Loba Transport

• Wymyślanka
  • Chudobczyce
  • Zamorze

3. Opinie o pracodawcach Lwówek
  5. Opinie o Loba Transport Sp. z o.o.

Opinie o Loba Transport Lwówek

Nie przegap nowości o Loba Transport Sp. z o.o.!

14.04.2022 10:05

Szanowni Państwo,
    Na wstępie dziękujemy za otwartość i korzystanie z takiej formy komunikacji.
    Wszystkie opinie są dla nas ważne, analizujemy je i wyciągamy wnioski. Nasze słabe strony możemy dzięki Wam niwelować lub nawet likwidować, natomiast silne strony możemy pielęgnować. Abyśmy mogli rzetelnie zareagować lub ustosunkować się do Waszych cennych opinii liczymy na merytoryczne i kulturalne wypowiedzi. Tylko dzięki kompetentnym wypowiedziom możemy wdrażać skuteczne działania.
    Pamiętajcie jednak, że komentarze zawierające treści niezgodne z prawem oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora.
    Ochronie prawnej podlega też ujawnienie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.
    Zachęcamy Was do śledzenia naszego profilu, przeglądania aktualnych ofert pracy i bycia tutaj z nami!

Serdecznie Pozdrawiamy
    Zespół firmy PTHU Paweł Loba

News image

Szkoda gadać

11.04.2026 15:00

Szkoda czasu. Wyjazdy busami w niedzielę w totalnym syfie, każdy ma inną wypłatę, nie wolno tankować adblue bo bańki jadą z Tobą razem w busie. Zjazdy to zazwyczaj w soboty. Nie wiem jak płacą jak urlop bierzesz ale gadali ze ok 100 zł. Umowa na najniższą także szukajcie czegoś innego
    #KierowcaCe

Przyszły pracownik

27.06.2025 08:59

Jako że zobaczyłem ogłoszenie na olx odrazu zawsze sprawdzam opinie. Zawsze się przejechałem olewając opinie, a więc tym razem szanuje zdanie innych i odpuszczam dziada

12.05.2025 20:07

Nie polecam, tragiczna atmosfera, obcinają za byle co, urlop płatny 100 zł za dzień. Omijać szerokim łukiem.
    Nowy stary

18.10.2023 20:39

Piatka z plusem. Normalne chlopaki, wszystko mozna normalnie dogadac- urlopy, grafik, zjazdy, wyjazdy. Sama praca jest jak kazda ale w koncu czlowiek jest po ludzku traktowany- co wazne - jako imie a nie jako numerek

Nowy stary

19.10.2023 18:56

Chyba jakas informacja z rozpedu Bo nie slyszalem nic zeby teraz na UK szukali. Zarobki? Chyba konkurencyjne, ja sie skusilem I gra. Zadzwon do nich I dogadaj system pracy. Pewnie wazystkiego sie dowiesz. A flota (usunięte przez administratora) Widze ze duzo nowych jezdzi, Chyba z tego Roku. Doswiadczenie mam Duzo wieksze, pewnie kwestia dogadania.
    Bill

02.09.2022 10:14

Odradzam. Jeśli ktoś zaryzykuje to radzę dokładnie zapoznać się z regulaminem pracy (najlepiej skonsultować sobie z prawnikiem)

07.09.2022 10:22

Dzień dobry. Dziękuje za opinię. Nasz Regulamin Pracy został przygotowany przez profesjonalną firmę specjalizującą się w tym zakresie, co jest gwarancją jego poprawności. Jest oczywiście dostępny cały czas w siedzibie naszej firmy do wglądu dla osób ubiegających się o pracę oraz dla osób zatrudnionych. Co ważne, regulamin został poddany weryfikacji podczas kontroli Państwowej Inspekcji Pracy - bez zastrzeżeń. Bardzo proszę o kontakt bezpośredni lub mailowy pod adresem [email protected] i sprecyzowanie, którego punktu dotyczą Pana zastrzeżenia. Dzięki temu będziemy mogli to skonsultować z w/w firmą i w razie potrzeby wypracować lepsze rozwiązanie.
    Slaw

18.03.2022 17:00

Nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora) Za jeden dzien urlopu daje 100 zl smiech na sali Niby stala pensja uzgodniona a co miesiac przelicza ile procent w robocie jestes i od tego placi.

