Scherpenhuizen Packaging

Eindhoven

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 71 ocen.

Opinie o Scherpenhuizen Packaging

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scherpenhuizen Packaging

Julita

@HAHA, widzę, że nie zgadzasz się z opiniami swoich poprzedników. Co, w takim razie, jesteś w stanie powiedzieć o pracy w Scherpenhuizen Packaging? Jak przedstawiały się warunki zatrudnienia, na których opierała się Twoja współpraca z tą firmą?

Szybki

Dno. i ta Sylwia z pomarańczowych hahaha czerwoni do roboty sami za nie długo będziecie tak zasuwać już tak jest powoli

Sm

Haha nieroby dobre żaden nierob tam racji bytu nie ma jakbyś przerobiło z 3 miechy na samym sztaplu za 49 euro juz byś tak nie pyskowal teraz mam w UK 80 f ta banda z tego obozu pracy za taki sos to by się zabila

HAHA

TAK PISZA TYLKO NIEROBY TE OSOBY KTÓRE NIC NIE POTRAFIŁY ROBIĆ !! NAWET DO 10 POLICZYC SAM WIDZIAŁEM TRAGEDIA A POZNIEJ PISZA TAKIE OPINIE. NIC DZIWNNEGO SKORO DWIE LEWE RECE SIE MA I OD RAZU JEST BLOK. HAHA NIEROBY

Stały pracownik
@HAHA 21.09.2017 15:56
TAK PISZA TYLKO NIEROBY TE OSOBY KTÓRE NIC NIE POTRAFIŁY ROBIĆ !! NAWET DO 10 POLICZYC SAM WIDZIAŁEM TRAGEDIA A POZNIEJ PISZA...

Nierobem to ty chyba sam jesteś pewnie wchodzisz jakiejś liniowej lub czerwonej w cztery litery to ci się podoba pewnie stoisz na wazeniu pomidorków to ci się podoba ciekawe czy byś tak powiedział ludziom na kantynie prosto w oczy pewnie nie bo jesteś jakiś mami synek ciekawe ile tu pracujesz że widzisz ze ludzie nie potrafią do 10 liczyć a ty pewnie do pięciu potrafisz

hahaha
@Stały pracownik 21.09.2017 17:28
Nierobem to ty chyba sam jesteś pewnie wchodzisz jakiejś liniowej lub czerwonej w cztery litery to ci się podoba pewnie stoisz...

Odzywa sie ten co pewnie go wyjjeee HAHAHA nieroby tak mają od razu jest nara :) TAKA PRAWDA I MASZ NAJWIECEJ DO POWIEDZENIA SMIESZNE

Sm

Na sztaplu na ekspedycji 15-20 ton w tempie jak ktoś chce schudnąć polecam w 3 miechy zleci 15 kg????????????

oooo

Jest to dziwny zakład pracy to napewno . Nie wolno sobie wejść na łeb bo cię zjadą to napewno .Tempo pracy jest bo sami tak nauczyliśmy Polaczki . Nie które liniowe powinny się zastanowić jak traktóją ludzi bo dorwały stanowisko pracy bez wykształcenia i myślą że mogą pomiatać człowiekiem . Same są mało zorganizowane siostrzyczki które nic kompletnie nic nie potrafią tylko drą ryje a same nic nie potrafią . Papieru do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie używają w cale bo mase lizodupów maja koło siebie i oczywiście kultury to nikt ich nie nauczył odnoszą się do ludzi jak do śmieci.Jeden liniowy który lubi chłopców to powinien sie opanować bo on to potraf najbardziej wchodzic w pupe holendrom i lepiej znim nie zaczynać kolejne osoby to beata czerwona i izabela czerwona o wszystko sie czepiaja i dla nich do póki stoisz to masz siłe pracować iza to jeszcze dziecko bez szkoły ona potrafi powiedzić do ludzi że jeśli ta linia stanie wszyscy wylądujecie na kantynie albo was zwolnie tylko to sie liczy szybko i szybko

Xz

Ogolnie to wiekszego chlewu jak tam nie widzialem nigdzie , a nadgorliwym pracownikom osobom zarzadzajacym i organizujacym ta prace , polecam udanie sie na obserwacje do szpitala psychiatrycznego znajdujacego sie w boblizu De Schakel...

