2.3/5

• Pożarów

3. Opinie o pracodawcach Dębica
  5. Opinie o Prografix

Opinie o Prografix Dębica

Nie przegap nowości o Prografix!

Marmar

23.07.2026 08:20

"Fajnie" było, ale się skończylo -jak się to mawia. Ogromna presja, stres i dojenie pracowników, nawet kosztem ryzyka kary za obchodzenie przepisów. O jakimkolwiek szacunku czy zarobku w tej firmie możesz zapomnieć czytający człowieku. Tylu kluczowych jak i doświadczonych ludzi, którzy tworzyli firmę odeszło przez ostatnie lata, że lepiej niech upadnie, największe lizopupy ze swoimi uśmieszkami i "hihihaha" jak siedziały tak siedzą dalej, a Ty rób na nich, o całej rodzince "ojca założyciela" i nie tylko nie wspominając... oraz słuchaj pretensji ile byś w tą 1 minutę mógł jeszcze zrobić. Lepiej łopatą gnój przewalać, może śmierdzi ale o niebo lepsze zajęcie jak praca tutaj w tym syfie prografixem kiedyś nazwanym. Tu już praktycznie nie ma kompetencji, ani przyszłości, jest tylko upodlenie.

Marcel88

11.07.2026 11:25

Co to się dzieje tam ,że co chwilę ogłoszenia na operatora ?? Nowe miejsca pracy czy się zwalniają tak szybko ??

21.07.2026 15:47

Wypłata minimalna bez żadnych dodatków oprócz godzin nocnych, żadnych premii, wiecznie nab*urmuszony i niew*dzięczny pseu*doprezes, który nie ma szacunku dla pracowników, stare, zużyte maszyny, które kilka lat nie widziały przeglądu. Dodatkowo nęka*nie ze strony kontroli jakości oraz nep*otyzm

21.07.2026 21:27

Wypłata minimalna bez żadnych dodatków oprócz godzin nocnych, żadnych premii, wiecznie niezadowolony pseudo*prezes, który nie ma szacunku do pracowników, stare, zużyte maszyny, które od lat nie widziały przeglądu, nęka*nie ze strony kontroli jakości oraz nepo*tyzm
    Yolo

20.06.2026 21:01

Brak słów

13.06.2026 23:54

16.06.2026 10:10

Znowu ten alk*oholik Ornawka!

16.06.2026 10:28

Znowu ten alk*oholik Ornawka!
    ktowietenwie

13.06.2026 23:54

Nie zachęcam do pracy, chyba że chcesz pracować po 12h, ewentualnie po 8h ale wtedy kierownik nie jest z ciebie zadowolony, gilotyna i falcerka, najgorsze maszyny więc bym się nie zgadzał dla nowego pracownika bo już będzie po tobie, maszyny w większości mało sprawne, które serwisu nie widziały od lat, ale to nic bo chodzą wiedz masz robić jak zwykle robota na styk, musisz robić bo zaraz jedzie to że ktoś wyżej nie ogarnął to nie ma znaczenia przecież, ty musi się poświęcić, dlatego nie dostaniesz opier*olu więc luz, przecież ktoś inny zaj*bał, ale ty musisz się wypruwać. Polecam firmę ludziom, którzy lubią być (usunięte przez administratora) za kasę.
    Darczynca

13.06.2026 23:39

prografi co zapomnieliscie o mnie bo ja nie najgorszy zaklad karny na podkarpaciu , m ty h t ty h m ty h ,banuja opinie pracownikow ktorzy mowja prawde co tam sie faktycznie dzieje,gnebja ludzi o dwunasrki, srrasza przepisami wprowadzonymi przez siebie,soboty ktore powinny byc 100% sa zwykla dniowka,a coniekturzy pra zapier nawet w niedziele i swieta,maszyny sa warzniejsze niz pracownik, taka jest opinia wszechwladnego spasionego,odmowa przyjscia w nadgodziny albo soboty rowna sie z obrazeniem na wszystkich,a uwaza sie za wycierczke do butow prez ,POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH A W SZCZEGOLNOSCI B OR POZDRO.
    #Magazynier

21.05.2026 16:26

Jm

25.05.2026 08:52

Chyba nie skumałeś ironii

08.06.2026 18:52

To nie jest Boguś z gilotyny tylko ten alk*oholik Ornawka się podszywa, na szczęście usunęli jego bzdety

23.05.2026 19:43

25.05.2026 06:56

Ornawka, nie podszywaj się pod Bogusia z gilotyny, takie coś jest karalne
    Wiecie kto...

