Modular System

Nasze technologie

Wartości

Realizacje

3. Opinie o pracodawcach Ogorzelice
  5. Opinie o Modular System Sp. z o.o.

Opinie o Modular System Ogorzelice

Nie przegap nowości o Modular System Sp. z o.o.!

quicksand

17.12.2024 08:43

Pracuję od roku w tej firmie. Jestem zadowolony z pracy w @Modular System. Fajna ekipa. Jasne warunki pracy i płacy. Polecam!

17.12.2024 08:46

Bardzo dziękujemy za wyrażenie swojej opinii. Cieszymy się, że w Modular System nasi pracowniczy mogą rozwijać skrzydła kariery. Zawsze chętnie wspieramy rozwój i doceniamy serce wkładane w wykonywanie swojej pracy.
    Johnny

31.10.2023 11:07

Praca w porządku, warunki zatrudnienia dobre a kierownictwo uprzejme. Mogę polecić!
    Daniel

22.08.2023 13:41

Nie narzekam a prace w MS. Mam porównanie z innymi firmami i warunki oraz standard pracy sa tutaj na lepszym poziomie. Wszelkie niezbedne narzedzia i wyposazenie sa gwarantowane. A na samej hali sa zachowane przepisy bezpieczenstwa. Jak najbardziej OK.
    Ma.Kr.

14.04.2023 11:19

W firmie pracuje od prawie 10 mies i jestem zadowolony. Warunki pracy jak najbardziej ok, nie narzekam też na wynagrodzenie. Mam umowe o pracę co jest dla mnie najważniejsze, stabilne warunki i miłe kierownictwo

Poznan

18.11.2025 08:27

wysłałem moje CV na PH Poznań, czy firma podczas rekrutacji kontaktuje się ze wszystkimi kandydatami czy tylko wybranymi? O firmie słyszałem dużo pozytywnych rzeczy i chętnie bym się zaangażował.
    #PrzedstawicielHandlowy

06.03.2026 10:17

Dzień dobry, Czy znaleźliście już Państwo PH Poznań?

06.03.2026 19:28

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za zapytanie. Rekrutacja na stanowisko PH Poznań obecnie została wstrzymana.

PH

25.11.2025 10:00

Dziękuję
    Kandydat z UDT

02.09.2025 12:35

Witam, szukam pracy. Posiadam uprawnienia UDT podesty ruchome przejezdne oraz wciągniki i wciągarki.

02.09.2025 12:38

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za interesowanie naszą firmą i zapraszamy do śledzenia naszych ogłoszeń o pracę. Publikujemy je regularnie zarówno na naszej stronie internetowej oraz profilu gowork w zakładce "oferty pracy".
    Justyna

23.07.2025 13:17

Witam. Czy orientuje się ktoś jak wygląda praca na wózku wysokiego składowania ?

23.07.2025 15:22

Pani Justyno, operator wózka widłowego w Modular System pracuje na wózkach podnośnikowych czołowych lub bocznych. Przede wszystkim podnosi i transportuje towary (najczęściej są to kontenery o stalowej konstrukcji), pobiera i odkłada palety. Regały magazynowe sięgają do 8 metrów, zaś kontenery mogą być piętrowane do wysokości około 10-12 metrów. Praca operatora wózków widłowych wymaga posiadania odpowiednich uprawnień UDT, dużej ostrożności, precyzji, a także dobrej koncentracji wzrokowo-ruchowej. Pracujemy w systemie 3-zmianowym (6.00-14.00; 14.00-22.00; 22.00-6.00).
    Justyna

23.07.2025 16:42

Dziękuję za odpowiedź. Wiem czego wymaga, posiadam uprawnienia UDT i doświadczenie również 😉
    Mat

11.07.2025 09:56

Działam z Modularem juz półtora roku, sporo wyzwań, czasami nie jest łatwo, ale bardzo sobie chwale, polecam współpracę z ta firma

11.07.2025 11:15

Bardzo dziękujemy za podzielnie się swoją opinią. To dla nas ogromna radość, że wspólnie możemy realizować ambitne cele, nawet gdy pojawiają się trudniejsze momenty. Cieszymy się, że możemy liczyć na tak wartościową współpracę.