Zeb

Jeśli macie siły na 5-7 ton towaru dziennie , mieszkając w gnijących domkach za prawie 100E-to takich potrzeba, na lokalizacjach 50% to chlory ,żule i patolodzy,ciekawe w/g jakich kryteriów ...ale raczej łapią wszystkich jak popadnie bo nikt normalny już nie chce tam pracować za te grosze...nie dajcie się wrabiać jako kierowcy,za darmo będziecie wozić d. i płacić nie za własne szkody.

Julita

Hej, Po to też działa forum, by wymieniać się wszelkimi doświadczeniami i informacjami na temat firmy. Zatrudniają tylko w jedno miejsce? Czy wysyłają do prac w różne miejsca Europy? Na jakie prace najczęściej jeździcie?

Kkkk

Bardzo prosze o kontakt do mnie na facebook,wejdzcie na grupe pod nazwa APEL do osòb oszukanych przez firmę SCHERPENHUIZEN PACKAGIN,APN Direct People.Robiony jest pozew zbiorowy.Dosyć tego traktowania i okradania pracownikow.Prosze pisac posty w grupie grupa jest zamnknieta,wiec smialo mozecie sie dolanczac i opisac swoj przypadek.

Patryk

Odradzam pracę w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mobing i szantaż że jak ktoś nie zrobi to ląduje u szefów krzyczą i się wydzielają tempo pracy jest ogromne przestrzegam przed Patrycją taką chuda wygląda jak zmora masakryczna oraz przed liniową bułgarką także caly ten zakład jest okropny i masakryczna nie polecam wykończenie psychiczne i fizyczne

sm

na ekspedycji dalej robi Dawid i Daniel ? bo pamietam ze spoko ziomki

ktos
@Abcd 17.08.2017 22:44
Dawid już tan nie robi zmadrzal w porę :)

tak teraz rozladowywuje auta czyli z deszczu pod rynne haha

MKL
@sm 14.07.2017 02:03
na ekspedycji dalej robi Dawid i Daniel ? bo pamietam ze spoko ziomki

Który Daniel i który Dawid? :)

Pawelos1

Witam. Opowiem wam o tej firmie. Pracowałem tu 1,5 miesiąca i moje relacje co do pracy są negatywne z powodu pogoni ostrej do pracy a szczególnie na ogórkach, zmiany stanowisk powinny być co tydzień a tak nie jest, ja na ogórkach siedziałem 3 tygodnie. Przyjmują dużo nowych ludzi z powodu że za wyrobienie numeru sofi otrzymują 500 euro, a cb dają na 1-2 dniową odsiadkę lub urlop 1-2 tygodniowy oczywiście to wszystko nie płatne. Robią poprostu z ludzi niewolników, traktują ich jak zwierzęta. Nie warto do tej firmy wstąpić, a szczególnie jak chcecie sobie zarobić, bo więcej posiedzicie na chotelu który trzeba opłacić jak zarobicie, jak chcą niech zatrudniają sobie tam Holendrów na ogórki niech wydają na taśmę a nie łażą jak oszołomy. Moja opinia co do tej pracy i firmy to jak najbardziej negatywna, a jak chcecie sb zarobić to poszukajcie sobie innej firmy, a dla tych co mają mieć wiekówkę to jeszcze bardziej odradzam. Dziękuję

