Opinie o Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak w Swarzędz

Poniżej znajdziesz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pośrednicy w obrocie nieruchomościami

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak w Swarzędz

baner wywiady
123 Nowy wpis

Widzę, że jedna Pani już chciała dopytać o usługi i chyba cos związanego z atmosferą? Czy poznam aktualną liczbę osób składających się na zespół? i kiedy ostatnio ktoś dołączył? Pytam, bo będąc na stronie firmowej trudno wyciągnąć tego typu informacje a chce poznać aktualne możliwości odnośnie przyjęć. mam doświadczenie w pośrednictwie, ile mi go trzeba by się kwalifikować?

Nick Nowy wpis

Niestety potwierdzam, ze Pan w ostatniej chwili wycofuje się z wcześniejszych ustaleń. Jest to bardzo nieprofesjonalne.

Weronika Nowy wpis

Na forum pojawiła się też skarga na to, że obsługa w firmie jakieś dwa lata temu podobno była bardzo niemiła. Potwierdził to też były pracownik. Czy on samego siebie uznał za niemiłego? ;) Albo chodziło mu może o jego kolegów? W każdym razie czy do teraz klienci tutaj dalej są tak źle obsługiwani czy zrobili coś z tym problemem? Czujecie się dobrze obsłużeni przez pracowników?

Irek Nowy wpis

Czy tutaj jako agent nieruchomości dostaję pulę mieszkań do wystawienia czy muszę sam szukać ofert?

logo firmy ARCHITEKT
Wrocław
ASPA Pracownia Architektoniczna Sp. z o.o. Sp. K.
(1 opinia)
logo firmy Doradca ds. Nieruchomości Metrohouse
Warszawa
PARTNER METROHOUSE
(2 opinie)
logo firmy Specjalista / Specjalistka ds. nieruchomości
Warszawa
Maxon Nieruchomości Sp. z o.o.
(67 opinii)
logo firmy Portier - Dozorca
Bełchatów
PPHU Batis Sp. z o.o.
(67 opinii)
Aplikuj na wiele ofert

Uwaga!!! (usunięte przez administratora)nie dotrzymuje ustaleń i w mojej ocenie nosi to znamiona (usunięte przez administratora) Jako pseudo profesjonalista ustalił warunki sprzedaży działki i w ostatnim momencie wycofał się z transakcji. Uważajcie na to biuro, ponieważ nie dotrzymuje ustaleń. Nie kupujcie nic z tego biura, ponieważ w mojej ocenie jest bardzo podejrzane. Dla Pana Sobkowiaka dane słowo nic nie znaczy!!! Dla mnie to brak profesjonalizmu i nosi znamiona (usunięte przez administratora)

Obserwójący;
 Problem

Bardzo niemiła obsługa !!!!

Problem
@Obserwójący;

Z tym się zgadzam.

Zostaw merytoryczną opinię o Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak - Swarzędz

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

• Jak się pracuje w Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak?

Zobacz opinie na temat firmy Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 0 to opinie pozytywne, 2 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Arka Nieruchomości Włodzimierz Sobkowiak
3/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Os. T. Działyńskiego 70 lok. 10
    62-020 Swarzędz
  • NIP: 7821123121 REGON: 630867056
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)