Moja opinia o tym centrum handlowym (a właściwie o obsłudze klienta- Wadowice) jest niestety bardzo negatywna.
Numer do Pana z Wadowic dostałam od bardzo uprzejmej Pani po telefonie podanym na stronie internetowej sklepu.
Zamawiałam ostatnio produkty przez ich stronę internetową – i to już kolejny raz, ponieważ moje pierwsze zamówienie zostało anulowane bez jakiejkolwiek informacji mailowej. Zmuszona byłam złożyć zamówienie ponownie na ten sam produkt. Otrzymałam maila z potwierdzeniem zamówienia, z informacją, że przesyłka zostanie dostarczona dzisiaj, jednak dla pewności postanowiłam skontaktować się z obsługą klienta.
Podczas rozmowy dowiedziałam się, że paczka jednak nie dotrze dziś i nadal jest w przygotowaniu, co całkowicie przeczyło informacjom, które otrzymałam. W trakcie rozmowy pracownik zapytał mnie, gdzie paczka ma być dostarczona – mimo że adres był już podany przy zamówieniu. Kiedy go powtórzyłam, usłyszałam absurdalny komentarz: „to pani myśli, że ja będę jechać 300 km, żeby dostarczyć zamówienie?”.
Uważam takie zachowanie za skrajnie nieprofesjonalne i bezczelne. Pracownik nie tylko był nieuprzejmy, ale również ciągle mi przerywał, co dodatkowo pogarszało jakość rozmowy. Jeśli firma ma ograniczenia co do obszaru dostaw, powinna jasno informować o tym na swojej stronie internetowej, a nie okazywać klientom lekceważenie, o czym również wspomniałam !
Cała sytuacja była po prostu żenująca. Zdecydowanie nie polecam – zarówno ze względu na chaos organizacyjny, jak i bardzo niski poziom obsługi klienta.