odradzam

Witam. Zacznę od tego, że nie polecam tej pracy, ponieważ jest dookoła na pewno wiele lepszych wiec szkoda zdrowia i nerwów na ten obóz pracy. Scherpenhuizen czyt. Sierpemhu*em, scherpenbirkenau czy rzezna. Normalna firma tego nie mozna nazwac, wszytko dzięki polakom którzy chcieli pewnie pokazac jacy to nie sa najlepsi i norme wyrobili taka, że na niektórych liniach czlowiek nawet nie ma jak się podprapac po głowie bo takie tempo. Pracownikow (nie jest tu mowa o wszystkich zdarzają sie wyjatki) dzielimy na 1. zwyklych pracownikow pseud. LARWY którzy wyżej sraja niz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają, jak chca cos wiecej osiagnac to liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liniowym. 2. liniowe i czerwone czepki pseud. FALSZYWKI bardzo lubia obgadywac, nie raz ja lub moj partner bylismy swiadkiem wysmiewania się z osób które pracowaly tam dopiero tydzień ''zapomnial wół jak cieleciem byl". nawet jak zapieprzasz jak dziki kon to i tak znajda cos żeby sie wydrzec na Ciebie. czytalam wczesniej komentarze i myslalam ze to wyolbrzymianie ale nigdy sie z takim obozem pracy nie spotkalam. na hali ciągłe krzyki, tempo tempo i nic wiecej, czlowiek sie stara ale i tak wiecznie cos nie pasuje. bardzo zaluje ze podjelam sie tej pracy, na dniach skladam wymowienie i uciekam od tej firmy jak najdalej bo troche szacunku do swojej osoby mam i nie bede w tej rzezni robic skoro pracy wszedzie pełno mam tylko nadzieje, że juz nie trafie do tak durnej firmy. Tutaj to najlepiej jakby czlowiek 7 czynności naraz robił, a jak powiesz ze nie nadazasz to wydra morde ze musisz i koniec. Kogokolwiek sie zapytam to mówi, ze ucieka z tej firmy. Niech sobie sami te lizodupce zapie*dalaja ja sie z tego obozu wypisuje.

Zeb

najbardziej rozwala mnie przy byle okazji straszenie przez tzw. Zenka z Szerpy przeniesieniem zamieszkania z bugalu /czyt. slamsy/ Lommel wieś do "szkoły" tak się składa że większość fajnych ludzi z produkcji mieszka właśnie tam :))

Zeb

trochę już tu jestem, swoje w życiu przeszedłem,także to co się tu dzieje nie robi na mnie najmniejszego wrażenia, krzyk tych słabych niedouczonych istotek w pomarańczowych i czerwonych czepkach świadczy tylko o ich bezsilności i znikomym pojęciu o zarządzaniu zasobami ludzkimi. Odradzam przyjazd ze względu na coraz krótszy czas pracy /7-14, 16-22 ,za przerwy nie płacą/ , psychozę pośpiechu i niskie stawki wynagrodzenia. Ogólnie panuje pajdokracja .W tym tygodniu z pracy w tym obozie zrezygnowało wiele osób , więc nabór pewno jest ;) Pozdrawiam Izunię i Gosiunie ;)

Adi95

Godzin pełno, ładne czerwone, pomarańczowe wredne i przemądrzale ale one nie maja zbyt dużo do gadki chyba. Robisz co trzeba i kasa jest. Byłem w wielu gorszych firmach. Pozdro

Biały murzyn
@Adi95 29.04.2017 03:21
Godzin pełno, ładne czerwone, pomarańczowe wredne i przemądrzale ale one nie maja zbyt dużo do gadki chyba. Robisz co trzeba i...

Iza is the best. :D

Biały murzyn

Robię tam od ponad dwóch tygodni. Praca jak praca - raz ciężka, raz lekka. Mi tam odpowiada ta firma, tylko "liniowe" (nie będę wymieniać które) za dużo cwaniaczą, lecz lepiej wpuścić jednym uchem a drugim wypuścić... a tak to nic nie można złego powiedzieć nt. zakładu. Kwestia finansów - fakt, jest dużo godzin a ile zarobisz to już zależy od Twojej agencji pracy (każda "rucha" na swój sposób). Pozdrawiam serdecznie.