16.05.2026 00:04

Nie polecam, człowiek się tylko zamęczy i nic z tego nie ma. A nie zgódź się na coś to będą pretensje. Maszyny niesprawne ale to przecież twoja wina i póki w najmniejszym stopniu da się robić to nie ma co naprawiać i ruszać....
    Wiecie kto...

17.05.2026 15:48

Wiadomo gruby ma (usunięte przez administratora) na wszystko póki wszystko jedzie, nieudacznik się na niczym nie zna ale będzie ci mówił jak co masz robić

17.05.2026 15:58

Dokładnie, maszyny nie mają aktualnych przeglądów i dopiero jak się coś zepsuje to płacz. Przez kilka lat pracy maszyna ani razu nie miała zrobionego przeglądu
    Qwerty12345

28.04.2026 13:24

Nie polecam pracy w tej firmie. Przymuszają cie do sobot za ktore ci nie zaplaca, kaza ci robic nadgodziny bo firma nie potrafi sie zorganizowac + na pasku nie widac nic z tych nadgodzin : ). A najlepsza rzecz - kierownik odmówił urlopu z 4 miesięcznym wyprzedzeniem - takiego czegos nigdzie nigdy nie widziałem. A zarobki - najnizsza i nic wiecej, nie polecam
    dobrze wiesz

29.04.2026 23:49

Potwierdzam dokładnie tak to tam wygląda, zerowa organizacja i wszystko robione na ostatni moment, bo musi jechać...
    dobrze wiesz

16.04.2026 23:32

Nie polecam, człowiek się zaharowuje zawsze się godzi na dwunastki i soboty, a kierownik w to wywalone według niego to twój obowiązek a jak się nie zgodzisz to już wielkie oburzenie i już niedobry pracownik wtedy. Nie mówiąc już o parku maszyn który się sypie ale wiadomo trzeba robić. Nie polecam pracy w tym zakładzie.
    Janek

23.04.2026 10:07

Dzień dobry 😊 Mam kilka pytań dotyczących stanowiska operatora maszyn i chciałbym lepiej poznać specyfikę pracy „od kuchni”. Na początek interesuje mnie, jak wygląda ta praca pod względem fizycznym – czy jest bardzo wymagająca, czy raczej polega głównie na obsłudze i nadzorze maszyn? Chciałbym też zapytać, czy firmie pracują osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności oraz czy stanowisko operatora jest dostępne dla takich osób. Dodatkowo zależy mi na informacji dotyczącej wynagrodzenia za nadgodziny – jaka jest stawka godzinowa oraz jak wygląda rozliczenie pracy w soboty (czy obowiązują dodatki lub wyższe stawki). Z góry dziękuję za odpowiedź i poświęcony czas 🙂 Pozdrawiam serdecznie

24.04.2026 03:16

Praca ciężka fizycznie oraz musisz też myśleć, żeby się nie pomylić, gonią Cię non stop, żebyś nie odchodził od maszyny bo mniej zrobisz. Tak na firmie pracują osoby z orzeczeniem na stanowisku operatora. Płaca minimalna+godziny nocne+ 12, żadnej premii czy dodatków, soboty do odebrania, chyba że ich bardzo ciśnie to zapłacą, dodatkowo zero szacunku od kierownictwa, pseudo-prezes to buńczuczny (usunięte przez administratora)
    Zenon

22.04.2026 15:30

To potrzebują znowu operatorów?? Co to się stało hehe .Przecież tyk zajebiście ,a no chyba ,że nowe maszyny 😉
    Kasia

23.04.2026 08:36

Szukali na konfekcję do składania teczek itp, operatora nie widziałam teraz ogloszenia
    No ja

30.03.2026 19:40

Brawo dla Firmy PGX która dała znać 2 dni przed końcem umowy ze jej nie przedłużają...brawo dla góry rządzącej której to było ich zdanie , nie ma co, porządna firma w której pies prezesa jest ważniejszy niż pracujący tam człowiek, nie pozdrawiam....
    Ona

