Absolutnie karygodne zachowywanie ze strony pracowników, a główniej po raz kolejny przez panią Monikę Kotecką. Gdy pacjent dzwoni ze zwykłym pytaniem czy może uzyskać w danej przychodni (do której dziecko było zarejestrowane) kartę szczepień, spotyka się ze zwykłym CHAMSTWEM. Panie pielęgniarki, recepcjonistki z punktu szczepień są zupełnie bezczelne. Głównie pani Monika Kotecka, która potrafi do pacjenta rzucać bezczelnymi tekstami typu „z księżyca sobie tego nie wzięłam!!!”. Brak JAKIEGOKOLWIEK pomocy, brak JAKIEGOKOLWIEK profesjonalizmu, brak JAKIEJKOLWIEK KULTURY OSOBISTEJ CZY ZWYKŁEGO DOBREGO ZACHOWANIA. Mało, to pani Monika Kotecka odmówiła podania swojego imienia i rzuciła słuchawką po zwróceniu jej uwagi by zachowywała i wysławiała się grzecznie. Niestety wiele osób doświadczyło takiego traktowania od Pani Moniki Koteckiej w Jędrzejowie. Traktuje ona pacjentów zwyczajnie bardzo chamsko i to nagminnie!
Czas zgłosić to wszędzie, ponieważ to jak tam są traktowani pacjenci i rodzice młodych pacjentów zakrawa o patologię i upublicznienie na wszelkich forach telewizyjnych. Może wtedy ktoś coś z tym zrobi