Ka..a

Praca ok sporo godzin. Pozdro dla liniowej Żanety

Basia 12

Mam zacząć tam prace na dniach. Od czegoś trzeba zacząć. Czytam te opinie i z tego co widzę są tam różne stanowiska liniowa i jakieś czerwone i pomarańczowe czapki. Nie wierze ze wszyscy tak się wydzieraja na pracowników. Czy może ktoś podać jakieś imiona na logo lepiej uważać a z kim można pogadać na luzie ? Pozdrawiam.

bungalowiec
@Basia 12 30.01.2017 22:53
Mam zacząć tam prace na dniach. Od czegoś trzeba zacząć. Czytam te opinie i z tego co widzę są tam różne stanowiska liniowa i j...

pracowałem tam przez długi czas najpierw na starym zakładzie a później na nowym. Ogólnie z godzinami pracy w sezonie nie ma problemu. Najcięższa Praca jest na ogórkach i przy sztaplowaniu na innych liniach, trzeba się nalatać i nadzwigać ale co przerwę masz prawo się zamienić zadaniami więc można odsapnąć. Co do ludzi , ogólnie teraz jest spokój co wieksze krzykaczki zostały utęperowane przez przełożonych , do czego przyczyniły się takie a nie inne opinie o tej firmie. Oczywiście powstały grupki przyjaciółek które lubią obgadywać innych jak i siebie nawzajem . Tempo w pracy jest spore ale idzie przywyknąć . Zdarzają się chamskie odzywki liniowych i nie powiem niektóre lubią się pastwić nad ludzmi, jeżeli ten im się nie spodoba lub postawi się. Ogólnie nie ma co z nimi dyskutować bo i tak nie wygracie one zawsze się wykpią i zrobią z ciebie najgorszego jesli będą chciały. UważaC trzeba na wszystkich bo każdy każdemu donosi . WG mnie najgorsze liniowe to: Kinga K , gruba Gośka w okularach, brygadzistka Renata, Martyna B reszta jest znośna a niektórzy to nawet bardzo fajni ludzie . pozdrawiam mam nadzieję że pomogłem

Rad
@bungalowiec 05.06.2017 13:23
pracowałem tam przez długi czas najpierw na starym zakładzie a później na nowym. Ogólnie z godzinami pracy w sezonie nie ma pr...

Są tez fajne osoby serio :)

Moniamm

No go packu jako liniowa pracowała tam kiedyś taka liniowa Zuzanna niestety nazwisko nie pamiętam. Pracuje ona tam dalej? Ma ktoś može do niej namiary? Pozdrówka

Ona123

Pracowałam tam i nie wrociłam bym tam juz nigdy . Polak Polaka traktuje jak najgorszego . Ktos jak jest wyzej od osoby pracujacej na lini mysli ze jest pepkiem swiata . Krzyki , krzyki i jeszcze raz krzyki tak zle tak zle lub szybko szybko . Czlowiek ma dwie rece a chca aby mial przynajmniej trzy lub wiecej . Gdy reke mialam odparzona to nawet nie opatrzyli mi tylko gosciu ( polak ) w czerwonej czapce popatrzyl sie i mial to gdzies . Nie polecam

Tak sobie

Jedyną osobą co dobrze wspominam to Magdalena liniową co była w ciąży bardzo ciepła i miła osoba oby więcej takich było jak ona

Taka sobie

Ja jak tam byłem to pamiętam tylko dobrze liniową Magdalenę która była w ciąży strasznie ją lubiłem i dobrze się z nią pracowało bo pogadala jak człowiek pomogła i nie darla ryja na całą hale jak większość ludzi

Adam

Witam stanowczo odradzam tam pracę nawet wrogom Szkoda zdrowia tylko mordy kretynkiiiiii liniowe dra zero kultury prymitywny na Maxa zero swojego zdania co Holender mówi one jak osly jadą w rodakoch Spytałem liniowa czy długo tam robi odp za długo i szuka czegoś innego Mówiła że nikomu z rodziny nie poleca tu pracy i by nie latwila by w szambo trafić Więc odp jest prosta tylko desperaci tam jadą i po czasie ich wywala albo sami zobaczą jak jest tragicznie Holendrzy w biurach siedzą albo na wózkach widłowych sobie smigaja Polacy zapierdalaaaaaaja na ten cyrk 300 rodaków z10 Holendrów jedną Portugalka i wszystko w temacie Jest po sezonie to liniowe robia same przy produkcji jak szaraki uroczy widok bezcenne Pozdrawiam wszystkich znajomych co tam robili

Tomek z Konina

Ktoś jeszcze pracował na tym zakładzie dajcie opinie warto by inni wiedzieli jak tam jest ? Pozdrawiam znajomych

Nnnnnnnnnn..