26.04.2022 17:28

Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania w tej kwestii, bardzo prosimy o kontakt na maila [email protected]. Chętnie udzielimy informacji.
    Kierowca

16.03.2022 06:41

Nie polecam firmy Kierowce maja za nic Jak potrzebowali kierowcow to dobrze sie pracowalo a po 6 miesiacach jak mieli pelen komplet to ciagle problemy z powrotami byly A najgorzej jak dostaniesz sie pod niby spedytora Pana M. Nie polecam firmy bo na koniec pelnej pensji nawet nie potrafili z urlopem zaplacic i pozostawal mi tylko sąd. Pozdrawiam

26.04.2022 17:25

Wszelkie warunki są wyjaśniane i uzgadniane na etapie podpisywania umów o pracę. Grafik pracy ustalany jest z dużym wyprzedzeniem w oparciu o indywidualne warunki pracy, natomiast ze statystyk wynika, że ponad 95% zjazdów odbywa się zgodnie z planem. Owszem, zdarzają się sytuacje losowe, na które nie ma wpływu ani kierowca, ani spedytor. Są to przypadki jednostkowe, jednak również w takich sytuacjach uda się z reguły wypracować niestandardowe wyjście z sytuacji, które zapewni udane dla wszystkich rozwiązanie. Jeśli cokolwiek jest niejasne lub wymaga doprecyzowania, bardzo prosimy o kontakt mailowy na [email protected]. Chętnie udzielimy niezbędnych informacji a razie potrzeby poradzimy się profesjonalnych firm, z którymi współpracujemy.
    Ewa

11.03.2022 10:50

Czy rozmowa kwalifikacyjna odbywa się w siedzibie firmy w Lwówku?

26.04.2022 17:16

Na jakie stanowisko chciałaby Pani zaaplikować? Jeśli ma Pani jakiekolwiek pytania, chętnie udzielimy informacji. Proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny.

Kontakt - Loba Transport Sp. z o.o.

Zamkowa 13 64-310 Lwówek

NIP:7882038094

Branża główna: Transport i spedycja
    Szybki

22.07.2021 07:38

Nie polecam firmy Oszukuja przy wyplacie nie sciagaja na umowione zjazdy Nigdy nie wiesz kiedy zjedziesz Obciazaja za kazda (usunięte przez administratora) np.jak dostaniesz maty na zaladunku bo twoje nie odpowiadaja to potrafia z pensji odciagnac

26.04.2022 16:49

Tablice rejestracyjne personalizowane wbrew pozorom stanowią oszczędność. Mechanizm polega na tym, że po zakończeniu leasingu nie ma w takim przypadku obowiązku zmiany numerów rejestracyjnych, przerejestrowywania pojazdów, wymian czytników autostradowych, naklejek ekologicznych itp. i nie ma potrzeby zatrzymywania auta w oczekiwaniu na nowe w/w elementy. Co ważne, tego typu inwestycje nie są powiązane z wynagrodzeniami a fundusze z jakich są finansowane nie wpływają na kwestię pracowników. W temacie składek zdrowotnych - nie ma tutaj mowy o testowaniu rozwiązań. Zarówno kwestie rozliczania czasu pracy jak i obsługi księgowej zlecane są profesjonalnym firmom, które również za to biorą odpowiedzialność. Jeżeli zauważył Pan potencjalny błąd w obliczeniach, bardzo proszę o kontakt mailowy na [email protected] a w razie potrzeby wystosujemy oficjalne, wspólne zapytanie i prośbę o weryfikację oraz pełną odpowiedź.