21.04.2026 20:17

Już w czasach pandemi bylo tak ze gościowi powiedzieli 3dni przed końcem ze nie przedłużają i idzie na urlop 😵‍💫
    Norbi

22.04.2026 08:09

A co Wam kiedyś mówiłem tutaj ? Że firma ma problemy finansowe, że maszyny są mocno wyeksploatowane nadające się praktycznie na złom a przełożeni oczekują od Ciebie wydajności i precyzji. Kolejna rzecz to brak podwyżek po przejściu na umowę na stałe a jak już to dostaniesz 200zł/mc o ile udowodnisz kierownikowi że osiągniesz wydajność wyższą niż reszta ekipy. Ktoś mi tutaj pisał że "skoro jest rotacja tzn. że nie jest tak źle" - większej bzdury nie słyszałem. Jest rotacja i będzie bo jak ktoś potrzebuję pracy to pójdzie i spróbuje ale po 3 miesiącach się zniechęca i sam odchodzi albo nie spodoba się kierownikowi i nie przedłużają mu umowy. Pracowałem tam kilka lat i wiem co mówię uwierzcie mi ale całe szczęście w porę się ocknąłem i poszedłem już do innej bardziej normalnej roboty w okolicy.
    ReviewModeratorIcon
    Aleksandra

25.06.2025 22:36

Wrzucili ogłoszenie na operatora maszyn, czy z doświadczeniem można tu zarobić 6-7k netto? Wspominają tez o nadgodzinach, są dobrowolne czy przymus
    No ja

30.03.2026 19:45

Zgadzam się , Kierownik chodzi jakby uśmiechu na twarzy zapomniał ciągle ponury czuć od niego taka złą aurę która wpływa na ludzi...ale żaden się nie odezwie bo się boją....
    Ona

21.04.2026 20:19

A brzuch go jeszcze nie wyprzedza? 😆
    Zenon

04.01.2026 12:14

Witam ,chciałem zapytać o co chodzi z pracą jako operator maszyn ?? Co chwilę są ogłoszenia z tej firmy ?? Tak ciężko czy to coś innego chodzi .Pozdrawiam
    Norbi

05.01.2026 22:38

Problemem jest to ze nikt nie chce na dłuzsza mete takiej roboty za takie pieniadze. Przez 8 godzin presja i stres wydajności itd. Maszyny też już wyeksploatowane że trzeba mieć nerwy ze stali żeby tam wytrzymać i znieść to wszystko. Tyle w temacie :)

08.01.2026 19:55

Przeczytaj sobie moje wcześniejsze opinie(Paweł), praca nie jest zła tylko pseudo-prezes myśli, że ludzie będą pracować non stop za minimalną, dodatkowo ta szm**a z kontroli jakości nęka ludzi na produkcji
    Merkury

11.09.2025 12:23

Asystent AI

Przychody firmy na poziomie 33 mln 508 tys. zł za rok 2023 zasługują na uznanie. Wynik ten oznacza wzrost o 1% w stosunku do poprzedniego roku. Zysk brutto za dany rok to 23 tys. zł. Wyniki firmy są imponujące, a przychody ciągle rosną. Jakie widzicie możliwości rozwoju w kontekście podwyżek lub premii? Czy planowane są jakieś inwestycje w załogę?
    Veritas

04.06.2025 16:36

Asystent AI

Była oferta pracy na Operatora maszyn na pełny etat z umową o pracę. Wynagrodzenie nie zostało ujawnione. Najważniejszym wymogiem było przynajmniej roczne doświadczenie na samodzielnym stanowisku operatora maszyn. Jako główna korzyść wyróżniała się możliwość rozwoju zawodowego i zdobywania nowych umiejętności. Może ktoś się wypowie, czy wymagania w tej firmie faktycznie były spore i czy zarobki odpowiadały temu, czego oczekiwano na tym stanowisku?
    TRa

11.06.2025 16:06

No przecież tam nie ma ludzi, jest rotacja cały czas.
    Dobrze napisane

25.07.2025 11:47

O tak, dobrze napisane. Póki nie masz umowy na stałe to podwyżki są. Później sorry damy Ci drugie stanowisko za tą samą kasę, byłeś/aś nieposłuszny, bo sie nie dałeś (usunięte przez administratora) bez mydła przez grubego i dyrektora od siedmiu boleści.
    Paweł

