Serdecznie odradzam angażowanie się w kolejne etapy rekrutacji. Nigdy nie byłam na mniej profesjonalnej rozmowie rektrutacyjnej.(usunięte przez administratora) Jak masz odrobinę taktu i wyczucia to daj sobie spokój, bo poczujesz się tylko zniesmaczony
Maciej Fornalczyk
22.10.2020 14:52
Szanowny Panie,
Na początku pragnę zauwazyć, że w drugim etapie rekrutacji uczestniczyli mężczyźni więc forma żeńska jest chyba omyłkowa :-)
Fakt, że nie otrzymał Pan pracy u nas jest spowodowany tym, że nie spełniał Pan postawionych przez nas kryteriów dotyczących przeprowadzenia analizy finasnowej podanego przykładu. Od osoby będącej aktywnym księgowym można oczekiwać większej wiedzy. finansowej i księgowej. Dodatkowo analiza strategii rowoju przykłądowego przedsiębiorstwa była przeprowadzona na poziomie przedszkolaka. Choć i wtedy otrzymałbym większą dawkę polotu.
Co do wulgarnego języka, to chyba rzuca Pan słowa na wiatr, lecz ukrywając się pod pseudonimem jest to niezmiernie łatwe.
Pozdrawiam (mimo wszystko) i życzę powodzenia.
Zostaw merytoryczną opinię o Comper Fornalczyk i Wspólnicy sp.j.