UWAGA 01.06.2025 12:18
Na Budowie w Marcyporebie było wiele firm, i wszytkie normalne, oprócz Robert Kapela Paprok Pseudo Bidowlaniec, Wypłacony a Pracę nie Skończył, Nieudacznik Życiowy Alkoholik w dodatku, Przywłaszczył Sobie Projekty i zadał zapłaty wyższej niż miał ustaloną, Nie Polecamm Paprok itp Wymutowal mury zbyt wysoko, trzeba było rozbierać ściany i murować do właściwej wysokości, Na wszytko Mamy dowody, tak samo na to że został wypłacony jak na to ze przywłaszczył sobie projekty, i szantazowal, że nie odda itp, a w efekcie końcowym sam się zgłosił na policje w andrychowie, jaki to on biedny i poszkodowany, że nikt mu nie zapłacić powyżej ustalonej kwoty, na pracę nie wystawił paragonu, wylewał nieczystości chemikalia z chemii budowlanej w glebę itp. I drugi problematyczny gość na tej budowie to Damian Warzecha, przecenia możliwości nad siły, zgłasza się z najtańszą ofertą na wykonanie prac, a później szuka żeby mu jakiś podwykonawca zrobił po kosztach albo nie wypłaca.ale.to już nie mój problem tylko Warzechy że Spytkowic i jego podwykonawców.. Radzę Uważać Na Kapele i Warzeche, Więcej Problemów jak Korzyści, Paproki które otworzyły firmę i chcą zawojować rynek pracy, jakimiś metodami psychopatycznymi, Strop Robiła Firma z Limanowej, Którą Polecę Bez Problemu, tak samo jak ta Ekipa poleci że Została Wypłacona co do grosza za Pracę, a nie tak jak Oczernia Warzecha i Kapela, bo tak najlepiej nabrać zaliczek , prac nie skończyć szantazowac, zgłaszać na policje czort wie co i po co, żeby siebie wybielić.. Kapela pajacu tak cwaniakowales a smrodzie projekty w zębach oddałeś za dwa dni jak sam się zgłosiłeś na policje, taki cwaniak z ciebie a sam nie potrafiles oddać projektów tylko wysluzyles się jakaś kobietą, byłem na policji w skawinie, i stwierdzili ze jesteś niezrównoważony psychicznie zgłaszając się jako poszkodowany, a sam popełniłeś przestępstwo czyli przywłaszczenie projektów... Uważajcie na tych typów bo szkoda Nerwów i Czasu na Pajacy..