05.06.2025 12:39

Jak już pisałem wcześniej, kierownik produkcji jest kłamcą i (usunięte przez administratora), za nadgodziny nie ma żadnej premii( chyba że pracujesz cały miesiąc nadgodziny+soboty ) dodatkowo na firmie występuje nękanie i nepotyzm, jedno wredne babsko z kontroli jakości dręczy pracowników (w szczególności nowych i dziewczyny z konfekcji) i ma na to przyzwolenie kierownika bo jej mąż też jest tam jakimś kierownikiem, rodzina rozczochrańca prezesa zarabia po kilkadziesiąt tysięcy, a tobie proponują minimalną, po 4 latach pracy minimalna krajowa. Ta firma to jakaś kpina
    Ciekawy

08.06.2025 13:04

Skąd masz takie info? Jak długo tam pracowałeś? To aż tak zla jest atmosfera na miejscu??? Pytam z ciekawości
    Paweł

09.06.2025 22:59

Pracowałem tam 4 lata, więc trochę długo, atmosfera spoko bo ludzie z produkcji bardzo ok, tylko kierownictwo jest nieogarnięte, myślą że będziesz zasuwał jak robot a płacą minimalnie, właśnie dlatego się zwolniłem, brak podwyżki, rozczochraniec prezes wiecznie płacze, że nie ma pieniędzy, ale na monitoring ma pieniądze, na nowe(stare trupy) maszyny ma pieniądze tylko dla pracowników z produkcji nie ma

08.04.2025 18:52

Ta firma to totalna porażka. Prezes to typowy Janusz biznesu, który myśli że minimalnym kosztem ludzie będą pracować z maksymalną wydajnością, wiecznie naburmuszony i z zerowym szacunkiem dla ludzi. To samo dyrektor, który nie nadawał się na żadną maszynę dlatego zrobili go dyrektorem. Kierownik produkcji ma humory jak baba w ciąży. Na plus chłopaki z produkcji i dziewczyny z konfekcji, reszta to tragedia. Ta firma to ostateczność jak np. korpo. NIE POLECAM!!!
    Darek

15.11.2024 10:29

Myślę o pracy w tej firmie i mam pytanie czy wypłaty są na czas?
    Aa

19.11.2024 09:16

Odpusc sobie. Nie dawno kilka osób doswiadczonych poleciało z firmy bo ciecie kosztów, redukcja etatow itp a teraz znowu szukaja ludzi ? Jesli nie chcesz byc kolejny to szukaj innej firmy.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Prografix?

Kontakt - Prografix

Drogowców 16 39-200 Dębica

Branża główna: Materiały reklamowe

FacebookIconLinkedinIcon

19.08.2024 14:32

Firma nie wie co to znaczy umówiony termin, wypłaty na umowie mają być do 10 dnia miesiąca, a realnie ostatnio wyplaty przychodzą 15/20/25 dzień miesiąca. Nie polecam.
    Ten, który chciał... dobrze...

13.09.2024 21:40

Z ciekawości coś mnie natknęło aby tutaj zajrzeć co ludzie piszą lub i nie, czy jest lepiej jak bywało czy jeszcze gorzej no i pierwsze co mi przyszło na myśl to wspomnienie i stwierdzenie: Ojojoj, jest już aż tak źle? "Okręt" tonie? Jeszcze wspominam spotkanie z Panem Prezesem, na którym to przemawiał o firmie niczym okręcie czy solidnym stole, którego 4 mocne nogi tworzą Marketing, DirectMail, Produkcja i coś jeszcze. Również pamiętam jak szybko ten stół stracił jedną z tych nóg (marketing) i jak ludzie się z tego śmiali, później niestety przyszła pora i na DirectMail, a teraz widzę CV kolejnych osób szukających lepszego miejsca dla siebie. No cóż... na jednej centralnej solidnej nodze ten stół również ustoi - o ile wyrosną jej 4ry mniejsze ją wspierające aby ten blat utrzymała gdy okręt wróci z tej orbity, czy raczej zejdzie z powrotem na Ziemię. Pozdrowienia dla starszych (doświadczonych) już nieobecnych na tym tonącym okręcie jak i dla tych wciąż starających się go ratować swoją ciężką pracą, oby chociaż Bóg wam to wynagrodził. Pozdrawiam, zdrowia i trzymajcie się!
    Chętny

