Bardzo, ale to bardzo odradzam firmę (usunięte przez administratora) Ma bardzo lekceważące podejście do klienta. Ponadto nie wywiązuje się z terminów. Przy podpisywaniu umowy trzeba bardzo uważać,(usunięte przez administratora), bo potrafi sam decydować jakie okna zamontować nie pytając o zgodę. Nie przeczytałam umowy dokładnie , podpisałam ją ufając i okazało się, że otrzymam nie to co chciałam, a to co zdecydował (usunięte przez administratora). Okna z Nysy były gotowe do montażu po 1 tygodniu od złożonego zamówienia a okna o których mu mówiłam mogły być za 2 miesięce. Widać,że nie ma chętnych na swoje usługi i cienko przędzie. Jest już połowa kwietnia a okien nie mam zamontowanych pomimo, że termin minął 28.02.2024r. Owszem przyjechał zamontować te okna 15 stycznia gdy temperatura na dworze wynosiła minus 8 stopni Celsjusza.Nie wyraziłam na to zgody więc stwierdził, ze teraz sobie poczekam. Takie właśnie podejście ma do klientów(usunięte przez administratora). Gorąco odradzam tą firmę.