14.05.2025 14:30

Cześć, tu Modular System!

Skoro tu jesteś, to zapewne chcesz dowiedzieć się więcej na temat naszej firmy lub podzielić się opinią dotyczącą naszych usług z innymi.

Bardzo nas to cieszy, gdyż jest to przestrzeń, w której możemy lepiej poznać siebie nawzajem. Dlatego możesz czuć się swobodnie – pytaj, komentuj i dziel się swoimi opiniami bez obaw. Z racji tego, że stale dążymy do doskonałości, Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

W Modular System projektujemy i tworzymy mobilne przestrzenie modułowe dla różnych branż – od budownictwa, przez przemysł, aż po opiekę medyczną.

Jako pasjonaci i wizjonerzy budownictwa modułowego, każdego dnia staramy się wprowadzać innowacyjne rozwiązania na rynku polskim, europejskim, a nawet amerykańskim.

Stawiamy na:

• kreatywność i innowacyjność,

• dopasowanie do indywidualnych potrzeb klienta,

• wysoką jakość i niezawodność,

• zaufanie i otwartość w relacjach z klientami.

Chcesz kreować wizję budownictwa modułowego przyszłości? Koniecznie musisz zapoznać się z naszą ofertą pracy https://modularsystem.pl/kariera/

Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Modular System
    Zdjęcie 4
    Zdjęcie 5

Wywiadu udzielił/aRobert Leński

16.12.2024 16:19

Rok 2025 za Wami. Jakie osiągnięcia Modular System uważają Państwo za najważniejsze?

To był bez wątpienia czas strategicznych wyzwań. Za sprawą wielu realizacji oraz inicjatyw udowodniliśmy, że technologia modułowa jest obecnie jednym z najskuteczniejszych narzędzi do szybkiej rozbudowy infrastruktury. Które z nich są najważniejsze? Myślę, że na to pytanie najlepiej odpowiada przygotowane przez nas podsumowanie ubiegłego roku na blogu, na którego serdecznie zaprasza

Tak intensywny rok przyniósł też prestiżowe wyróżnienia. Które z nich są dla Was najcenniejsze?

Każda nagroda to dla nas potwierdzenie, że idziemy w dobrym kierunku, ale dwie z nich mają szczególne znaczenie. Po raz trzeci z rzędu odebraliśmy Diament Forbesa, zajmując wysokie, 28. miejsce w skali całego kraju. Jednak to Złoty BohaterON 2025 przyniósł nam najwięcej wzruszeń. Otrzymaliśmy go za bezpłatne przekazanie szkoły modułowej w Żelaźnie po tragicznej powodzi. Postawiliśmy ją w zaledwie osiem dni, by dzieci mogły błyskawicznie wrócić do nauki. To projekt, który pokazał prawdziwe serce i mobilizację całego naszego zespołu.

Które z projektów minionego roku szczególnie Was wyróżniają?

Każdy był inny, ale Mobilny Magazyn Broni zaprezentowany na MSPO 2025 wzbudził ogromne emocje. Mieliśmy zaszczyt gościć przy nim Wicepremiera i Ministra Obrony Narodowej. To potwierdza, że nasze rozwiązania realnie wspierają bezpieczeństwo kraju. Z kolei projekt dla RARS to 1092 kontenery w sześciu samowystarczalnych lokalizacjach. Co ważne, odpowiadamy nie tylko za produkcję, ale również za kompleksową usługę przechowywania, serwisowania i utrzymania modułów w stałej gotowości.

Sport i biznes – jak udaje się Wam łączyć te dwa światy?