Racja robiłem tam nie warto jechać sa inne zakłady w Holandii i dużo lepsze warunki pracy atmosfera ok Chce się iść do pracy nie ma tempo tempo i darcie ryja co chwilę bez powodu Holendrzy się śmieją że Polki tak traktują rodaków Zresztą na całym zakładzie 90procent to Polacy do tyrania Holenderscy pracownicy na wózkach sobie robią albo chodzą i sciemniaja Polacy są do czarnej roboty i traktowani są jak śmiecie z jednej lini na drugą itd zero dyskusji Liniowe tylko podpierdalaja a smieszna Patrycja biegala z lista i zabierala po 15procent dniowki albo inne jej chore wymysly Widzialem jak mlody sie postawił liniowej z ucha sprzedala potem w niego jechali maszyna na Maxa musial zapierdalac bo sam pakowal papryke Zagadalem z nim na pauzie by uwarzal z kim rozmawia bo wiekszosc to cioty trzymaja palec w duuuuuuupieeeee co nie którym Teraz po sezonie same liniowe zapierdalajaaaaaaa i super tak ma być

Ewa z Krakowa

Ciekawe czy jeszcze robi tą pustaczka z lini nr 9 w okularach zalisna krowa Jeśli ma partnera to mu współczuję z takim zakarzeniem mieszkać Co pacjentka ma banie zryta na maxaaaa to poezja Nie ma dla niej nadzieji na poprawe zdrowia brak mózgu :)) Ale jest tam dużo więcej takich osób chorych na głowę przykre ale prawdziwe to jest Myślą ze kariery tam zrobią żałosne gwiazdy jak Patrycja itp prostaczki za parę euro by do Velno z Eidhoven pieszo szły

Ewa z Krakowa

Ciekawe czy jeszcze robi tą pustaczka z lini nr 9 w okularach zalisna krowa Jeśli ma partnera to mu współczuję z takim zakarzeniem mieszkać Co pacjentka ma banie zryta na maxaaaa to poezja Nie ma dla niej nadzieji na poprawe zdrowia brak mózgu :)) Ale jest tam dużo więcej takich osób chorych na głowę przykre ale prawdziwe to jest Myślą ze kariery tam zrobią żałosne gwiazdy jak Patrycja itp prostaczki za parę euro by do Velno z Eidhoven pieszo szły

D .D.G.H.T

Totalna porażka tam jest nie polecamy nikomu tu zapierdaalaaaaaaac pracownicy z Dulken

Ewa

Czytam wpisy i opinie innych to jakaś masakra pracować w tej firmie brak słów ręce opadają Wstyd ze tę tępe liniowe tak traktują rodaków Więcej godności Ewa z Opola Myślę ze ten cały Paweł co dodał wpis wcześniej to jakiś lamus z tej firmy

Sylwia

Witam to warunki pracy są fatalne z tego co piszą ludzie Lepiej unikać takich firm Mam wybor jadę do Velno dzięki kochani za bezcenne info pozdrawiam

Andrzej

Witam jeśli są dobre opinie to piszą je lizusy i osoby co mają w tym jakiś temat Wystarczy poczytać wpisy innych to jakaś masakra Nikt co tam był w bajki nie wierzy a txty typu ze jest ok itp robawily mnie do łez Nie polecam nawet wrogowi tam pracy Tak tylko chodzi o to by człowiek zapierdalal cicho siedział i o nic nie pytał Dobrze ze jeszcze obroży nie trzeba było nosić Nic innego obozu pracy i wyzysk człowieka na maxaaaaaaaa Szkoda zdrowia nie warto -Nie polecam tam pracowac byłem widziałem wytrwałem i zjechalem nie żałuję ze sam zrezygnowalem Nigdzie nie widziałem w zyciu by tak traktować ludzi w pracy :((((Chore klimaty i ludzie

