Firma tak naprawdę nie jest w Ełku, tylko w Warszawie przy ul. Czecha. Wcześniej był to dział R&D (Badań i Rozwoju) firmy EBS Sp. z o.o. Obecnie, mimo że jest to inna firma, dalej znajdude się w tym samym budynku co firma EBS (bez R&D), i dalej jest traktowana przez wszystkich jak dział EBS, a nie oddzielna firma. Czyli szefostwo i biura są w Warszawie a zakład produkcyjny w Ełku. R&D zajmuje się głównie elektroniką i programowaniem, oraz rzeczami z którymi nie radzi sobie reszta firmy. Niedawno całą grupę EBS przejął jakiś fundusz inwestycyjny. Można poszukać info w necie. Jeśli nie rekrutują i nie ma ogłoszeń, to pewnie nie mogą zatrudnić, bo nie mają pieniędzy i fundusz (czyli nowy właściciel im nie pozwala). Chociaż słyszałem że roboty tam jest dużo i plany mają wielkie. Ogłoszenie na kierownika projektu pojawia się już półtora roku. I to jest podejrzane. Prawdopodobnie mają wygórowane wymagania, a nie chcą dobrze płacić i szukają jeleni. Albo ludzie im szybko uciekają. Nie świadczy to dobrze o firmie.
Zero szacunku do ludzi, zatrudniane są tylko osoby na wysokie stanowiska żyjący w innym świecie, nie rozumiejący potrzeb zwykłego pracownika.Wlasciciel kombinator a jego produkty są słabej jakości
Może ktoś słyszał czy poza ofertą dla kierownika projektu firma potrzebuje jeszcze kogoś?