Dla nas sport to integralna część budowania marki. Przedłużyliśmy umowę jako Sponsor Generalny SPR Wisły Płock, aktualnych mistrzów Polski, i kontynuujemy współpracę z Europejską Federacją Piłki Ręcznej jako Partner Główny rozgrywek Ligi Mistrzów mężczyzn. Zeszłoroczny finał w Kolonii przyciągnął ponad 20 tysięcy widzów w hali oraz miliony oglądających w mediach. Nasza firma została wyróżniona za wnoszenie innowacyjnej energii do „wioski kibica”. To pokazuje, że potrafimy myśleć kreatywnie nie tylko w hali produkcyjnej, ale i przy budowaniu emocji.

Co postawiliście sobie za cel w 2026 roku?

Nie zwalniamy tempa. Rok 2026 to dla nas dalsza ekspansja, ale też dynamiczny rozwój szybkiej infrastruktury. Mamy już kilka dużych projektów w zaawansowanej fazie negocjacji. Jedno jest pewne: za tymi sukcesami stoją ludzie z pasją. Dlatego w 2026 roku stawiamy na dalszą rozbudowę zespołu. Szukamy specjalistów, którzy chcą z nami grać o najwyższe cele. Jeśli ktoś chce współtworzyć technologie przyszłości, zapraszamy do śledzenia nas na mediach społecznościowych oraz platformie GoWork.pl, gdzie regularnie publikujemy informacje o nowych rekrutacjach i możliwościach rozwoju w Modular System.

Imponujące portfolio, od sportu po lotnictwo, i dynamiczny rozwój technologiczny. To wszystko brzmi jak przepis na kolejne sukcesy. Jakie są plany na resztę roku i czy tak dynamiczny rozwój oznacza nowe możliwości dla specjalistów, którzy chcieliby dołączyć do zespołu Modular System?

Nie zwalniamy tempa i już pracujemy nad kolejnymi projektami, które, mam nadzieję, znów pozytywnie zaskoczą rynek. Rozwój firmy to także rozwój zespołu. Realizacja tak ambitnych projektów i ekspansja na nowe rynki nie byłyby możliwe bez ludzi z pasją. Dlatego aktywnie poszukujemy specjalistów, którzy chcą razem z nami współtworzyć innowacyjne rozwiązania modułowe i grać o najwyższe cele. Zachęcamy do obserwowania naszych profili w mediach społecznościowych oraz na platformie GoWork.pl, gdzie regularnie publikujemy informacje o nowych rekrutacjach i możliwościach rozwoju w Modular System.

Oferty pracy - Modular System Sp. z o.o.

Technik Utrzymania Ruchu / Konserwator Utrzymania Ruchu (M/K)

Ogorzelice

Ślusarz-monter zabudowy i robót wykończeniowych z uprawnieniami na suwnice (m/k)

Senior 3D Visual Designer & Marketing Presenter

Operator / operatorka maszyn CNC z obsługą suwnic

Krecik

06.07.2024 20:26

Dzień dobry, Czy w firmie obowiązuje tryb zmianowy na wszystkich działach czy są też działy, gdzie pracuje się na jedną max 2 zmiany? Czy weekendy są wolne? Na jakie wynagrodzenie mogą liczyć pracownicy?
    Ano

07.08.2024 03:36

Różnie z tym bywa do niedawna UR miało dwie zmiany ale z tego co się orientuję to już ma normalnie 3 w weekendy rzadko kiedy się pracuje
    Natalia

13.04.2024 07:11

Dzień dobry. proszę mi opowiedzieć o pracy kierownika zmiany. z partnerem widzieliśmy, że dodano wczoraj ofertę na lakiernie. Rozważamy tym samym jego kandydaturę. Proszę o opis atmosfery na dziale. i czy wiadomo z jakich powodów kierownictwo się zmienia? chcemy się tylko upewnić czy to nie rotacja

15.04.2024 08:58

Dzień dobry Pani Natalio, bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą pracy. Do naszej firmy poszukujemy nowych pracowników, ze względu na rozwój i powiększenie działu. Atmosfera w firmie jest pozytywna, przyjemna i każdy z pracowników może liczyć na wsparcie ze strony przełożonych. Jeśli potrzebuje Pani więcej informacji zachęcam do bezpośredniego kontaktu z Kierownikiem Wydziału Panem Krzysztofem Kotarskim tel. 539-538-969 Pozdrawiamy serdecznie, Modular System
    Spawacz.

