... Nie ma tam Pralki ( pierzesz pod prysznicem albo w zlewie;) rano zbiórka jak na rozszczelanie;0 numerki na podłodze gdzie sie ustawiasz;0 jeśli chodzi o szefostwo to(usunięte przez administratora)( nocka) prze wporzo gość trafiajać na niego bedziecie mieli szczeście,(usunięte przez administratora)

ja
@CEZAR 18.01.2014 20:36
Jeśli chodzi o prace to jest tam ona cały rok, ja dziś z tamtad wórciłem, płaci obecnie po ''6 euro'' - 4.5...

kolega jakobrygadzista na nocce fajny :) a rudy pewnie w dzien pilnowal bo w nocy by mu ludzie uciekli i po ciemku by ich nie znalazł:))

ZAK
@ja 09.03.2014 22:42
kolega jakobrygadzista na nocce fajny :) a rudy pewnie w dzien pilnowal bo w nocy by mu ludzie uciekli i po ciemku by ich nie z...

KTO TAM TERAZ SZEFUJE?(usunięte przez administratora)podobno sa jakies karty czy cos do drzwi? a co z babcia (usunięte przez administratora)jest jeszcze? ja jak byłem to odliczali tylko 1 euro za noc widze ze sie zmieniło? ja mam jechać ale na września na kapuste więc prosze o jakies info a szefostwo sie nie zmieniło? sa te dwa chłopaki czy szefowa?

karol

czy są jakieś szanse na wyjazd jeszcze w tym roku? Mnie facet od września zapewnia że pojadę, ale jak dotąd nic z tego nie wyszło

czarny

z kukurydzom to jest tak 9 ełro za szkrzynie obierasz na hali lub na dworze tam i tak jusz sie praca konczy dla polaków ieszcze z 2 lata i wszystko przejmą rumuni na zupkah robią na marhfi też ciągnikami jusz jeżdzą polaków teraz było 40 a rumunów 160

czarny

bardziej cenią rumunów niż polaków (usunięte przez administratora) nikomu nie polecam tam jechać niedaj boż zeby ktoś trafił w pole

uuu

jedzie ktoś w lipcu?

xxx

jak jest z tą kukurydzą. zbiera się z pola czy obierea kolby na hali?

zzz

czytalem to i nie wiem co za (usunięte przez administratora) pisal pozytywne oceny trzeba na leb upasc zeby sie tam wybrac nikomu nie zycze zbiorowisko polaczkow co by tylko na twoich plecach kase zbijaly no i oczywiscie szefostwo nie zycze i odradzam wszedzie tylko nie tam

a

tak tak Babka (usunięte przez administratora) wybuchowa mieszanka ja byłem ale już jakiś czas temu będzie z 6 lat wiec o numerach nic nie moge powiedzieć ale za to szefostwo hmm szefową była wtedy szleretka a to pewnie mowa o jej dzieciach była tam jeszcze córka ale nie pamietam imienia chłopaki jak chłopaki ale faktycznie z tym jednym to coś nie grało

a

ja tez wtedy bylem jak była ta akcja numerów na podłodze ale cyrk tu koledze przyznam rację jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może i idzie zarobić ale często kosztem zdrowia a babuszkę (usunięte przez administratora) to niejeden z nas przeklina do dziś a niech sie kobieta cieszy tyle jej został z życia motyka i w pole hihi Szefowa płaci zawsze ona płaci a łebki tylko latają i drygują Nie wiem który z nich to który ale faktycznie ten jeden jest trochę nienormalny ten co po łbie się drapie no ale różni są ludzie takie widocznie też muszą być Osobiście nie polecam

anonim

praca ciezka i trzeba sie niezle napracowac jezeli chodzi o atmosfere to zalezy gdzie trzfisz ja na babke rite to pozamiatane ona nienawidzi polakow i mozesz sie juz sykowac na ostry sparing na polach a w sumie nie iwem co gorsze bo jak trzfisz na polaczkow co nawet szkoly nie skonczyly i zapierniczaja u nich a raczej chca zebys ty na nich robil no to juz kaplica najgorzej trafic na swojego \"polaczka\" co to mu sie zdaje ze cos znaczy a jest tylko robolem u szfa.. a no i co jeszcze jestes tylko numerkiem i robolem jak ci nie pasuje to wypad auf szlechta na hause czy cos takiego szefowa wyplacalna calkiem ok ale szefowie porazka jest ich dwoch blizniaki (usunięte przez administratora) ten pierwszy jak cie moge taki nawet znosny ale ten drugi (usunięte przez administratora) nie dosc ze pustak to jeszcze furjat a no i jak ja bylem to byly te numery na podlodze i trzeba sie bylo rowno ustawic na w obozie

sok

a jeden to sapie jakby sie nie mogl (usunięte przez administratora) nie polecam bo zmieszaja cie z blotem a i tak za tak ciezka obote to zamalo placa

srow

tam trzeba sie (usunięte przez administratora) po pachy i jeszcze toba pomiataja szefostwo katstrofa

kk

co racja to racja a moze to nie ludzie

kk

A gdzie teraz za granica nie ma wyzysku i jest cud miod i orzeszki???? wszędzie każą (usunięte przez administratora) bo inaczej wypad do domu.. ci dwaj szefowie to racja nikogo nie szanuja... ale jak nie ma roboty w kraju to co??? ludzie maja siedziec na (usunięte przez administratora) i czekac na cud??... kazdemu jest kasa potrzebna... to jak nie tam to gdzie???? podajcie przynajmniej jedna firme w ktorej nie wyzyskuja i zatrudniaja???

