To prawdziwy klub seniora.Źle zrobiona strona.To tragedia.Tam się przecież nic nie dzieje.Opisy z przed kilkudziesięciu lat .Nekrologi i pogrzeby .W Aeroklubie Łódzkim dużo się działo przez dziesiątki lat.To co jest na stronie klubu wręcz zniechęca do latania.Wielu seniorów żyje i pracuje ,ma się dobrze ,lata w Locie i nie tylko.Gdzie oni są ,wielu można spotkać tylko na pogrzebach .Pora by klub się obudził bo jak umrze ostatni senior to klub przestanie istnieć .Każdy senior ma przecież tyle do opowiedzenia a opowiadania motywują młodych do latania do działania.Trzeba coś złym zrobić by nam rośli nowi seniorzy .Aeroklub Łódzki zawsze był niezwykły , a teraz ? Co to jest ?
lksl
10.02.2020 21:41
Szanowny Panie Wojciechu G. Jesteśmy co najmniej zdziwieni Pana wpisem ponieważ :
1. myli Pan Łódzki Klub Seniorów Lotnictwa z Aeroklubem Łódzkim, a to są dwie różne instytucje, choć współpracujące ze sobą
2. nie wiemy jaka stronę Pan odwiedzał, ale na pewno nie Łódzkiego Klubu Seniorów Lotnictwa, ponieważ na naszej stronie zapoznałby się Pan z naszymi działaniami , dzięki którym we wrześniu 2019r. na Rondzie Lotników Lwowskich został wmurowany kamień z tablicą upamiętniająca Lotników; wiedziałby Pan o nadaniu rondu przy IKEI imienia pilota Henryka Pietrzaka, o spotkaniu z Jego synem; wiedziałby Pan o naszej Izbie Tradycji Lotniczej; o odwiedzaniu dzieci w szpitalu, o corocznych uroczystościach w Tuszynie upamiętniających katastrofę lotniczą samolotu Li-2, o naszej obecności na AIR SHOW, o naszych spotkaniach, na których zapoznajemy się z nowinkami technicznymi w lotnictwie. Dbamy też o naszych członków i wiedziałby Pan o naszych wycieczkach i spotkaniach integracyjnych.
3. proszę się nie martwić,że powymieramy, ponieważ wbrew Pana sugestiom, nie tylko grono naszych członków powiększa się, ale także mamy coraz więcej sympatyków, którzy w przeciwieństwie do Pana interesują się tym co robimy i wspomagają nas.
4.jesteśmy zbulwersowani Pana wpisem na temat nekrologów i pogrzebów. Proszę Pana, to byli nasi Koledzy, Przyjaciele ,Ludzie (przez duże L) wspaniali, z olbrzymimi osiągnięciami w każdej dziedzinie lotnictwa, którzy nie wstydzili się Swoich życiorysów i my uważamy, że zasłużyli na uszanowanie Ich krótkim pożegnaniem, także na naszej stronie. Nie wiemy ile Pan lat, ale dziwi nas brak szacunku dla seniorów.
Na koniec chcieliśmy zaprosić Pana do nas, ponieważ jesteśmy otwarci dla wszystkich miłośników lotnictwa. Chętnie skorzystamy z Pana pomocy w celu uatrakcyjnienia naszej strony internetowej lub innych pomysłów na poszerzenie działalności Klubu.
W imieniu Zarządu ŁKSL Prezes Andrzej Amerski tel. 515282631
-1,0 tys
2,3 tys
2022
2023
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Łódzki Klub Seniorów Lotnictwa
Nie przegap nowości o Łódzki Klub Seniorów Lotnictwa!