30.01.2024 23:57

Witam! Czy w firmie można liczyć na zarobki powyżej 4,5 tys.? Czy raczej nie.Oraz jakie są obowiązki na stanowisku operatora .Pytam ponieważ widziałem ogłoszenie o pracę .
    Worker

31.01.2024 22:57

Oczywiście, że możesz liczyć na zarobki powyżej 4,5tys. Tylko oczywiście mówimy o kwocie brutto, ponieważ taką kwotę netto (oczywiście w przybliżeniu, "około") zarabiają obecnie po podwyżkach jedynie nieliczne wysoko wykwalifikowane oraz z dużym stażem osoby na stanowiskach produkcjyjnych. Tak więc, aby nie było że dają najniższą powinienneś dostać bez wiekszego problemu 4.5k brutto, a po okresie szkolenia (dla nich szkolenie osób to koszty, które oczywiście musisz odpracować poprzez niską stawke wynagrodzenia) powinienneś dostać 4800 brutto (po 3 miesiącach), natomiast po roku pracy myślę, że dobijesz przy podpisywaniu kolejnej umowy do 5000 tys brutto i życzę powodzenia na rozmowie, a szczególnie pracy na maszynach, na których nikt nie chce pracować - no dobra, może znajdzie się ktoś o anielskiej cierpliwości i nerwach ze stali z dużą odpornością na stres oraz generowaną presję czasu do zawyżonych norm. Moim zdaniem firma niestety ładnie prezętuje się jedynie jako biurowiec na spacerze 3D, a produkcja i maszyny to ... Z resztą, nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz :) Pozdrawiam Ps. Ocztwiście istnieje możliwość zarobić więcej poprzez wymuszone nadgodziny w soboty, z których nie zdążą wysłać Cię na wolne przed końcem okresu rozliczeniowego (cykl 3 miesięczny) ...Ale jeśli masz spore doświadczenie i dobrze zagadasz to może i od razu dostaniesz te 5000tys brutto, jak wspominałem: nie dowiesz się dopóki...
    Worker

19.02.2024 08:33

Bywaja przy podpisywaniu kolejnej umowy czy opanowaniu np. kolejnych lini produkcyjnych, oraz bywały w przeszłości początkiem roku przez wzrost najniżej krajowej. Dla zarabiających więcej niż najniża również, ale zdażało się, że nie wszystkim ponieważ coś im niepasowało np. Twoja wydajność w zeszłym roku lub "coś", a druga sprawa to taka, że najniża goni tych zarabiających więcej, ponieważ nie podnosili o tyle o ile ona wzrastała, a jak zapowiada się to przyszłościowo? Jeżeli nie będziesz mieć dobrych argumentów do uzasadnienia dlaczego powinnaś dostać podwyżkę (np opanowanie maszyn innego procesu przy stanowisku operatora, lub typu, że się zwalniasz w momencie, w którym jesteś jedną z bardziej doswiadczonych pracowników, zwlaszcza na stanowusku kluczowym, na które ciężko znaleźć pracownika), czy najniża rosnąć nie będzie, to i te 5000 brutto osiagniesz na przestrzeni kilku lat kiedy jednak w końcu najniższa krajowa wzrośnie do około podanej kwoty, a Ty juz na firmie będziesz podpisywać umowe na stałe. Natomiast jeżeli mowa o innych stanowiskach to zasada bardzo podobna tylko ewentualnie startujesz (lub i nie) z troszeczkę wyższej kwoty niż najniższa krajowa (przy oczywiście posiadanym wykształceniu czy lub oraz doświadczeniu na dane stanowisko pracownicze). Do tych specialistycznych stanowisk (nie typowo produkcyjnych) doliczyć możesz sobie 500-1500brutto różnicy w porównaniu z "szarymi" pracownikami produkcyjnymi zarabiającymi najniższą (lub 300pln więcej od najniższej). A w poźniejszych latach czas pracy, umiejętności, doświadczenie i rozmowy inicjowane oczywiście poprzez Ciebie z zarządem mogą doprowadzić do lepszych kwot, ale cudów raczej bym się nie spodziewał i raczej niekoniecznie podnieśli by Ci na stałe kwote na umowie, a raczej zaczęli by przyznawać dodatkowo premię, co nie zmienia faktu braku adekwantości zarobków do włożonego wysiłku i czasu w pracę. Nie dowiesz się dopóki nie spróbujesz Pozdrawiam
    Angelka