Andrzej

Hello dla mnie było bezcenne miny tych śmiesznych kobiet w czarnych strojach jak odbilem się w trakcie pauzy i dalem sobie na luz z praca u nich Jak mnie namawialy bym wrocil na do pracy zenada na maxaa Robisz swoje dobrze a jape liniowe Darly jak nawiedzone psychiczne jakies byly brak słów Nikt nie jest własnością jakies firmy by tak traktować ludzi i czasy wyzysku w bialy dzien minęły Ja sobie nie pozwolę by chorych warunkach pracować i za śmieszne parę euro Pozdrawiam normalnych rodaków i co zjechali do kraju Resztę lamusow i te chore liniowe olewam ciepłym moczem Czasy Kunta kinte minęły Same teraz sobie tam zapierdalajcieeeeeeee po 24h

Adam

Poldek co Ty jesteś z kierownictwa oni dobrze wiedzą jak tam jest Czemu pracuje tam kilka osób z Holandii reszta tania siła robocza z Polski pomysł to nie boli Moja rada wez Stary napisz do nich ze szukasz pracy jako biały murzyn i sam zobaczysz jak jest cudownie po paru godz powiesz dość Pracowałem na budowach itd ciężka praca ale tam to jest porażka jadą w ludzi na maxaaaaaaaaaaa za parę euro Po co mi Holandia jak mam 3 tyś w kraju

Patryk

68*** @@@ jesteś burakieeeem pajacem piszesz głupoty zobacz co piszą inni jakie sa opinie o tym zakladzie ? nie sciemniaj bo przez takich jak ty czarusi ludzie jada tam do pracy i nie maja na busa potem by wrocic do domu kretynie Widać że jesteś prostak szczyt marzeń dla Ciebie ta praca może dostaniesz premie tylko dobrze palec trzymaj w duuuupieeeee kreeeeeeetynie Chcesz to zaoierdaaaalaaaaj tam do konica swoich zalosnych dni za te oare euro smieszny czkowieczku a ludzi na mine nie wpieeeeeeerdalaj bo so osoby co ledwo na busa maja by jechac tam i potem jest rozczarowanie ostry wyzysk żegnam pjacynkooooo Pozdrawiam rodaków

A......W ..........

Nigdy ale to nigdy więcej tam pracować mobinng wyzysk na maxa Polaków!!! Dziwne że Polki jadą w rodaków mówię o liniowych i tej małej Patrycji śmieszna była myślała że złapała Pana Boga za nogę !!! Inni czy Turccy Albanczycy Rozjanie itd sobie pomagają na obczyźnie a na goopacku Tylko mogę komuś podstawic i się pośmiać bo nowy jest w białym czepku Sporo tych kobiet liniowych powinno się leczyć na nogi bo na głowę za późno odizolowane przypadki żal mi ich wstyd ze to są Polki Mam nadzieję ze kiedyś ktoś je będzie tak traktował jak one ludzi zero szacunku chamstwo i prostactwo widać że ze wsi pojechały turystki kariery robią buuuuaaahahaha Każdy co tam pracował wie jak jest i więcej nie wróci orac jak koń Dość wyzysku Teraz mam pracę w Niemczech atmosfera miodzio zero stresu 15min do mieszkania z pracy :))))Wcześniej prawie godz jazdy do Eidhoven w jedną stronę i tylko krzyki na ludzi itd tempo bo nie pojdziedzie na pauze żałosne txty nk cały ten cyrk Pozdrawiam serdecznie normalne osoby Co zjechaly i tam pracowały i ile tak można nazwać pracą? Raczej brak slow na to co tam się dzieje

Tomek

Karty co Ty chłopie wiesz ? Pierdoly piszesz nie polecam tam pracy będziesz zapierdaaaaaaalal jak koń i tylko tempo tempo robisz swoje dobrze i tak wiecznie jecza Wszystko robisz w biegu nie ma stania chore klimaty i atmosfera nie polecaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nikomu tam pracować

Malamii
@Tomek 07.10.2016 19:49
Karty co Ty chłopie wiesz ? Pierdoly piszesz nie polecam tam pracy będziesz zapierdaaaaaaalal jak koń i tylko tempo tempo robis...