10.04.2024 23:38

Witam. Jestem zainteresowany współpracą z tą firmą poprzez agencje pracy. Mógłby ktoś powiedzieć jakie agencje poszukuja pracowników do tejże firmy?

29.03.2024 08:05

Dzień dobry, widziałem, że na dziale IT są 3 osoby, a ile ich będzie na kontroli jakości? obserwuje właśnie ogłoszenie, na które mam zamiar aplikować. czy w tym przypadku zespół też się powiększa, skoro poszukują kogoś jeszcze?

03.04.2024 10:04

Dzień dobry, nasz zespół ds. Kontroli Jakości liczy obecnie 14 osób. Poszukujemy nowych pracowników ze względu na rozwój oraz planowany wzrost produkcji. Zapraszamy do aplikacji. Pozdrawiamy, Modular System

14.03.2024 07:19

Jak mały jest aktualny zespół IT? : ) w tej ofercie dla serwisanta piszą, że trzeba samemu temat ogarniać ale też działać właśnie z małym zespołem. przyjęcia teraz to bardziej wynik rotacji czy jednak rozwoju? ciekaw jestem po prostu jestem atmosfery i tego jak mi się będzie pracowało

14.03.2024 09:40

Dzień dobry, obecnie nasz zespół IT liczy 3 osoby. W związku z rozwojem firmy poszukujemy nowych pracowników, do wsparcia nowych projektów. Pozdrawiamy Modular System
    Młodyy

18.02.2024 11:39

Witam, ktoś się orientuje jak wygląda praca kontrolera jakości w tej firmie?

19.02.2024 12:11

Dzień dobry, zapraszamy do zapoznania z naszą ofertą na stronie https://modularsystem.pl/oferta-pracy/specjalista-do-spraw-kontroli-jakosci/ oraz do kontaktu bezpośredniego. Bardzo chętnie umówimy się na spotkanie i przybliżymy Panu szczegóły stanowiska.

18.02.2024 17:43

Też patrzyłem na ofertę dla kontrolera, właśnie ciekaw byłem czy cos już będzie na temat tego stanowiska napisane. : ) ja to bym się chciał dowiedzieć czy ta praca jest tak bardzo skomplikowana, że wymaga się doświadczenia? ja go nie mam, ale szybko się uczę, jest szansa dla takich kandydatów czy lepiej nie słać cv w takiej sytuacji?

19.02.2024 12:08

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za zapytanie. Doświadczenie na stanowisku Specjalisty ds. kontroli jakości jest mile widziane, ale również liczy się znajomość standardów w zarządzaniu jakością oraz inicjatywa własna. Zapraszamy do wzięcia udziału w rekrutacji! :)

Kontakt - Modular System Sp. z o.o.

Bielska 19 09-412 Ogorzelice

Branża główna: Konstrukcje metalowe

02.02.2024 09:19

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Modular System Sp. z o.o.?

08.02.2024 10:14

Dzień dobry, oczywiście organizujemy tego rodzaju integracje np. spotkania firmowe, rodzinne, czy wspólne wyjścia na mecze piłki ręcznej Wisły Płock. :)

31.01.2024 05:54

Ostatnia opinia jest polecająca? Szkoda tylko, że z ubiegłego roku, bo wolałabym być na bieżąco jednak. Poszukiwany jest teraz po prostu referent ds. administracji sprzedaży z językiem angielskim. Wymagania spełniam, myślę więc o aplikacji. ale czy warto? opiszecie sytuacje w biurze? atmosfera jest w porządku jak pisali? a zarobki?

