Co słychać w firmie Avitec Sp. z o.o. w mieście Jelenia Góra? Czekamy na nowe wieści. Może znajdzie się pracownik, w firmie Avitec Sp. z o.o., który ma jakieś wieści?
Odkrywca444
20.05.2022 00:30
W związku z prowadzonym przeze mnie projektem na studia doktoranckie oraz informacji od moich znajomych o nie do końca uczciwych działaniach tej firmy postanowiłam podać się za osobę poszukującą pracy i zaaplikowałam na stanowisko do tej firmy. Pomimo moich najszczerszych chęci nie mogę stwierdzić nic pozytywnego o pierwszym wrażeniu, jakie wywarła na mnie ta firma, jak również całym procesie rekrutacji. Brak elementarnego przygotowania do przeprowadzenia rozmowy, pytania nielogiczne i wręcz dyskryminujące kandydata ze względu na płeć, brak bądź unikanie odpowiedzi na zadawane przeze mnie pytania co do samego charakteru pracy, a na deser test z języka angielskiego (podsunięty jakiś krótki tekścik do przetłumaczenia). Niestety z przykrością stwierdzam w toku prowadzonych przeze mnie badań, iz jest to kolejna firma chcąca uchodzić za solidnego, wiarygodnego pracodawcę i kontrahenta, ale sądząc po tym co usłyszałam także w zakulisowych rozmowach (podczas ponad 30-minutowego oczekiwania na przeprowadzenie ze mną rozmowy) firma musi jeszcze się wiele nauczyć, a osobom poszukującym pracy na tę chwilę GORĄCO ODRADZAM - UNIKAJCIE TAKICH FIRM!
Babel234
23.03.2022 23:50
Niestety ale praca w firmie bez perspektyw; pomimo zapewnień o pewnych ustaleniach na rozmowie nic z tego nie pozostało w rzeczywistości;
Jedno, a w zasadzie 2 słowa określające tę firmę to kolesiostwo i kumoterstwo; każdy by chciał rządzić, ale osoby niby z zarządu nie mają pojęcia o biznesie czy też zarządzaniu zasobami ludzkimi. Zmarnowałem tylko czas, ale z drugiej strony - człowiek uczy się na błędach. Może osoba, która przeczyta mój wpis dwa razy się zastanowi zanim będzie chciała podjąć z nimi jakąkolwiek współpracę.
Przychody i zysk Avitec
14,1 tys
2017
2018
2019
Dane wygenerowane na podstawie sprawozdań finansowych firmy z KRS.
Zostaw merytoryczną opinię o Avitec Sp. z o.o.