Nie zgadzam się, pracuje tam i polecam. Chcesz zarobić normalna kasę, to przyjeżdżasz, tutaj jest dużo godzin, a o to przecież chodzi. W innych zakładach miałbyś po 20h w tygodniu. Tutaj sezon jest przez większość roku i praktycznie zawsze są godziny. A jak się wam tak na obczyźnie nie podoba, to siedźcie sobie w kraju i pracujcie na kasie za kilka złotych. Absurd dla mnie ze tak narzekacie na ten zakład. Pracować się wam nie chce. Wyobrażacie sobie ze przyjedziecie za granice i za ładne oczy kasę będziecie dostawali? Logiczne ze trzeba się trochę wysilać! Większość ludzi jest w porządku, są wyjątki. Godziny pracy są normalne, 7-16 albo 16-1 przerwy co 2 godziny. Instruktorzy, którzy wszystkiego uczą nowe osoby. Maszyny są włączone wolniej jak nowi są na lunii i nie umieją jeszcze wszystkiego.

Pawełek 32
@Malamii 06.04.2017 10:36
Nie zgadzam się, pracuje tam i polecam. Chcesz zarobić normalna kasę, to przyjeżdżasz, tutaj jest dużo godzin, a o to przecież...

Idealna praca jeśli chcesz dobrze zarobić. W lecie nie będziesz się martwić o godziny na pewno! Jest ich aż za nadto! W innych firmach żerują na Twijej wypłacie, tutaj możesz nazbierać porządne 50h w tygodniu=Dobra kasa.

Patryk

Sylwina masz rację byłem tam mc i zrezygnowałem sam chora atmosfera praca jak obozie tylko tempo tempo Polacy są dziwni a te linowe brak slow żenada nawiedzone kobiety

Ania z Warszawy

Śmieszny jesteś Paweł piszesz jakieś brednie żałosny jesteś

Robert

Śmieszny jesteś Paweł piszesz jakieś brednie myślisz że dostaniesz pewnie za twoje chore wpisy Udziela Ci się chłopie od tych nawiedzonych liniowych Karierę bys zrobił za lizusa roku Żal mi Cię więcej godności Jeśli chcesz tam pracować to rób tylko nie daruj sobie te czarowanie i pisanie głupot bo potem ktoś przez takie wpisy jedzie tam i wraca po paru dniach Nie polecam nikomu tam pracować

Robert

Ewa dobrze napisałaś pracowałem tam i zgadzam się w 100 procentach z tobą Pozdrawiam serdecznie

Nienormalni Polacy

tutaj człowieka traktują jak w obozie koncentracyjnym, więc jak chcesz tylko zarobić to jedź, ale psychicznie polak polaka zniszczy byleby miał lepiej

Michał .

Baran jesteś Larry i głupoty piszesz pewnie jesteś lizus nie polecam tam pracy nikomu byłem tam pracowałem masakra i żenada Nigdzie w Polsce nie widziałem by tak traktowano pracowników [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za marne 9.78 € z tego połowę agencja pracy sobie tuli :(Szukają naiwnnych Więcej godności rodacy są inne firmy i lepsze warunki a te nawiedzone liniowe i cały te system pracy kiedyś ktoś nagra i pokaże w sieci dopiero może ktoś zrobi z tym porządek

Adam

Polki są śmieszne te liniowe myślą ze kariery robią sezon minie i same zapieeeerdalajaaaaaaa jak reszta przy taśmie Bez ambicji są w rodaków jadą gnoja każdego i byle co robisz swoje i tak muszą gadać Nagrać to trzeba i puścić w sieci by zobaczyli jak ludzi traktują mobbing i tylko tempo tempo

Patitiii

Kto był i tam pracował sam odejdzie bo trzeba się szanować Nie polecam tam pracy tempo tempo i tylko ale ale ale muzyka leci miło to samo i potem pauza i znowu tempo Darcie japy przez liniowe ciekawe czy na swoje dzieci tak krzyczą w domu ? Jeden cyrk ludzie zapierdzielaaaaaaaaaaaja jak niewolnicy Biali są jak czarni kiedyś traktowani Jak masz inne zdanie to w ciebie jada na maxa Unikajcie Gopcka moja rada