01.02.2024 13:40

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Chętnie udzielimy Pani wszelkiej pomocy i odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania dotyczące stanowiska i rekrutacji. Pozdrawiamy! :)
    Marcus

04.07.2023 11:21

Pracuje jako monter i jestem zadowolony. Warunki zatrudnienia zgodne z tym co przedstawiali podczas rozmowy. Wszystkie najważniejsze rzeczy były w ogłoszeniu, wiec wiedziałem na co się pisze. Ogólnie rzecz biorąc, wszystko ok!
    Skitus

23.01.2023 14:50

Byłem w firmie na rozmowie na elektryka, niestety nieprzyjeli mnie, dostałem konkretną odpowiedz od kierownika dlaczego nie udało mi się dostać tej roboty, wiem co trzeba poprawić i spróbuje raz jeszcze za jakiś czas, firma spora, zrobiła na mnie wrażenie, kierownik tez w porządku się wydawał
    SKITUS

22.03.2023 09:37

takich szczegółów już nie znam..

03.04.2023 18:23

Dzień dobry Pani Paulino, dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Udzielimy wszelkiej pomocy i odpowiedzi na wszystkie nurtujące pytania. Pozdrawiamy! :-)

03.10.2022 15:11

Modular System Sp. z o.o. jest w trakcie poszukiwania osoby na stanowisko Pracownik Produkcji w Ogorzelice. Wziąłeś udział w tym procesie? Na co Twoim zdaniem powinny zwrócić uwagę osoby rozważające pracę w firmie.

03.10.2022 21:52

Przecież wszystko zostało tu już napisane, wystarczy przeczytać z uwagą. Ale dla przypomnienia:Stawka godzinowa godna XXI wieku ,% premia miesięczna za brak absencji oraz kwartalna za wyniki sprzedażowe, socjal z ZFSŚ tak jak firmie zatrudniającej onad 200 osób. Tego w Modular socjalu nie będzie bo robią wszystko żeby zatrudnienie oficjalnie było poniżej 200 osób, reszta osób zatrudniona jest przez agencje tymczasowe.Przestrzeganie zapisów kodeksu pracy w jego granicach ,obrębie prawa a nie na pograniczu a często poza granicami prawa.BHP a nie jej fikcja.Wprowadzenienie systemu zarządzania jakością oraz LeanManufacturing-Production .Ukierunkowanie i wprowadzenie systemu ISO 9001.Przestrzeganie norm technologicznych a nie "wolna amerykanka".Wprowadzenie kontroli miedzyoperacyjnej i finalnej.Promowanie i skuteczne wprowadzenie etyki biznesowej i kontynuacja. Na odpowiednim poziomie etycznym i technicznym kadra szczebla średniego na produkcji i zarządu. Skutecza polityka środowiskowa jak w standardach firm o wysokim poziomie I ukształtowanych na światowym rynku.Przewaga a rynku producenckim w branży i nie tylko dzięki technologii,jakosci,etyki,standardów światowych a nie polityka akordowa i wyzyskowa pracowników,klientów, konkurencji.Równowaga pomiędzy życiem rodzinnym i wynikiem finansowym firmy.Zrównoważony rozwój w każdej sferze działalności firmy.Inestycje w innowacyjne technologie,ciagła doskonałość pracowników i firmy,highTech.Promowanie zdrowych,konstruktywnych,etycznych zachowań pracowników.Jesli jest możliwość sfokusowanie logistyczne na elastyczny czas pracy.Polityka firmy:dobre Twoje- dobre moje.
    Potencjalny pracownik

28.04.2018 10:58

Ktoś może podzieli się opinią? Jaka jest atmosfera w pracy? Jakie warunki pracy? Na jakie wynagrodzenia można liczyc ?
    Miało być tak pięknie

11.09.2021 13:55

Zarobki od 14,50 do 18 na rękę często przez agencję pracy umowy śmieciowe (usunięte przez administratora)

01.09.2022 19:21

Dlaczego administrator usuwa,słowa,czy zdania wcale nie wulgarne ani nie naruszające żadne z praw?O co chodzi?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Modular System?

