Nie widziałam ofert pracy do tego przedszkola. Czy dobrze myślę ze nie ma wcale rotacji i warunki są w porządku?
22.08.2025 15:06
Przedszkole super, panie kochane. Moje dziecko było w kolorowych i publicznym więc mam porównanie. Przeniosłam do słoneczka i w końcu jestem spokojna. Bezpieczne, panie mile, udzielają na wszystkie pytania odpowiedzi.
@Rodzic
23.11.2024 08:17
Moje dziecko chodzi tam do przedszkola bardzo chętnie. Przy odbiorze córki do domu czasami muszę czekać bo nie chce iść do domu????Panie są zawsze miłe.Nie chce wierzyć w te opinie które tutaj piszą. Jako rodzic jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam tą placówkę.
Przywożąc dziecko do przedszkola w grupie Delfinki,jedna z pań tylko sie bawi komórką,to samo jest obojętnie o której sie tam przyjedzie. Nawet po dziecko nie podejdzie-normalna znieczulica! Widać że nie ma w tym kierunku przedszkolnym wykształcenia,,niech siedzi w biurze
Jagna
16.11.2024 19:21
Pracuje w innej placówce opiekuńczej, a moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola. Mogę na obronę nauczycielki powiedzieć tyle, że w dzisiejszych czasach telefon w przedszkolu stał się również narzędziem pracy. Komunikacja rodzic - nauczyciel, szczególnie w grupach żłobkowych jest często przez komunikator. Rodzice często oczekuja natychmiastowej odpowiedzi. Zabawy rytmiczne, przy muzyce są zawsze z telefonu! Moi znajomi mają niezły ubaw z mojej playlisty na yt. Zdjęcia też się same nie robią.
Jako rodzic jestem bardzo zadowolona. Jest wiele świetnych zajęć dodatkowych. Dla mnie to opinia o tym, że doszło do jakiegoś rękoczynu to śmiech na sali. Jeśli bylo tak faktycznie, dlaczego rodzic nie pchał sprawy dalej. Dzieci komunikuja Jeśli dzieje się coś złego. Jeśli nie słowem to swoim zachowaniem. To już nie te czasy, że Właściciele prywatnych przedszkoli dopuściliby do takiego zachowania u swoich nauczycieli, tymbardziej gdy jest niż demograficzny, dzieci coraz mniej w przedszkolach. Przecież to ich forma zarobku.
Dla mnie osobiście to komentarz konkurencji, albo złośliwość jakiegoś bylego pracownika (?) Możliwe... ja oceniam na plus!
Ciekawa
25.10.2024 12:37
Chciałabym się dowiedzieć czy to prawda z zaistniałą sytuacją że Panie znęcają się nad dziećmi? O co chodzi z waleniem ręką w stół i uderzaniem w głowę? Drodzy rodzice dajcie znać bo nie wiem czy mogę zapisać do tego przedszkola swoje dziecko. Przedstawcie swoje opinie.
Ola
07.11.2024 12:42
Na google pojawiło się wyjaśnienie, samych właścicieli proszę sprawdzić ... Moja córka chodzi do tej grupy gdzie "ponoć" takie sytuacje miały miejsce, jest to oskarżenie które sie nie wydarzało! My się przenieśliśmy z publicznego, tam dopiero były akcje.. teraz ponoć jest jeszcze gorzej.. Uważam że to ewidentna konkurencja albo komuś nie pasowało cos i chciał zaszkodzic.
rodzic obecny
30.10.2024 07:33
Moje dziecko chodzi tam od żłobka. Obecnie jest w przedszkolu. Czyli mam doświadczenie z tym przedszkolem ładnych parę lat. Nigdy nie widziałam przemocy, Pani z telefonami? Niestety tutaj hipokryzja rodzica, bo rodzice wiecznie o coś pytają na grupach i żądają natychmiast odpowiedzi, moje dziecko chodzi zadowolone, jak dla mnie współpraca jest dobra, na każde pytanie dostajemy odpowiedź, jest rozmowa, dziecko zaopiekowane.
Zostaw merytoryczną opinię o Przedszkole Językowe i Żłobek Słoneczko Joanna Frankowska