Witajcie drodzy Nasi przyjaciele!!!!!
Bardzo bardzo z całego Serca w imieniu Zuzi dziękujemy za wsparcie w postaci wpłat na https://zrzutka.pl/th8yyw a także za wysyłane do Zuzi paczki,które dają jej bardzo dużo radości. Zuzia czuje się lepiej nie ma już chemii a tym samym zakonczył się dość długi okres leczenia w szpitalu SPORNA -Łódz w którym mimo walki o powrót do zdrowia Zuzi spotkało Nas rodziców coś jeszcze. Klimat jaki tam panuje i ciepło od calego zespołu lekarzy i pielęgniarek dodaje sił , mija strach a nadzieja jest większa że będzie tylko lepiej. Fantastyczny zespół pielęgniarski z oddziału 6 jest nie do opisania poprostu kto tam jest ten pewnie ma takie samo zdanie jak My. Dziekujemy też rodzicom ,którzy w podobny sposób odczówają to co My będąc cały czas przy swoim cierpiącym dziecku.
Bardzo serdeczne podziękowania dla całego zespołu lekarskiego z 6 oddziału dziennego ,gdyż to dzięki Wam Zuzia otrzymała możliwość szybkiego powrotu do zdrowia poprzez zastosowanie innowacyjnej metody CART-T.
CART-T już niedługo a Wy trzymajcie kciuki za Zuzię a od Nas dodam tylko że jest dobrze i Zuzia cały czas ma uśmiech na twarzy a dzisiaj była na długim sapcerze ,gdzie podziwiała piękne widoki polskiej złotej jesieni.
POZDRAWIAMY!!!! Przyjaciół Zuzi ze Sporna szpital oddział 6 wraz z rodzicami
Kolezanki i Kolegów z kalsy V SP w Łaznowie oraz rodziców
Pielęgniarki i Lekarzy z oddz 6 Sporna szpital oraz pozostałą bardzo dużą grupę , która pomaga Zuzi dobiec do mety która jest już blisko
#Przylądek Nadziei Wrocław