22.07.2020 08:59

Pracowałem tu 2dni. Dział spawalnia ręczna fakt że spawa się tu mało a większość to montaż to powinno być spawacz monter unikneli by (usunięte przez administratora) sytuacji. Ogólnie praca pomimo monterki mi sie spodobała. 3 kontenery w ciągu 8h to nie za dużo i nie za mało. Hala ok przewiewna może lekko oświetnie mogło by być lepsze. Fakt że dopiero zaczynałem w tym zawodzie ograniczał mnie doświadczeniem ale chciałem się uczyć i z wielkim entuzjazmem tam poszedłem. Wszystko się skończyło pierwszego dnia pierwszej minuty jak poznałem współpracownika . Ci ludzie tam to jakaś tragedia powiedziano mi 3 tygodnie szkolenia i na swoje więc ok myślę szybko się ucze jestem dość inteligentny 21 dni to sporo. Lecz od pierwszej chwili traktowany jak zło konieczne. Nawet się nie przedstawił nic zero gdy miał mnie zaprowadzić w miejsce pracy to musiałem za nim biec i go szukać. Odsuñ się oejdź weź te rece ja to zrobie to non stop . przez 5 h z 8 h pracy słowem się nie odezwał. Nie wiem jak na innych działach ale tu nie polecam. Może nie tyle pracy co tych ludzi. Nie wiadomo o co im chodzi. Nic nie mówią , nic nie pokazują chociaż sam starałem sie przejmować inicjatywe brać narzędzia robić odzywać sie. Pierwszy raz się spotkałem z takim niedorozwojem. Czy omijać szerokim łukiem zdecyduj sam. Ale jak chcą zatrzemać pracownika to taki głąb nie powinien przeprowadzać szkolenia. Pozdrawiam
    MH

21.04.2022 09:44

Droga Pani Izo.Certyfikaty nic Pani nie mówią bo trzeba je najpierw przeczytać, nie sądzi Pani chyba że tu będziemy omawiać normy światowe?Co do reszty, wystarczy że przeczyta Pani z uwagą. To tylko część, o innych niuansach,nieprawidłowościach w firmie trzeba byłoby spędzić bardzo dużo czasu. Proszę pamiętać że świąt zmierza w kierunku industry four.Firmy już teraz przygotowują się do tych przemian.Ci co zastaną IN4 będą poza ligą. Czas działa albo na + albo na minus.Co do reszty to wystarczy powiedzieć że firma nastawiona na wyzysk człowieka. Brak ZFŚS i wszystkiego innego,systemów motywacyjnych. Proszę poczytać na temat ISO, Toyota Way, LeanManufacturing.Przewaga dzięki jakości, etyce,technologii a nie ilości I wyzysku jak w MS.Dobra rada to przeprowadzić benchmarking z firmami które stosują w/w standardy ,normy,metodologię,filozofię. Toyota,Ford,Raytheon,Pratt&Whitney i wiele innych.
    Jeszcze pracownik

21.08.2022 13:45

Szczera prawda co pisał były pracownik nic nie wymyślił tak w tej firmie jest do dziś i nie tylko na spawalni

06.05.2022 18:12

Czy w trakcie rekrutacji firma Modular System Sp. z o.o. podawała informacje o zarobkach w mieście Ogorzelice?

25.05.2022 02:08

Dziękuję nie skorzystam.Aczkolwiek życzę samych sukcesów!

21.08.2022 05:45

Co ty opowiadasz 2 lata pracy i to dobrej oracy z dobrą opinią u kierownictwa . Tak szybko na koniec firma nie dba o pracownika kilka niby agencji pracy Obiecanki itp. ...
    Spawacz

12.10.2020 13:19

Witam. Jak wyglada praca na spawalni. Czy jest wentylacja . jakie zarobki sa w firmie. Praca na ile zmian i jaka umowa ???

Zostaw merytoryczną opinię o Modular System Sp. z o.o.