25.06.2023 04:08

Zna się ktoś na stanowisku operator maszyn, jak tu wygląda ta praca ogółem? Wymagają minimum dwa lata doświadczenia. A jak ktoś ma więcej to więcej zapłacą?
    bylypacownik

12.09.2023 22:49

Wymagają 2 lata doświadczenia, ale jak ktoś kumaty to i tego nie trzeba (wcześniejsze doświadczenie). W ogóle dla mnie parodia, żeby wymagać doświadczenia, tam i tak nie ma maszyn, które się powtórzą z innej lokalnej firmy... Raczej cudów na początku nie zapłacą, chyba że masz doświadczenie na konkretnym typie maszyn, które w firmie występują. Ale generalnie odradzam pracy tam - sami sobie pracują na opinię, która nie jest dobra. Widział ktoś kiedyś socjalne w tej firmie? - Nie bo się rozpływa. Widział ktoś kiedyś żeby pracownik w 100% decydował o swoim urlopie? - Nie, bo kierownik wywala na urlop kiedy harmonogram jest pusty, a jak Ty chcesz urlop to nie, bo jest robota. Czy kierownictwo potrafi się z szacunkiem zwracać do pracowników produkcji? - Czasem tak. Czy w firmie występuje manipulacja pracownika? - Czasem nie występuje. Ludzie tak się firmą nie zarządza... Po pierwsze zamiast narzucać swoje "ja wiem lepiej" może warto zaufać pracownikom? Może warto dla nich stwarzać przyjazne warunki do pracy, a nie wywoływać presję kierownika? Każdy wie jak maszyny działają - pracownicy dodatkowej presji nie potrzebują. Jeśli nastroje się nie zmienią to nie wróżę tej firmie świetlanej przyszłości, ludzie nie będą walić drzwiami i oknami, bo rynek pracownika nadal się utrzymuje. Macie potencjał, ale zarządzających z niskiej półki.

21.03.2023 16:37

Na jakie zarobki można liczyć w firmie Prografix na stanowisku Magazynier? Czy pracownicy dostają premie?
    hej grażynka

01.06.2023 13:50

podwyżki zazwyczaj koniec roku/poczatek nowego roku. ile? kto to wie? 500zl max moze
    Drawel

18.06.2023 12:57

Reakcja? Przecież ich też inflacja dotyka, a szarych pracowników i ich godne zarobki mają gdzieś, wystarczy że starczy na miske ryżu, czego chcieć więcej? Podniesli o tyle co wzrosła najniższa i ani grosza więcej, ale i tak podobno nie wszystkim.

06.11.2022 11:43

Firma Prografix dodała ofertę pracy na stanowisko Operator Maszyn. Warto składać swoje CV?
    były pracownik

16.12.2022 13:41

Nie warto :) W firmie panują podwójne standardy. Jeśli jesteś kierownikiem lub pracownikiem biurowym to prawdopodobnie możesz pozwolić sobie na więcej (np. częste wychodzenie na fajki, nadużywanie internetu, które wskazują jasno na złe zarządzanie swoim czasem pracy). Jeśli jesteś pracownikiem produkcyjnym to będziesz musiał robić normy, które w niektórych przypadkach są niemożliwe do osiągnięcia ze względu na awaryjność maszyn lub niedopilnowanie harmonogramów przez kierownictwo.
    Brossario

22.02.2023 18:21

Firma która nie robi nic żeby doświadczonych pracowników zatrzymać - NIC. Rocznie więcej osób się z niej zwalnia, niż zatrudnia. Kierownictwo/dyrektorzy/zarząd wiedząc, że w ciągu roku nie da się wyszkolić nowego pracownika, który zastąpiłby doświadczonego, nadal żyje przekonaniem, że jeśli się nie podoba to "tam są drzwi, a na Twoje miejsce stoi już kolejka na polu". Pieniądze się wiecznie nie zgadzają. Podobno w stomilu lepiej płacą, szkoda waszego czasu i sił na "wychodzenie ze strefy komfortu" w tym miejscu bo i tak tego nikt nie doceni.
    były Pracownik

