Dzień dobry, kiedyś szukali tutaj informatyka. Trzeba było mieć wykształcenie wyższe z IT albo techniczne i znać Windowsa oraz Linuksa. Oferowali stałą umowę o pracę, pensję od 6000 do 8000 zł brutto miesięcznie i dofinansowanie szkoleń. Była też karta sportowa w bonusie.
Jak wspominacie pracę w IT w tym banku? Wypłaty były zawsze na czas? Dużo było nadgodzin przy projektach i wsparciu pracowników?
Ktoś pracował kiedyś jako analityk kredytowy i może powiedzieć, jak realnie wyglądały zadania i czy było wsparcie dla rozwoju zawodowego? Jestem ciekaw, jak faktycznie wyglądała ta praca i czy zarobki były adekwatne do wymagań.
W ogłoszeniu wymagali min. 2 lat doświadczenia, wykształcenia wyższego i znajomości Excela. Stawka była 6000–7200 brutto i dawali umowę o pracę z benefitami.
Firma szukała doradcy klienta z wynagrodzeniem od 4900 do 5700 zł brutto. W ofercie była umowa o pracę, system premiowy i szkolenia wdrożeniowe. Pracownicy mieli dostać też kartę sportową, pakiet socjalny i premie na wakacje.
Jak naprawdę wyglądały premie i możliwości rozwoju? Czuć było wsparcie od przełożonych czy raczej presja na wyniki?