kolos

(usunięte przez administratora) nie polecam a raczej odradzam no chyba ze ktos ma ochote byc smieciem u nich to jedzzie

sok

ale jaja jaki adres? ona cie nie przyjmie co ty se myslisz ze napiszesz i cie przyjmia stary zapomnija a co do roboty to musisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] c z calych sil tak placic placa ale po 2 miesiacach o jestes (usunięte przez administratora) tam wypruja z ciebie flaki(usunięte przez administratora)

ee

Jeśli ktoś ma adres e-mail do szefowej to prosze o podanie.

ktosik

Jak dla mnie lipa, jeden wyzysk, byłem 3 miesiące ale zarobić można nieźle, a szefostfo katastrofa.....

anonim

ale jaja i zorbila sie pogadanka o kobitach a nie o robocie a tak na marginesie to ja mieszkam niedaleko tej jego panny i ona to mu juz rogi przyprawila bo ja ja z innym juz jakis czas widuje chyba z rok

samce

pewnie ma jednego tu a drugiego gdzie inndziej polskie dziewczyny najpiekniejsze sa

anonim

no fajna z niej dziewczyna ale nie sory to juz kobieta to powinna miec rozum malo to chlopa w polsce hihihihih a my przeciez potrafimy wieleeeeeeeeee nie chlopaki

solek

a od kogo wy jezdzicie dajcie namiar bo ja nie chce znowu placic kasy az tyle za zalatwienie i jeszcze za busa w tamt i z powrotem i za bagaz tez chlopaki jak sie tam dostac innaczej niz przez pana (usunięte przez administratora)

solek

daja 5 euro ale ile godzin tam sie lapie to czasem czlowiek wymieka

Perfect

Dzieki Dolas.....

Franek^Dolas

doslownie tak jak piszesz tylko 5 euro daja ... ja tam smigam kolejny raz

Perfect

Witam Ziomale ze Swietokrzyskiego. A jakie papiery sa chlopaki teraz potrzebne zeby tam pracowac. Dalej trzeba podbijac u soltysa lub w gminie. I ile mozna teraz zarobic daje po 5,5 eur jak czytalem?

Franek Dolas

ja tam jade 3 raz ale w maju . jak sie chce robic to i sie zarobi. ja z jedrzejowa jade

ja

ten facet ma numer telefonu do osoby ktora moze zalatwic zaltwic sobie ta prace

ja też:)

hejka właśnie chcialem sie pytać kto startuje w marcu ale widze .że odp już mam;) i czerwie również więc kolega 'ja' chyba znajomy;D DLA anonima sprostowanie jest sporo pracy w marcu cetlowanie ,autoklav, kapusta więc godz sporo tylle ,że tu nie urobisz ,ale nie byleś wiec nie wypowiadaj sie prosze;p pozdro i do zobaczenia kolego 'ja' kolegi anonima nie pozdrawiam bo nic nie wie;D

ja

mylisz sie w zeszlym roku tez tak bylem i nie narzekam, a w czerwcu tez jade i na dluzej na pewno niz ty .a co do zarobków to wiesz niektórzy nawet w pełni sezonu nie moga zarobić ;D do zobaczenia w czerwcu...

anonim

nie bo wtedy jest malo pracy i malo godzin czyli nie da sie dobrze zarobic ale ja jade w czerwcu

ja

hejka wybiera sie ktoś do firmy tak kolo 15,03?;)

Lloyd_Banks

sorry jutro jest 16gr jedziemy 16go :)

Lloyd_Banks

My jedziemy we dwóch z Jędrzejowa jutro tj 15grudnia. Wyjeżdzamy o 7 rano, [usunięte przez moderatora]. A Ty kolego jedziesz pierwszy raz czy juz byłes?

skok

tak ja jadae jestem z jedrzejowa marek a ty jedziesz 17ego ja jade 20 to sie spotkamy tylko daj mi moze jaki imie to bede wiedzial jak zajade kogo szukac

anonim

tak i placic niewiadomo ile ? czy ile on tam sobie wola? ja jezdze za darmo zalatwia mi ktos inny i nic nie place kiedys tez od niego jezdzilem ale on doi kase

Lloyd_Banks

Od Pana [usunięte przez moderatora] z Buska, trzeba do niego dzwonić i z nim rozmawiać.

ja

a od kogo jedziesz jak to załatwić takąprace

Lloyd_Banks

Ja miałem jechać jutro, ale wyjazd jest przełożony na 17.12 tj. sobota.

anonim

a jak zalatwic taki wyjazd od kogo jedziesz 13.12.2011

TEN

A CO TY JEDZIESZ?

69

Jedzie ktos teraz 13.12.2011 z Jędrzejowa lub okolic??

anonim

no tak czytam to mozna sie przestraszyc tej firmy mnie dala po 5,5 za godzine uczciwa kobieta i tyle ale co sobie wypracujesz to dostaniesz tyle cos robil tyle ci zaplaci nie ma przekretow w jak ktos ma wiecej niz 5,5 to tylko te stare wyjadacze co tam juz pare lat siedza bez przerwy to i lepsza maja prace na a takie co na 2 miesiace jada to wiadomo kapustę obierac, kukurydze albo w pole na dziabanie no al co sie dziwic ona prace daje a ty jak ci psuje robisz albo nie cos przepracowal to ci zaplaci

Zostaw opinię o Gemuseland - Unterpleichfeld

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gemuseland