26.04.2022 17:12

Grafik pracy ustalany jest z dużym wyprzedzeniem w oparciu o indywidualne warunki pracy, natomiast ze statystyk wynika, że ponad 95% zjazdów odbywa się zgodnie z planem. Owszem, zdarzają się sytuacje losowe, na które nie ma wpływu ani kierowca, ani spedytor. Są to przypadki jednostkowe, jednak również w takich sytuacjach uda się z reguły wypracować niestandardowe wyjście z sytuacji, które zapewni udane dla wszystkich rozwiązanie. Kwestie sporne temacie mat itp. rozwiązywane są oczywiście na bieżąco ze względu na złożoność, jednak bezsprzecznie najważniejszy jest tutaj pełen przepływ informacji i kontakt kierowcy ze spedytorem oraz spedytora ze zleceniodawcą. Przy ich zachowaniu, nie ma sytuacji spornych i wszystkie tego typu kwestie kończą się pozytywnie dla każdej ze stron. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek uwagi do konkretnych sytuacji, pozostawiam dane kontaktowe firmy: [email protected]. Chętnie udzielimy informacji.
    Robert

27.09.2021 19:58

Ten (usunięte przez administratora)jeszcze ma zęby za kilka dni straci następne jak mu nie wybili (usunięte przez administratora)oczy do okola głowy pora na ciebie Powodzenia

26.04.2022 16:04

W nawiązaniu do tego wpisu toczy się postępowanie sądowe dotyczące kierowania gróźb karalnych.

30.08.2021 14:33

05.03.2022 21:19

Witam proszę o kontakt
    Bohdan

27.10.2021 11:18

Jak dla mnie to wszystko pasuje, kierowcy dostaja dobra pensije, jest dobra firma, znam duze firmy w okolice ktore placa kierowcam na tira po 250 zl/dobe(((( nie potrzebno narzekac, a pozatym ku... kiero jaki nie potrafiom wypisac cmr i chca dostawac grube pienioszki!!!Firma jest dobra.
    Kiero

10.10.2021 15:43

Jestem w tej firmie od kilku lat i jak widzę te komentarze to wiem ze takie forum jest dla ludzi którzy często zmieniają firmy i z nudów piszą. Batman, Geniusz, Szybki…. Co wy odwalacie? Zasada jest prosta: jesteś dobrym kiero i jesteś fair to oni tez są dobrym pracodawca i są fair. Trudne to chyba nie jest, nie róbmy jaj. Płace mam ugadaną na dobrym poziomie, zawsze jest a co ważne zawsze na czas. W tym miesiącu np miałem już na koncie ósmego. Widzę te pierdoly o płacy od frachtu albo płaceniu za niewinność to śmiać mi się chce. Nie słyszałem żeby w tej firmie ktoś pomyślał o płaceniu od frachtu. A jeśli na załadunku dają mi maty czy inne gadżety to pisze do spedytora żeby wyjaśnił. Albo odpisze brać, i bierze odpowiedzialność albo Niemcy nagle dostają olśnienia i mówią ze moje maty są ok????. Jeśli Szybki coś pobrałeś, podpisałeś papier i nie zgłosiłeś do spedytora to sorry, chcesz się mądrzyć to odpowiadasz. Proszę, nie róbcie z siebie głupków, myślcie trochę bo później ludzie mówią mi ze mój zawód to 90% (usunięte przez administratora) i analfabetów którzy dużo zarabiają i przewraca im się w głowach. Zmieniajmy to, nie chce żeby znajomy mówili o mnie (usunięte przez administratora) bo jestem kierowcą! Jak nie zaczniemy tego zmieniać to tak będzie Odnośnie zjazdów do domu Szybki to powiem tak, co drugi piątek zawsze w domu jestem, bez wyjątków. Mam świadomość ze kiedyś może się coś wysypać i nie zjadę bo to transport a Niemcy są niepoważni i maja to gdzieś czy zostanę na weekend ale póki co nie było takiej sytuacji wiec jeśli nie dasz ciała, nie będziesz się spóźniał to jest jak po sznurku. Nigdzie nie jest idealnie bo raz tez dostałem zjebke ale po części dałem ciała wiec wina z dwóch stron i wszystko było wyjaśnione.

Zostaw merytoryczną opinię o Loba Transport Sp. z o.o.

Oferty pracy - Loba Transport Sp. z o.o.

Kierowca C+E, Od PON-PT, 2na1, 2na weekend

Miedzichowo