29.07.2022 20:55

Atmosfera w pracy ok . Lubiłam chodzić do pracy jako uczennica Sa fajne osoby ale są też dupo włazy po rodzinie które wchodzą w (usunięte przez administratora) Sfrustrowanej wariatce Grażynie która nęka ludzi powinni już ja dawno wyrzucić ona robi złą opinię firmie . Takie jak ona powinno się ustawiać do pionu . Poza tym wszystko ok tylko trzeba uważać co do kogo się mówi.
    Pozytywna

08.08.2022 20:29

Zgadzam się do grazki nie wiem czemu ja jeszcze z tamtad nie pogonili . Może ona tam ma być po to żeby właśnie ludziom niszczyć psyche . Najlepsze jest to firma Ukrainie na przyjmowali kobiety a ona im uprzykrzała dziewczynę młoda nękała aż jej kazali już nie przychodzić . Chora kobieta tylko jej współczuć .
    Młoda

17.08.2022 09:48

Grazyna ma misje właśnie taką. Zreszta wg wyzej postawionych to takie osoby sa mile widziane w tej firmie ;)

03.05.2022 11:26

Jakie godziny pracy obowiązują w Prografix?

25.07.2022 14:03

Zalezy jak przez Direct to zlecenie, jak przez Prografix to o prace :)

02.08.2022 10:31

Sens taki ze drobne prace reczne i pomoc przy maszynie wykonuja zleceniowcy ;)
    Byly

19.12.2021 14:14

Pracowałem może niedługo ale jestem zadowolony... przede wszystkim dobra atmosfera fajni ludzie. Dobra kasa polecam.

18.01.2022 12:32

18.01.2022 12:56

Witam, służymy pomocą i chętnie odpowiemy na wszelkie pytania, wątpliwości i sugestie związane z pracą w PROGRAFIX. Zależy nam na rodzinnej i przyjaznej atmosferze pracy. :) Można się z nami kontaktować mailowo: [email protected] lub telefonicznie. Pozdrawiamy!
    Zadowolona

21.11.2019 16:40

Atmosfera moim zdaniem jest bardzo dobra ... A to najważniejsze w pracy ...tak przynajmniej ja uważam. Ludzie którzy tam pracują sa na poziomie, pełen profesjonalizm.

18.01.2022 12:51

Dziękujemy za pozytywną opinię o atmosferze pracy w firmie PROGRAFIX. Nieustannie dbamy o to, aby tworzyć rodzinną i przyjazną atmosferę opartą o dialog i wzajemne zrozumienie. :) Pozdrawiamy :)
    BlacQ

29.07.2020 11:01

Nie polecam tej firmy wynagrodzenie zależy od akordu czyli , jak najwięcej zrobiesz kopert tym lepiej , no chyba że masz znajomości to cię wsadzą na maszynę i będziesz siedzieć na maszynie ( nie polecam , lepiej puszki zbierać )

18.01.2022 12:50

Dziękujemy za opinię na temat pracy w PROGRAFIX. Jesteśmy otwarci na dialog i odpowiemy na wszelkie pytania, wątpliwości i sugestie związane z atmosferą w naszej pracy. Można się z nami kontaktować mailowo lub telefonicznie. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy!

10.06.2020 11:18

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Prografix?

18.10.2020 13:19

Bardzo ciekawe, (usunięte przez administratora)opinie. Niestety kadra kierownicza godna pożałowania. Prawda boli.

18.01.2022 12:47

Witam, w PRORAFIX stawiamy na otwartą komunikację - dlatego chętnie odpowiemy na pytania, wątpliwości i sugestie związane z pracą w naszej firmie. Zależy nam na dobrej, rodzinnej i przyjaznej atmosferze pracy. Można się z nami kontaktować mailowo lub telefonicznie. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy!
    Niemanieba

29.11.2020 01:11

Pracowałam tam 1 dzień. Moja dniówka wyniosła 12 zł. Do tego ciągle zrzędzenie koordynatorek, ze coś jest źle mimo, ze nie pokazały co i jak dokładnie ma wyglądać. Może teraz jest inaczej, jednak mimo wszystko 2 raz bym nie spróbowała.
    Gall

05.12.2020 22:34

Mówi Pan/i o agencji pracy Direct4you... A to co innego, bo tam czesto pracują młodzi akordowo.

