Witam. Jaka panuje atmosfera w firmie na produkcji? I jak wyglądają zmiany 3. 2 czy 4 brygadowka? I jak wychodzi się finansowo? Pytam bo zamierzam aplikować na produkcję z góry dziękuję za odpowiedź.
Człowiek
17.10.2020 07:24
Opinie trafne. Dodam że właściciele za nic mają człowieka. Wszystkich Świętych w trasie - Oni z rodziną .Boże Narodzenie w trasie - Oni z rodziną. Wielkanoc i Sylwester w trasie - Oni z rodziną. W oczach mają tylko funty a Ty na nich rób . W niedzielę za to pierwsza ławka w kościele . Nie polecam, chyba że jesteś desperatem .
Były
05.10.2020 16:34
Uciekać jak najdalej . Płacą grosze jak na taką pracę . Wszystkie święta , weekendy , ciągle nocki . Za te pieniądze co dają , lepszą pracę znajdzie się z wolnymi weekendami i świętami. Poza tym nie szanują kierowców. Są wybrańcy którzy mają wolne święta . (usunięte przez administratora)
Nie polecam. Jazda 99 % Anglia. Wypłaty uzależnione od ilości kursów tak między 5500 a 6500 czasami jeszcze mniej. Jazda głównie nocą . Podwójna obsada. Generalnie trafi się jeden weekend w miesiacu wolny. Po kilka miejsc rozładunku , głównie giełdy . Przeprawy w Callias (pociąg ). Spedytor bez języka . Nic nie załatwi , martw się sam. Jeśli chcesz jeździć na legalu, szukaj innej pracy. Nie polecam .
Zostaw merytoryczną opinię o Grzybmar.Matuszewscy sp.j.