Jacek z Opola

Witam i ja tam byłem robiłem mc syf totalny lizusy i znajomi mają trochę lepiej ale generalnie to praca dla despwratow szukają taniej siły roboczej tylko słychać tempo tempo i mordy dra o byle co Maszyny podkrecaja prawie na maxa bylem na pakowaniu papryki itd ukladalem z dwoch lini zbieralem z kola i dala mi liniowa mloda Wiadomo nowa nie dawala rady tak bywa ale zjeby ja dostawalem Totalna porazka nikomu nie polecam tam pracy Opiekun w niemczech zarobi 1500€ tylko jezyk trzeba znac Szkoda zdrowia rodacy by go packu robic Przykre ze Polki liniowe jadą tak w naszych kariery robią gwiazdy i się slinia do Holendrów żenada Śmieszna była tam jeszcze taka mała Porugalka i Jedna Polka taka niska wiecznie w biurze siedziała na górze i latała ludziom zabierala o byle co 15procent itd dniowki to dopiero była wsza Pozdrawiam normalnych ludzi i Jedna normalna liniowa Żaneta

Patryk

Witam nie polecam nikomu tam pracy byłem zobaczyłem i w trakcie pracy się odbilem wywalilem jaja na liniowe i ta chora Polkie z lini nr 9 ostro babie zryta głowę ma zła mi jej :( Faktycznie Polacy jadę w rodaków nie Ci nie powie na luzie co jak tylko mordy dra i tempo tempo i jakies w kolo beznadziejne nutki leca przez glosniki masakra Nie raz kobiety plakaly na przerwie sporo osob wyjechalo po pary dniach Obozy pracy Nie polecam

Robercik
@Patryk 25.08.2016 15:07
Witam nie polecam nikomu tam pracy byłem zobaczyłem i w trakcie pracy się odbilem wywalilem jaja na liniowe i ta chora Polkie...

Zgadzam się z tobą. Ta praca to dnooooo..

Oszukany
@Robercik 27.06.2017 10:45
Zgadzam się z tobą. Ta praca to dnooooo..

Napisz do mnie hwjtj9y@gmail.com

wnerwiony

Traktują ludzi jak śmieci, gnoją za wszystko, nawet jak ktoś pracuje dobrze to i tak się go czepią, zeszmacą go za nic. Nowe osoby nie maja szkolenia, nikt im nic nie powie o pracy i od razu każdy wydziera się na nich. Kompletna tragedia, wolę siedzieć w Polsce. Nie jedźcie tam nigdy, nie bądźcie tanią siła roboczą, zwykłym bydłem. Zarobki marne, praca ciężka, mobbing na porządku dziennym, straszny syf. Mi też to odradzali, zaryzykowałem i strasznie żałowałem już w pierwszym dniu, wytrzymałem tam tylko miesiąc (bo musiałem), ze zniszczonymi nerwami. Uważajcie na siebie i przede wszystkim SZANUJCIE SIĘ ! Pozdrawiam :)

zen

TRAGEDIA! Tresura ludzi i nic więcej, POLAK POLAKOWI WILKIEM! Darcie japy przez Polaczków, którzy myślą, że są troszkę'wyżej' od pakowaczy jest nie do wytrzymania! Co do pracy, to zależy od tego na jaką linie się trafi. Można trafić na ważenia, np. pomidorów to wtedy można na spokojnie norme zrobić, ale jak się trafi na sortowanie albo na ogórki i stoją nad Tobą, krzyczą i patrzą Ci na ręce to człowiek po czasie ma ochote te kartony na łeb im założyć albo wysłać w boxie gdziekolwiek. Nie polecam. Zarobki niskie. Agencja D.... P.... oszukuje ludzi jak tylko idzie.

dariosrk
@zen 05.05.2016 16:00
TRAGEDIA! Tresura ludzi i nic więcej, POLAK POLAKOWI WILKIEM! Darcie japy przez Polaczków, którzy myślą, że są troszkę'wyż...

Zgadzam się z tb, też nikomu nie polecam tej firmy

Zostaw opinię o Scherpenhuizen Packaging - Eindhoven

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Scherpenhuizen Packaging