18.01.2022 12:44

Dzień dobry, dziękujemy za opinię na temat pracy w naszej firmie. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania, wątpliwości i sugestie związane z pracą w PROGRAFIX Dbamy o to, aby tworzyć rodzinną i przyjazną atmosferę, opartą o dialog i wzajemne zrozumienie. Można się z nami kontaktować mailowo: [email protected] lub telefonicznie. Pozdrawiamy!

13.12.2020 00:28

Jak chcesz być (usunięte przez administratora) nie zależy ci na premii i masz czas wolny aby przyjść w sobotę do pracy w zamian za dzień wolny w tygodniu TO TAK, TA PRACA JEST DLA CIEBIE
    Polecam

31.12.2020 19:20

To prawda. Jeszcze wciskanie ludziom, że jest kryzys ????.

18.01.2022 12:41

Dziękujemy za opinię na temat pracy w naszej firmie. Ponieważ stawiamy na otwartą komunikację z pracownikami, chętnie odpowiemy na wszelkie pytania, wątpliwości i sugestie związane z pracą w PROGRAFIX. Można się z nami kontaktować mailowo: [email protected] lub telefonicznie. Pozdrawiamy!
    Jarko

15.01.2021 09:06

W ostatnim czasie jakość pracy w firmie drastycznie spadła, post o wciskaniu na siłe pracujących sobót za dzień wolny jak najbardziej trafny, ludzi potrafią zmusić do obsługi nawet 3 maszyn w tym samym czasie. Negatywów cała masa, bonów czy premi brak - jedynie niewielka świąteczna, kadra kierownicza ma ludzi za nic i tylko śrubuje normy ponad możliwości. Na dzień dzisiejszy całkowicie odradzam, praca dla osób o mocnych nerwach chcących jej się całkowicie oddać "dla dobra spółki" niepozdrawiam, były pracownik

18.01.2022 12:37

Dziękujemy za opinię na temat pracy w naszej firmie. W firmie PROGRAFIX stawiamy na otwartą komunikację i dialog - służymy pomocą i chętnie porozmawiamy, a także odpowiemy na wszelkie pytania, wątpliwości i sugestie. Można się z nami kontaktować mailowo: [email protected] lub telefonicznie. Zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy!

01.11.2021 09:41

Jaki dress code obowiązuje w Prografix?

02.11.2021 14:44

Firma Prografix to zespół pracowników biurowych oraz produkcyjnych. Pracownicy produkcji dostają służbowe uniformy. Dla pracowników biurowych Prografix nie narzuca konkretnych wymogów, dotyczących ubioru. Jesteśmy zwolennikami smart casual, czyli strojów wygodnych, ale starannych. Pracownicy biurowi dobierają styl do sytuacji (np. spotkania z Klientami, wyjazdy służbowe).

05.12.2018 20:05

Jezeli nie masz znajomosci to pracujesz tu całymi latami na umowie zlecenie, od widzimisie brygadzisty zalezy czy dostaniesz pracę czy jej dla ciebie nie ma. Masz tu kogoś znajomego to masz umowę. Zapytajcie co się działo przed zapowidzianą kontrola, nawet szafki zatrudnionych na umowy smieciowe musiały być opróznione , zeby nie było śladu po tych ludziach. Ciekawe czy i kiedy ktoś zrobi z tym porządek.
    ciekawy

18.08.2017 12:11

a jak tam wygladaja wynagrodzenia dla pracownikow tymczasowych? dalej praca za (usunięte przez administratora) zl brutto czy obowiazuje minimalna krajowa(usunięte przez administratora) zl brutto? Czy moze akord?
    xxx

23.09.2017 23:50

akord
    blacQ

15.08.2017 11:47

Firma godna pożałowania nic dodać nic ująć Pozdrawiam!
    nene

07.05.2016 16:11

Nie powiedziałbym, że forma zatrudnienia jest najważniejsza, bo zarobki i inne świadczenia też się liczą. Tak jak i to, że są szkolenia, a w Prografix szkoleń jest sporo.
    Kinga Maduzia

27.04.2015 19:34